Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til komplekse infrastrukturprojekter ved jernbanen

Anlæg er Banedanmarks bygherreorganisation. Med en omsætning på 4,2 mia. i 2018, en projektportefølje på over 300 projekter og med omkring 350 medarbejdere, er vi faktisk en af Danmarks største, når vi hvert år gennemfører anlægs- og fornyelsesprojekter på det danske jernbanenet.

Du vil få titlen som projektleder og du vil også få ansvar for at koordinere store infrastrukturprojekter som 3. parts koordinator. Som projektleder i Spor og 3.part refererer du til anlægschefen og du vil indgå i en dynamisk projektorganisation, der leverer store og komplekse infrastrukturprojekter på den danske jernbane til gavn for både passagerer og godstransporten.

Du vil indgå i sektionen Spor & 3.part i Anlæg Øst, der hovedsageligt varetager styringen af infrastrukturprojekter øst for Storebælt, men som også hjælper eksterne bygherrer med at opnå tilladelse til at bygge på- eller ved jernbanen. Som Projektleder for 3.parts projekter sikrer du, at projekterne opnår de nødvendige fagspecifikke og jernbanesikkerhedsmæssige godkendelser.

Afhængig af din profil og projektporteføljen, så kan du også få rollen som projektleder for sektionens egne mindre projekter. Projektporteføljen inkluderer bl.a. gennemførelse af igangværende projekter på hhv. sporombygning Ringsted – Korsør, sporombygning København- Høje Taastrup, sporombygning Roskilde- Korsør og Struer Station.

Du får det samlede ansvar for dine 3. partsprojekter

Som projektleder har du ansvar for at hjælpe eksterne bygherrer med at få de nødvendige tilladelser. Det indebærer, at du er kontaktperson og indgangen til Banedanmark og at du sørger for, at der sker en koordination med trafik, drift og sikkerhedsfunktionerne internt i Banedanmark.

Som projektkoordinator for 3.parts projekter har du ikke projektledelsen af projekterne, da det er 3.parten (DSB, kommune, metro, letbane mv) der varetager bygherrerollen og indgår kontrakt med rådgiver, entreprenør mv.

Dygtig projektleder med evnen til at motivere

Vi forventer, at du er uddannet ingeniør eller lign, og at du har solid erfaring med at koordinere eller styre komplekse projekter gerne inden for infrastruktur. Det er en fordel at du er certificeret projektleder, gerne inden for PRINCE2, men dette er ikke et krav.

Med kendskab til projekternes forskelligartethed og udfordringer, vil du, gennem dit initiativ og dine koordineringsevner, få kollegaerne internt i Banedanmark til arbejde med dig. Du er god til at se den enkle vej gennem komplekse problemstillinger og du forstår at motivere dine samarbejdspartnere med henblik på at sikre fremdrift i projektet.

Derfor er det vigtigt, at du, som person, er energisk og vedholdende over for interne og eksterne interessenter i projektet, så du kan levere inden for de givne rammer. Du har endvidere fagligt drive og personlig gennemslagskraft, som smitter af på dine omgivelser.

Løn

Du ansættes i forhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt anlægschef Peter Villy Kristensen. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.