Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til Københavns Ejendomme og Indkøb - generalist med interesse for sundhed og sikkerhed i bygninger (barselsvikariat)

Vil du være projektleder for indsatser, der understøtter en sund og sikker ejendomsportefølje i Københavns Kommune?

I Københavns Kommune står sundhed og sikkerhed højt på vores dagsorden, for det skal være sikkert for alle københavnere at opholde sig i vores bygninger. Københavns Ejendomme og Indkøb (KEID) har ansvaret for drift og vedligeholdelse af kommunens ejendomme. I Planlægning og Byggeri til Drift arbejder vi med strategi, planlægning og programmer indenfor ejendomsvedligehold, Byggeri til Drift, Miljø-, sundheds- og sikkerhedsscreeninger, energi m.m.

Vi har nu brug for en barselsvikar, der kan hjælpe os med at løse projektlederopgaver indenfor Legionellahåndtering og brandsikring. Vi søger en generalist, som kan være med til at løse opgaver, der i høj grad kræver samarbejde på tværs af fagligheder både internt og eksternt og som gennem nysgerrighed og grundighed kan bidrage til at sikre en høj kvalitet i opgaveløsningen.

Arbejdsopgaver
Der vil ligge forskellige opgaver på dit bord, men dine første og største opgaver vil være, at du bliver ansvarlig for kommunens Legionellaforebyggelsesprogram og tovholder på planlægning- og udviklingsopgaver indenfor brandsikring i kommunens ejendomsportefølje.

Legionellaforebyggelsesprogram
Københavns Ejendomme og Indkøb er ansvarlig for, at der foretages målinger af Legionellaforekomster i kommunens risikoejendomme og sikre, at de bliver nedbragt, hvis forekomsterne viser sig for høje. Dine opgaver vil bl.a. bestå i at:

 • indgå aftale med leverandør om målinger
 • koordinere indsatsen med kommunens fagforvaltninger
 • håndtere og kommunikere resultater fra vores Legionellamåleprogram til forskellige typer af målgrupper
 • sikre at udbedringstiltag igangsættes ved fund af Legionella. Dette vil ske i samarbejde med teknikere i KEID og rådgivere
 • videreudvikle forebyggelsesindsatsen for Legionella i samarbejde med forvaltningerne, fx informationskampagne, uddannelse af driftspersonale mv.

Brandsikring
I KEID arbejdes der med forskellige sider af brandsikring i mange forskellige enheder. Lige fra den meget tekniske side af brandsikring over brandsikring i byggesager og til indkøbsaftaler mv. Din opgave relaterer sig til at understøtte et arbejdsfællesskab på brandområdet, så arbejdet med brandindsatserne koordineres, prioriteres og følger en overordnet strategi. Dine opgaver vil bl.a. bestå i at:

 • være tovholder på afholdelse af oplæg og workshops omkring brandsikring af kommunens ejendomsportefølje
 • være ansvarlig for at udarbejde en prioriteringsnøgle for løft af brandsikkerheden i kommunens mest udsatte tilbud/bygninger
 • udarbejde budgetnotat mv.

Om dig
Vi lægger vægt på, at du: 

 • hurtigt kan tilegne dig viden indenfor relativt tekniske områder, som Legionella og brandsikring. Det er en fordel, hvis du på forhånd har kendskab til områderne, men ikke et krav
 • kan arbejde tværfagligt og har en relevant akademisk uddannelse
 • har gode kommunikative evner, både skriftligt og mundtligt
 • kan arbejde selvstændigt og forholder dig nysgerrigt og opsøgende, når nye udfordringer præsenterer sig
 • har erfaring med projektledelse
 • har en god organisationsforståelse
 • har erfaring fra en drift- og bygherreorganisation, kommune eller anden stor organisation
 • trives i, og bidrager til, et godt og uformelt arbejdsmiljø

Om os
Stillingen er placeret i enheden Planlægning og Byggeri til Drift. Enheden har en bred opgaveportefølje med base indenfor ejendomsvedligehold, Byggeri til Drift, Miljø,- sundheds- og sikkerhedsscreeningsprogrammer, energi m.m. Vi har et spændende og stærkt fagligt miljø, hvor vi tænker løsninger på tværs. Det giver også mulighed for personlig udvikling og variation i arbejdsopgaverne. Enheden er en del af Center for Vedligehold, Energi og Teknik, i Københavns Ejendomme og Indkøb, som er en del af Økonomiforvaltningen.

Løn og ansættelsesvilkår
Barselsvikariat med fuldtidsansættelse (37 timer). Ansættelse fra den 1. januar 2021 til den 31. oktober 2021, med mulighed for forlængelse.

Ansættelse er efter gældende overenskomst og i øvrigt efter forhandling med den faglige organisation.

Du vil arbejde på Borups Allé i København NV, tæt på offentlig transport.

Vil du vide mere?
Uddybende spørgsmål kan rettes til chef for Planlægning og Byggeri til Drift Lina Maria Johnson på 2688 4520.

Søg via nedenstående link senest søndag den 22. november 2020
Vi forventer at afholde samtaler i uge 48 og 49.

Københavns Ejendomme og Indkøb
Københavns Ejendomme og Indkøb har ansvaret for Københavns Kommunes ejendomsportefølje og for, at vi køber effektivt ind i kommunen. Vores ca. 1.800 medarbejdere arbejder hver dag for en serviceorienteret ejendomsadministration og vedligeholdelse af kommunens mere end 2,6 mio. m2. Ligesom vi understøtter kommunens samlede indkøb på ca. 6,5 mia. kr. årligt. Gennem effektiv ejendomsservice, drift og vedligehold og en professionel indkøbsorganisering frigør vi ressourcer til, at vores 45.000 kolleger i Københavns Kommune kan skabe en bedre hverdag for københavnerne. Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.