Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til førende producent af stålkonstruktioner til byggeriet

Give Steel A/S – Aarhus - Ingeniør - Statiske beregninger – Projektledelse

  • Er du teoretisk velfunderet, og kan du styre og lede projekter fra start til slut?
  • Har du grundlæggende statisk forståelse til at foretage basisberegninger på konstruktioner?
  • Har du lyst til at dygtiggøre dig indenfor statiske beregninger og projektledelse?

Give Steel A/S vækster kraftigt indenfor alle områder, fra simple stålkonstruktioner med et enkelt projektforløb til prestigefyldte, komplekse erhvervsbyggerier. Derfor søges til nyoprettet stilling en projektleder, som har lysten til at blive en del af en virksomhed med gode karrieremuligheder.

Et interessant job i en spændende og udviklingsorienteret virksomhed

Når du træder ind ad døren hos Give Steel, vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab i en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed. Du vil opleve en hverdag i en ejerledet virksomhed med en flad struktur, hvor der er store ambitioner, dynamik og kort vej til handling.

Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i et miljø, hvor der er stort fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Du får stor grad af ansvar og medindflydelse, og du vil møde en åbenhed i virksomheden for at hjælpe hinanden i mål.

Din dagligdag i fællesskabet

Som projektleder får du din daglige gang på kontoret i Aarhus. Du bliver en del af et kompetent og dynamisk projektlederteam, og du får 25 projektledere som kolleger, som hver dag arbejder målrettet sammen om at være de bedste indenfor branchen. Du vil referere til virksomhedens projektchef.

Du får ansvar for dine egne konstruktionsprojekter, og du bliver understøttet hele vejen med den bedste viden for at opnå succes i dine projekter. Du foretager selv statiske beregninger, men du har en statisk afdeling i virksomheden til at understøtte dig.

Du får en bred kontaktflade, bliver bindeled mellem salg, teknisk afdeling og produktionen, og du får en tæt kontakt med kunder og underleverandører.

Du er nysgerrig og opsøgende i forhold til rollen som projektleder, du sætter dig grundigt ind i projekterne, opnår overblik, og udøver hands-on styring, således at projekterne overholder den aftalte tid, økonomi og kvalitet.

Med overblik og gode kommunikationsevner når du i mål med dine projekter

Vi forestiller os, at du har minimum tre års erfaring som projektleder fra en lignende stilling i bygge- /anlægsbranchen. Alternativt har du tilsvarende erfaring med statiske beregninger/projektering fra rådgiverbranchen eller byggeindustrien og lyst til projektledelse.

Du besidder følgende:

  • En uddannelse som bygningsingeniør eller tilsvarende
  • Uddannelse i og erfaring med statiske beregninger
  • Erfaren bruger af gængse IT-værktøjer
  • Mestrer dansk og engelsk på skrift og i tale

Som projektleder har du personligt drive og evner at bevare overblikket selv i pressede situationer. Du er kvalitetsbevidst og løsningsorienteret, og trives med at arbejde grundigt og vedholdende med dine projekter. Du er struktureret, og med dit personlige drive sikrer du, at aftaler og deadlines overholdes, og styrer dine projekter sikkert i mål. Endvidere har du god forretningsmæssig forståelse.

Du er løsningsorienteret, og det ligger naturligt for dig at have en positiv og engageret tilgang til arbejdet. Ved hjælp af dine kommunikationsevner bidrager du til et godt, udviklende internt arbejdsmiljø og gode relationer til eksterne partnere.

Moderne vækstvirksomhed med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar

Give Steel A/S er en førende producent af stålkonstruktioner til byggesektoren i Danmark og eksporterer til europæiske markeder med fokus på Nordeuropa. Som producerende ingeniørvirksomhed designer, projekterer, producerer og monterer Give Steel bærende stålkonstruktioner til såvel simpelt som komplekst byggeri.

Alle konstruktioner produceres i Brande i et ansvarligt og højteknologisk produktionsmiljø med fokus på social ansvarlighed og bæredygtighed.

Virksomhedens afdeling for salg, projekt og statik er placeret i Søren Frichs Parken i Aarhus, mens afdelingen for design og BIM-modellering ligger i Polen. Her designes konstruktionerne fra bunden, så de belaster klimaet mindst muligt. De seneste 15 år er der investeret mere end 200 millioner i at fremtidssikre produktion, råvarer, afsætning og digitale værktøjer.

Siden 2003 er virksomheden vokset fra 17 til 420 medarbejdere. Under ambitionen WeGrowPeople sigter virksomheden på udvikling af sine medarbejdere både fagligt og personligt på alle niveauer i virksomheden. For konkrete projekter se: https://givesteel.com/referencer/

Har ovenstående vakt din interesse?

Smedegaard HR varetager rekrutteringsprocessen. Ansøg stillingen via linket på denne side. Ønsker du at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Christina Smedegaard på mobil 4280 1050. Ansøgninger vil blive læst løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.