Projektleder til Elektronikafdeling

Scanel International A/S, Frederikshavn

 

Vi har travlt i vores elektronikafdeling. Med baggrund i øgede aktiviteter inden for maritime navigations- og kommunikationsopgaver, søger vi derfor en engageret og alsidig projektleder til at indgå i afdelingen, hvor vi pt. beskæftiger 8 dygtige teknikere inden for installation, salg, kundesupport- og service.

 

Arbejds- og ansvarsområde

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job i en nyoprettet projektlederfunktion, hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen. Du kommer til at lede og arbejde tæt sammen med afdelingens øvrige teknikere samt kunder. Du vil primært arbejde på kontoret, men skal også være indstillet på at komme ud ”i marken” hvor du vil få en bred berøringsflade og ansvar for flere forskellige områder.

 

 • Mandskabsdisponering
 • Opfølgning af projekter
 • Sikre rettidig fakturering
 • Deltage i relevante møder
 • Kundepleje
 • Deltage i byggemøder
 • Indkøb- og optimering af materialer i samarbejde med Indkøb
 • Projektledelse
 • Ad hoc opgaver
 • Kvalitetssikring
 • Ansvar for strategisk gennemførelse og opfølgning
 • Vedligeholde og kalibrere måleudstyr
 • Anskaffelser
 • Efteruddannelse af medarbejdere

 

Din baggrund

Du er teknisk velfunderet, og din baggrund kunne være en uddannelse som elektroniktekniker eller el-ingeniør med en stor faglig viden inden for marineelektronik. Desuden vil det være en fordel, hvis du også har erfaring med administration fra en lignende stilling i den maritime branche.

 

 • Gerne uddannet elektroniktekniker eller el-ingeniør
 • Indsigt i elektroniske komponenter og systemer
 • Kendskab til marineelektronik
 • Du behersker engelsk i skrift og tale
 • Administrativ erfaring en fordel
 • Kørekort B

 

Som person er du robust, selvkørende og serviceminded. Du er positivt indstillet, og du har let ved at kommunikere med andre. Du har nemt ved at tilegne dig ny viden inden for området. Det er vigtigt, at du er fleksibel, og evner at have mange bolde i luften på samme tid.

 

Du tilbydes

En spændende stilling i en international virksomhed

Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder

En afvekslende og travl hverdag, hvor personlig indsats belønnes

En god løn med pension

 

Henvendelse

Send din ansøgning og CV til job@scanel.dk. Har du spørgsmål til dette stillingsopslag, kan du kontakte afdelingsleder Dennis Thordal Lavrsen på mobil nr.: +45 22 22 52 56.

 

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette ansøger.

 

Scanel International A/S er certificeret af LR, DNV-GL, BV, RINA og ABS til at udføre årlig syn på VDR- og GMDSS udstyr.

 

Scanel International A/S leverer integrerede tekniske systemer, udstyr, komponenter og serviceydelser til maritime-, olie-, gas- og vindindustrien. Virksomheden har 300 ansatte, og kundeprojekter i flere end 30 lande. Kernekompetencerne inkluderer design & engineering; projektledelse; elektromekanisk service; el-installation; kontrolsystemer; navigation & kommunikation; specialist-personale; og ad-hoc bemanding.

Scanel er grundlagt i 1991, og er i konstant vækst.  Scanel er kendt på det globale marked for høj troværdighed, for hurtig respons, for pålidelige løsninger og for kompetente medarbejdere.

Scanel er anerkendt for kvalitet (ISO 9001), Miljø (ISO 14001) og for sit gode arbejdsmiljø (OSHAS 18001). Det er en målsætning i Scanel at tiltrække, udvikle, støtte og fastholde de rette medarbejdere med de rigtige kompetencer i de rigtige stillinger, herunder ved løbende uddannelse og kompetenceudvikling.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Projektleder til internationale og komplekse automationsprojekter

Intelligent Advice

SSI Sch fer arbejder med alle faser i projektgennemførsel og softwareudvikling af fuldautomatiske og manuelle lager- og logistiksystemer til hele verden. Jobbet: Du skal samle trådene, samt styre komplekse projekter - både med interne og eksterne sa...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Projektleder til automationsprojekter med 12 mdr.'s udstationering i Graz

Intelligent Advice

SSI Sch fer arbejder med alle faser i projektgennemførsel og softwareudvikling af fuldautomatiske og manuelle lager- og logistiksystemer til hele verden. Jobbet: For at opnå en optimal oplæring samt integration til SSI Sch fers internationale projek...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

PROJEKTLEDER med godt overblik - Maskinanlæg ? Teknisk baggrund ? Internationalt

VARBERG Management ApS

Aalborg
Den nordjyske virksomhed C.F. Nielsen A S har eksisteret siden 1889 og har gennem årene udviklet sig fra en smedje og maskinfabrik til at være førende på markedet for mekaniske briketpressere. Virksomheden er specialiseret i at udvikle og producere ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:17. maj 2018