Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til fremtidens byggerier, Teknik og Miljø

Indenfor de sidste 10 år har vi bygget Is-arena, motorikcenter med bibliotek og børnehave, superligastadion, Street Dome, sundhedscentre og har netop afleveret fremtidens skolebyggeri til brugerne. Vil du være med til at præge de kommende projekter?

I den nærmeste fremtid byder budgettet på et foreningshus for havkajaksport, 2 halopgraderingsprojekter, et søbad, et børnecenter, kunstgræsbaner og ikke mindst en samling af de administrative og borgerrettede funktioner i et nyt rådhuskompleks på havnen i Haderslev. Derudover er vi blevet medlem af DK2020 samarbejdet, hvor Haderslev Kommune har forpligtet sig til at arbejde mod at overholde Parisaftalens målsætninger.

Vi har masser af spændende opgaver foran os og samtidigt en ledig stilling. Er det dig der brænder for at præge og føre projekterne sikkert i mål? I et job som projektleder hos Haderslev Kommune får du lov til at være en del af processen fra start til langt ind i driftfasen. Du får lov til at skabe projekterne i tæt samarbejde med brugere og kollegaer. Du får ansvaret for økonomien i projekterne, tidsstyringen, samt du skal sikre, at vi får den forventede kvalitet i vores projekter.

Det er vigtigt at du, udover at være faglig dygtig, har et godt overblik og sans for at lytte til og inddrage de forskellige parter i disse projekter, så vi får trukket værdifuld viden ind i vores projekter. Det er vigtigt at du har gode kommunikative evner og løbende formår at holde udvalg, brugere og samarbejdspartnere orienteret i passende mængde. Du vil forventes at skulle understøtte kommunikationsafdelingen i forhold til at oplyse om kommunens projekter.

Vi forestiller os at du uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, byggeteknikker eller har en anden byggefaglig uddannelse. Hvis du har erfaring fra arbejde i eller for den offentlige sektor, vil det være en fordel, men ikke et krav, ligesom det er en fordel, hvis du har haft din gang på byggepladser gennem nogle af dine tidligere jobs.

Du bliver en del afdelingen ”Anlæg og Ejendomme”, som er en af 5 afdelinger i Teknik og Miljø, hvor vi deler de gode og dårlige erfaringer med hinanden og på den måde spiller hinanden endnu stærkere. Vi vægter det at have at godt arbejdsmiljø, hvor vi tager hånd om hinanden og hjælper og støtter når tingene spidser til, rigtig højt. Du vil få et arbejde med stor frihed, hvor du selv tilrettelægger dine arbejdsdage udfra opgaverne og hvor du er omgivet af gode kollegaer med en bred faglighed.

I Teknik og Miljø arbejder vi aktivt for at skabe muligheder for, at mennesker kan leve et godt liv og virksomheder kan skabe en god forretning under respekt for fællesskabet – dette arbejde vil du blive en naturlig del af.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelsen er en fast stilling på 37 timer pr. uge med flextid, med opstart 1. marts 2020.
 
Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i ny løn.
 
Arbejdssted er Teknik og Miljø, med nuværende adresse på Simmerstedvej 1A, 6100 Haderslev, men i første del af 2021 flytter vi til Christian X´s Vej 39, 6100 Haderslev.
 
Yderligere oplysninger
Få mere at vide om stillingen hos afdelingsleder Kasper Mikaelsen på telefon 74 34 22 77, mail: kmik@haderslev.dk

Ansøgningsfrist og samtaler
Send din ansøgning, CV og bilag senest den 18. januar 2021 kl. 12.00.

1. samtale vil være den 26. januar 2021 og en evt. 2. samtale vil være den 28. januar 2021.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.