Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til fiberbranchen (Sjælland)

TAG ET NYT KARRIERESKRIDT – INTEGO SØGER EN PROJEKTLEDER TIL FIBER PÅ SJÆLLAND

Drømmer du om at blive projektleder i fiberbranchen – og mangler du en arbejdsgiver, der vil give dig det sidste løft? Intego A/S søger en ny projektleder, der er godt på vej inden for branchen, eller kommer med en solid erfaring allerede. Det vigtigste er, at du har lysten til at udvikle dig, så du kan løfte opgaven - er det mon dig?

Intego søger en projektleder til virksomhedens fiberteam i Greve på Sjælland. Projektlederen får ansvaret for at udvikle samarbejdet med en række af vores FTTH-kunder inden for de eksisterende rammeaftaler samt at udvikle samarbejdet med nye og eksisterende erhvervskunder. Du får mulighed for at præge din egen jobfunktion og bidrage til afdelingens positive vækst.

Vi er en innovativ og dynamisk virksomhed med en flad struktur, hvilket åbner dørene for, at du kan prøve kræfter med selvstændige udfordringer. Du bliver inviteret inden for i et landsdækkende tværfagligt samarbejde med dygtige kolleger, hvor vi tilbyder grundig introduktion.

Din afdeling

Fiberafdelingen på Sjælland er i vækst, og derfor søger vi en ny projektleder, der kan styrke forretningen yderligere. Fiberafdelingen består af ti teknikere, hvoraf seks er fiberteknikere, som du får ansvaret for. Foruden at sparre med kunderne på opgaven, sørger du for at sætte det rette team af teknikere, og at de udfører opgaverne til aftalt tid og kvalitet. Du bliver en del af et team af service- og projektledere i Greve.

Din arbejdsdag

Som projektleder får du kundeansvaret og skal sørge for at vedligeholde en god og konstruktiv dialog. Det bliver derfor en stor del af din hverdag at sparre med kunderne om løsninger på deres udfordringer inden for fiber. Efter du har aftalt en opgave med en kunde, sikrer du kundens vedvarende tilfredshed og optimal projektledelse. Dine arbejdsopgaver indebærer blandt andet at:

 • Sikre effektiv drift og planlægning, herunder kalkulation, administration og økonomistyring.
 • Agere som kompetent sparringspartner for kunder og teknikere, så du sikrer deres udvikling.
 • Lede og koordinere større og mindre opgaver og projekter optimalt.
 • Motivere til handling og uddelegere opgaver.
 • Dine faglige kompetencer

  Vi søger en projektleder, der har erfaring med at arbejde praktisk med fiber som fibertekniker. Du er måske stadig fibertekniker i dag, og du anser stillingen som projektleder som et naturligt næste skridt i din karriere. Alternativt har du allerede erfaring som projektleder. Du arbejder struktureret, målrettet og er vant til at lave selvstændige prioriteringer omkring opgaver og projekter. Du skal have viden om branchen, som du kan trække på samt lyst og evner til at arbejde målrettet med fiber og kundeudvikling. Vi ønsker desuden, at du enten har erfaring med eller lysten til at udvikle kompetencer til at:

 • Koordinere og eksekvere projekter og sammensætte det rette team - måske har du været formand på nogle projekter.
 • Navigere med mange interessenter og holde dem inde i loopet, hvad angår tidsplaner med videre.
 • Udarbejde kalkulationer, administrere og økonomistyre.
 • Agere proaktiv sparringspartner for kunder.
 • Arbejde kommercielt med projekter.
 • Dine personlige egenskaber

  Du er naturligt udadvendt og har lysten og evnerne til at opbygge gode relationer og pleje en stor kontaktflade, internt såvel som eksternt. Du er god til at stille målrettede spørgsmål, forstå kunder og kollegers behov samt udvikle løsninger, der skaber værdi for kunden. Du arbejder måske allerede som projektleder/formand, ellers er det et naturligt kommende karriereskridt. Du har lyst og evner til at udbygge dine kompetencer i projektledelse. I dit møde med kunderne er du nysgerrig og løsningsorienteret.

  Virksomheden

  Intego A/S er en landsdækkende teknisk servicepartner med mere end 800 medarbejdere. Sammen leverer vi værdiskabende løsninger til industri, infrastruktur og erhverv inden for el-teknik, mekanik, automation og en række specialområder, herunder fiber infrastruktur. Læs mere på .

  Spørgsmål

  Da Guldbranden & Lythje ApS håndterer rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte partner Lise Guldbrandsen på mobil 2067 6757 eller partner Dan Lythje på mobil 9384 8449. Vi indkalder løbende til samtale, så søg allerede i dag.

  Søg stillingen via linket herunder og derefter via "Søg stillingen" til højre i annoncen.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.