Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til nøgleposition hos Nikodan Conveyor Systems A/S, Nørre Snede

Ønsker du at blive en vigtig del af en spændende virksomhed i vækst? Har du et solidt fagligt fundament, og motiveres du af at være bindeled mellem kunder, teknisk afdeling og produktionen?

Så er det dig, vi søger til et udfordrende job med rig mulighed for projekt- og forretningsmæssig indflydelse og selvstændigt ansvar.

Jobbet
Med reference til den administrerende direktør og i tæt samarbejde med Department Manageren kan du se frem til at få ansvaret for flere projekter af forskellig størrelse.
Du vil blive hands-on projektlederen med det store overblik, og du vil styre beslutningsprocesser, som går på tværs af kunder, teknisk afdeling, produktion og montage på sitet.

Som projektleder vil du få ansvar for:
• Projektøkonomi, tidsplaner og opfølgning
• Overordnet planlægning
• Funktionsansvar
• FAT & SAT test
• Deltagelse i opstarts- og afleveringsmøder
Du vil få base på hovedkontoret i Nørre Snede, hvor et team på 20 mand vil blive en del af din hverdag, og der vil være ca. én rejsedag pr. uge hovedsaligt i Danmark.
Du vil være med i alle projektfaserne fra opmåling til aflevering, og du vil have løbende kundekontakt samt kontakt med eksterne entreprenører på sitet.

Faglige kvalifikationer
Du har en relevant videregående uddannelse og flere års erfaring fra en lignende stilling. Du har naturlig flair for projektledelse on site og gerne fra fødevarebranchen.
Det er afgørende, at du har en forretningsorienteret og praktisk tilgang til opgaverne. Du forventes at holde et højt fagligt niveau, du er struktureret og du har gennemslagskraft.
Du kan begå dig flydende i skrift og tale på dansk, engelsk og meget gerne tysk.
Nikodan står over for implementering af et nyt projektstyringssystem, og det forventes, at du kan bidrage til valg og implementering af dette samt at du er superbruger af MS Office pakken.
Personlige kompetencer
Du er praktisk orienteret med evnen til at holde det store oveblik også i pressede situationer. Du er en troværdig og synlig projektleder, og du værdsætter at være en del af et team.
Du har en positiv og fleksibel indstilling, og du bidrager til at få tingene til at fungere, bl.a. via klar og tydelig kommunikation. Du er vedholdende, og du sørger for at overholde deadlines og aftalte planer.

Vi tilbyder
Et spændende og alsidigt job med et internationalt perspektiv. Du får en nøgleposition med stor forretningsmæssig indflydelse i en dynamisk virksomhed i vækst. Gagepakken modsvarer dine kompetencer.
Nikodan er en del af Lagercrantz Group, som er børsnoteret i Sverige, og du bliver derfor også en del af en større koncern.
Ansøgning
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Nikodan Conveyor Systems A/S.
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Seltoft hos JKS Career på telefon +45 3085 1290.
Venligst send din ansøgning, CV og evt. anbefalinger via 'Søg stillingen' nedenfor. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende - dog senest d. 19/2-2018.
Om Nikodan Conveyor Systems A/S
Nikodan Conveyor Systems A/S er en moderne maskin- og systemleverandør, som har alle kompetencer og produktionsfaciliteter in-house. Virksomheden projekterer og fremstiller kundetilpassede transportører og komplette maskin- og håndteringsanlæg.
Virksomhedens koncept bygger på at levere en færdig løsning til kunden: fra salg og engineering til produktion, installation og efterfølgende service.
Nikodan Conveyor Systems A/S er beliggende i Nørre Snede og har ca. 60 medarbejdere. Virksomheden indgår i den svenske koncern Lagercrantz Group.


Arbejdssted: Nørre Snede


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her