Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PROJEKTLEDER TIL NYT FORRETNINGSOMRÅDEBrænder du for at være med til at starte og forme et nyt forretningsområde i en veletableret virksomhed? Ser du det som en spændende udfordring at starte og skabe noget nyt? Har du solid erfaring med klimatilpasningsprojekter, som du konstruktivt bringer i spil?

Vi arbejder, hvor vand møder land og med specialiseret fokus langs de danske kyststrækninger. Vi møder oftere et behov for håndtering af vandmasser inde i landet, og ofte i forbindelse med klimatilpasning og naturpleje. Vi søger derfor en kollega, der har lyst til at stå i spidsen for vores nye forretningsområde ”Natur og klima”, som omfatter projekter, der relaterer sig til håndtering af vandmasser, herunder etablering af vådområder, fiskestryg, vandløb/å-løb, søer, diger, sluser, klimasikring og naturgenopretning.

Vi skaber det fra bunden
Indledningsvist vil ansvarsområdet blive at skabe grundlaget for projekterne. Her vil fokus være vurdering af udbudsmateriale samt potentielle projektemner inden for fagområdet. Dette er med henblik på at identificere relevante projekter at byde på. Når vi har identificeret relevante projekter, igangsættes tilbudsarbejdet, hvor du typisk vil være tovholder på processen med input fra kolleger. På sigt vil du på et mere overordnet plan være med til at udføre projekterne i samarbejde med entrepriseledere og formænd.

Danmark er din arbejdsplads
Du vil som udgangspunkt få en stor tilknytning til kontoret i Lemvig, men ligeledes forventer vi din deltagelse og engagement i vores virke ude på projekterne, hos kunder og samarbejdspartnere. Derfor skal du være bevidst om, at stillingen vil være forbundet med rejseaktivitet i Danmark.

Vi er en mindre, selvstændig entreprenørvirksomhed, som er en del af Aarsleff-koncernen. Vi har 50 medarbejdere, hvoraf de 12 er funktionærer. Vi har et positivt arbejdsmiljø, hvor vi alle kender hinanden godt, og hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden ud fra et fleksibelt og ansvarsbevidst mindset.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du har 5-8 års erfaring med lignende projekter enten fra entreprenør- eller rådgiverbranchen eller som bygherre.

Du skal have lyst til drive fagområdet selvstændigt med involvering af og sparring med kolleger. Det er derfor centralt med et stærkt og vedholdende drive med henblik på at skabe et nyt forretningsgrundlag. Herudover skal du trives med en bred kontaktflade og have et naturligt flair for at skabe relationer til rådgivere, bygherrer og øvrige samarbejdspartnere.

Lyder det som noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte administrerende direktør Uffe Larsen på 5125 1245 for at få yderligere oplysninger. Du kan også hente mere information om vores virksomhed på www.vg-e.dk

Send venligst din ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Vi skal have din ansøgning senest tirsdag den 25. august 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.