Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til drift af udviklingsprojekter på Nordsjællands Hospital

Nordsjællands Hospital er i gang med at skabe et referenceværk for fremtidens hospitalsdrift. Et helt nyt, hvor vi nyfortolker hospitalets form og funktion i samfundet og går nye veje; et moderne hospital, der skaber behandlingsforløbene sammen med vores patienter.

For at realisere denne vision har vi sat et ambitiøst organisationsudviklingsprojekt – Livskraft – i søen.

Vil du være med til at udvikle fremtidens organisation på Nordsjællands Hospital? Og vil du være med til at sætte nye standarder i sundhedssektoren? Så er det måske dig, vi søger.

Vi søger en erfaren projektleder til at udvikle og drive komplekse udviklingsprojekter i snitfladen mellem sundhedsfaglige løsninger og organisationsudvikling.

Din profil:

Du er en ambitiøs, handlingsorienteret og fokuseret har projektleder med konkret erfaring i at skabe resultater i projekter. Vi forventer, at du har kendskab til og erfaring med tilgange og metoder som fx design-thinking og co-creation. Erfaring fra sundhedsvæsnet er en fordel, men ikke et krav.

  • Du har konkret erfaring med at lede projekter, herunder viden om opstart, opfølgning, rapportering og ændringshåndtering samt afslutning og evaluering af et projekt.
  • Du har kendskab til projektarbejdsformen og de tilhørende metoder og værktøjer (målformulering, milepælsplanlægning, interessentanalyse, risikoanalyse mv.).
  • Du kan lede og motivere en projektgruppe ud fra de strategiske målsætninger med projektet og sikre fremdrift i forhold til kvalitet, tid og økonomi.
  • Du kan involvere, mobilisere og skabe strategisk følgeskab i projektgruppen.
  • Du kan håndtere interessenter og beslutningstagere i et komplekst opgavefelt.
  • Du kan tænke og agere strategisk og tværfagligt.
  • Du kan formidle resultater og formulere dig godt, både skriftligt og mundtligt.
Vi investerer i dig

Du får store muligheder for selvstændigt at præge og udvikle opgaveløsningen og for faglig og personlig udvikling. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø og en humoristisk omgangstone i hverdagen. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen, til at søge.

Løn og ansættelsesforhold

Du ansættes med løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst i Region Hovedstaden. Vi har til huse på Nordsjællands Hospital i Hillerød. Din arbejdstid er 37 timer om ugen.

Du kan læse mere om Livskraft i denne publikation.

Ansøgningsfrist er torsdag den 17. oktober 2019 kl. 12.00 og ansættelsessamtaler holdes i uge 43. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingschef Rosa Klitgaard Andersen på telefon 3046 3639 eller enhedschef Karen Gliese Nielsen på telefon 4030 4932.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Håndværkstaksator

La Cour Byg ApS

Hillerød
Vi søger håndværkstaksator til og håndertere vores forsikringsopgaver Er du klar til en stilling, hvor du styrer og leder vores projekter? Og vil du være en del af et ungdommeligt firma, der lever efter de gamle normer og derfor altid leverer kvalit...
Indrykket:13. maj 2020

Er du Fredensborg Kommunes nye projektleder indenfor anlægsopgaver på kultur- og fritidsområdet?

Fredensborg Kommune

Kokkedal
Vil du arbejde med spændende anlægsopgaver ved strand, skov og bymiljøer og være med til at udvikle udearealer i Fredensborg i en ca. 1,5-årig periode med mulighed for forlængelse? Fredensborg Kommune udvikler sig i de fire bysamfund: Fredensborg, H...
Indrykket:29. maj 2020

Konsulent til videreudvikling af aktiviteter og fællesskaber, der fremmer det gode seniorliv i Helsingør Kommune

Helsingør Kommune

Helsingør
I Helsingør Kommune vil vi gerne give gode muligheder for et aktivt seniorliv, sund aldring og længst mulig mestring af eget hverdagsliv. Vi ønsker en bred vifte af tilbud med et aktiverende og forebyggende sigte, der bidrager til generel trivsel og...
Indrykket:21. maj 2020

2 dygtige projektledere til Vej og Park i Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune, Rådhuset

Hørsholm
Vil du være med til at sikre og udvikle de fysiske rammer til glæde for borgerne i Hørsholm Kommune? Vi søger 2 nye kollegaer, gerne med erfaring fra anlægsprojekter, trafik- eller parkområdet. Den ene stilling er et barselsvikariat og den anden sti...
Indrykket:20. maj 2020