Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til Logistikområdet på Nyt OUH

Det Nye Universitetshospital i Odense skrider hastigt frem, byggeriet er i fuld gang og de største bygherreleverancer er i udbud. Projektorganisationen for Nyt OUH søger en erfaren projektleder, som skal være med til, at realisere logistiksystemerne på Nyt OUH.


Om projektet Nyt OUH – ét af Danmarks største byggerier
Byggeriet af Nyt OUH vil samle det nuværende Odense Universitetshospital (OUH), Børn- og Ungepsykiatrien samt voksenpsykiatrien med Syddansk Universitet. Det samlede byggeri vil blive ét af de største byggerier i Danmark med i alt ca. 250.000 m2 nybyggeri. Nyt OUH er opdelt i flere projekter med forskellige udbudsformer, det betyder at projekterne befinder sig på forskellige stadier med forskellige detaljeringsgrader.


Om Projektorganisationen for Nyt OUH
Projektorganisationen er den operationelle bygherre på projektet Nyt OUH. Projektorganisationen er en dynamisk enhed med bredt sammensatte kompetencer, som arbejder sammen på tværs af de enkelte delprojekter og opgaver inden for byggeri, udstyr, IT, logistik m.v. Vi arbejder med høj intensitet og faglighed og i et nært samarbejde med eksterne rådgivere og entreprenører samt ledere og medarbejdere på det eksisterende OUH og Psykiatrien. Projektorganisationen har kontorer med udsigt over byggepladsen for Nyt OUH, og her er den ofte hektiske hverdag præget af professionalisme i et uformelt arbejdsmiljø.


Om stillingen
Som projektleder for logistikområdet bliver du en del af projektorganisationens logistikteam, med faglig reference til teamlederen for logistik og personalemæssig reference til projektchefen for dette område.
Du skal, i tæt samarbejde på tværs af projektorganisationen og driftsorganisationen på eksisterende OUH, være med til at sikre realiseringen af logistiksystemerne på Nyt OUH, heriblandt Kassetransport- og lagersystemet, hvor du kommer til at spille en afgørende rolle.
Du bliver bindeleddet mellem driftsafdelingerne på OUH og leverandøren af Kassetransport- og lagersystemet med ansvar for implementering af de logistiske arbejdsgange.
Derudover skal du sikre relevante grænseflader til systemet via koordinering på tværs af projektorganisationen samt med relevante interessenter.
Opgaven skal i øvrigt koordineres og udføres i henhold til allerede fastlagte koncepter og tidsplaner for selve opførelsen af Nyt OUH.
Vi forventer, at du er åben, handlekraftig og systematisk i din arbejdsform. Du kommuniker klart og tydeligt i skrift og tale og evner løbende at tilpasse prioriteringen af opgaver. Desuden forventer vi, at du har en høj grad af selvstændighed og at du samtidig kan se fordelene i godt samarbejde og deling af viden.
Vi tilbyder et spændende og afvekslende job i en dynamisk projektorganisation, som en del af et team af gode kollegaer, hvor vi hjælper hinanden og er stolte af vores arbejde. Arbejdsmiljøet er uformelt med en god, direkte og uhøjtidelig omgangstone.


Kvalifikationer og kompetencer
Du har en teoretisk baggrund med stor vægt på logistik. Du har endvidere praktisk erfaring med intern logistik og SCM i en større organisation, gerne i en større offentlig organisation. Du har solid projektledelseserfaring og er vant til at arbejde projektorienteret med fokus på kvalitet. Du er hurtig til at sætte dig ind i nye organisationer og problemstillinger, og kan arbejde såvel tværfagligt som tværorganisatorisk. Har du erfaring med hospitalslogistik er det bestemt en fordel.


Faglige kvalifikationer:

 • En uddannelse med vægt på SCM/logistik (f.eks. ingeniør eller cand. merc.)
 • Erfaring med projektledelse med involvering af mange interessenter.
 • God erfaring med planlægning og drift af komplekse logistikflows.
 • Gerne viden om lagerstyring og Warehouse Management Systems.
 • Gerne viden om automation og AGV-systemer.
 • Erfaring med gennemførelse af offentlige udbud.
 • Indsigt i brugerprocesser.
 • Velfunderet præsentationsteknik.


Personlige kvalifikationer:

 • Kan arbejde selvstændigt, målrettet og velstruktureret.
 • Er handlekraftig, når det er påkrævet.
 • Har gode projektledelses- og samarbejdsevner.
 • Er robust og tillidsvækkende.
 • Er god til at skabe gode relationer til samarbejdspartnere og at du er medinddragende i din projektledelse.
 • Er god til at lære nyt og overskue komplekse opgaver og sammenhænge.


Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om Nyt OUH på www.nytouh.dk
Ansættelsessted er Projektorganisationen for Nyt OUH, Glisholmvej 2A, 5220 Odense SØ.


Du er velkommen til at kontakte teamleder Anne Mette Vraa på 24904622 eller projektchef Lars Pilekjær på 21689593 for yderligere oplysninger om stillingen.


Der er tale om en fastansættelse i Region Syddanmark. Ansættelse iht. gældende overenskomst og nærmere aftale.


Tiltrædelse snarest muligt.


Ansøgning
Ansøgningsfrist er søndag den 18. oktober 2020.
Ansættelsessamtaler vil foregå den 28. og 30. oktober 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.