Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til grøn omstilling

Brænder du for at sætte et reelt og innovativt præg på den grønne omstilling, så du bidrager til at nå målsætningen om at være CO2 neutral i 2030? Ligger din faglige interesse inden for genanvendelse af restprodukter og carbon capture? Så er du måske vores nye projektleder til Energiproduktion.

Bliv en del af en dynamisk hverdag
AffaldVarme Aarhus arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug med en ambition om at skabe gevinster for klimaet, vores kunder og bysamfund. For Energiproduktion betyder det, at vi sætter endnu større fokus på at energiudnytte affald, halm og flis til energi.

Du bliver en del af vores Energiproduktion under Genbrug & Energi, hvor cirka 65 engagerede medarbejdere arbejder med at drive et af landets største affaldsenergi- og biomassefyrede kraftvarmeværker, hvor vi årligt energiudnytter ca. 250.000 ton affald og 230.000 ton halm og flis til el og varme. Du referer til afdelingsleder for Energiproduktion og har en selvstændig rolle med en bred kontaktflade på tværs af organisationen i Lisbjerg. Du bliver vores faglige autoritet inden for udvikling af genanvendelse og restprodukter.

Dine opgaver og succeskriterier
Dine to store ansvarsområder vil være projektledelse af større og mindre projekter i organisationen samt sikrer genanvendelse af restprodukter fra kraftvarmeværket. Du udvikler projekter og sikrer, at de kommer i mål i samarbejde med forretningen og vores afdeling. En anden vigtig samarbejdspartner er vores Forretningsudvikling, hvor du vil indgå i nogen af deres større strategiske projekter. Du nyder at holde dig ajour med nyeste viden og teknologi inden for genanvendelse.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver omfatte:

  • Initialisere udviklings- og forbedringsprojekter for produktionsanlæggene ud fra såvel tekniske som forretningsmæssige muligheder
  • Lede og drive større og mindre projekter på tværs af Energiproduktion
  • Udvikle genanvendelse af restprodukter, f.eks. flyveaske og slagger
  • Udnytte din viden om lovgivning og nyeste teknologier inden for genanvendelse til projekter
  • Bidrage til arbejdet med carbon capture og være med i konkrete projekter i samarbejde med Energiproduktion og Forretningsudvikling

Din profil
Din faglige værktøjskasse er fyldt med erfaring inden for projektledelse og viden om genanvendelse af restprodukter – eller en stor lyst til at sætte dig ind i emnet. Du evner at lede projekter og sikrer, at de når i mål. Din forretningsforståelse og tekniske viden er stærk og du har gennemslagskraft og evnen til at skabe langvarige positive relationer.

For at få succes i stillingen, lægger vi vægt på følgende:
  • En relevant baggrund som f.eks. ingeniør, maskinmester eller lignende, så du har en stor teknisk ballast, der kan relateres til kraftvarme produktion
  • Erfaring med udarbejdelse af beslutningsgrundlag og businesscases
  • 5-7 års erfaring med projektledelse
  • Du har med fordel erfaring fra kraftvarmeværk eller lyst til at sætte dig ind i området

AffaldVarme Aarhus som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag med mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling i Aarhus. Du får stor indflydelse på dine opgaver og et job med mening, hvor det du laver, påvirker hverdagen for alle, der bor og arbejder i Aarhus Kommune.
Vi er en driftsvirksomhed, så når vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi, er vi hurtige til at sætte handling bag ordene. Derfor har vi fokus på udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 20. januar 2021. Vi afholder samtaler løbende og tager jobannoncen ned når passende ansøgerfelt er fundet.

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder for Energiproduktion Kenneth Egeskov på 2920 3669, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse senest 1.3.2021.

Stillingen er fuldtid og aflønnes efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Ølstedvej 20, 8200 Aarhus N.

Vi ser frem til at høre fra dig!

AffaldVarme Aarhus går forrest i den grønne omstilling. Vi arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug. AffaldVarme Aarhus har ansvaret for, at den samlede affaldsmængde i Aarhus Kommune håndteres og bearbejdes miljømæssigt forsvarligt og leverer klimavenlig fjernvarme til mere end 90 % af Aarhus Kommunes indbyggere og til flere omegnskommuner. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere, har en omsætning på over 3 milliarder og er en koncern på otte selskaber fuldt ejet af Aarhus Kommune.
Læs mere på www.affaldvarme.dk

Ansøg
Stillinger hos AffaldVarme Aarhus skal søges online. Klik på linket og følg instruktionerne for at søge den ledige stilling. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.