Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til Områdefornyelsen Folehavekvarteret (tidsbegrænset)

Tværforvaltningssamarbejde i fokus

Områdefornyelsen Folehavekvarteret i Teknik- og Miljøforvaltningen søger en projektleder med særligt fokus på at skabe mere fællesskab, foreningsliv og frivillighed i Folehavekvarteret.

Områdefornyelsen Folehavekvarteret er en femårig lokalt forankret indsats, der skal understøtte en positiv byudvikling gennem fysiske, sociale og kulturelle projekter. Folehavekvarteret er udvalgt til områdefornyelse, da det er et af de udsatte byområder i København. Områdefornyelsen er finansieret med 30 mio. kr. fra Københavns Kommune og Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen og løber fra 2018-2023.

Om jobbet
Som projektleder i Områdefornyelsen Folehavekvarteret skal du skabe fremdrift og ejerskab i forvaltningssamarbejder, der styrker den kommunale kernedrift og understøtter nye metoder. Her er det afgørende, at du formår at facilitere en proces, der giver et fælles grundlag og tydeliggør synergier mellem kerneopgaver i de respektive forvaltninger og bygger bro mellem fagligheder.

Du skal se værdien af strategiske overvejelser og processer i forhold til at skabe mere sammenhæng mellem borgergrupper, lokale institutioner og funktioner samt udearealer. Vi forventer derfor, at du arbejder i krydsfeltet mellem strategiske og empowerment-baserede greb, der skaber reelle mulighedsrum, chancelighed og engagement.

Som projektleder forventes innovative løsninger og modige tiltag, samtidig med at du er en god facilitator, der forstår borgerdialog- og samskabelsesprocesser. Du skal arbejde med midlertidige eksperimenter, der både skaber en særlig lokal viden samt et engagement blandt kvarterets beboere og forankring af traditioner, fællesskaber og netværk. Der er i gang med at blive udviklet en overordnet strategi, som du skal færdiggøre og arbejde ud fra.

Vi lægger særligt vægt på, at du har

  • erfaring med at samarbejde og inspirere, skabe netværk og ejerskab på tværs af fagligheder
  • erfaring med at understøtte fællesskaber og foreningsskabelse socialt og kulturelt
  • stærke kompetencer inden for strategisk kommunikation og formidling og kan formulere dig præcist og målrettet både skriftligt og mundtligt til både borgere samt kommunale og private samarbejdsparter
  • erfaring som projektleder

Det er en fordel, at du har erfaring med

  • arbejdet med områdefornyelserne i København
  • arbejdet i en politisk ledet organisation
  • Adobe CS-pakken

Du skal have et godt humør, være en god kollega og trives med en omskiftelig hverdag, der både tæller aften- og weekendarbejde.

Om os
Du bliver del af et sekretariat, hvor vi lægger vægt på tværfaglighed, ærlighed og humor, og hvor der er højt til loftet. Sekretariatet vil bestå af en projektchef og en lille håndfuld engagerede medarbejdere. Sekretariatet har kontor i Folehavekvarteret.

Mere om Områdefornyelsen Folehavekvarteret
Du kan læse om Områdefornyelser i København på https://www.kk.dk/omraadefornyelse

 Eller følge Områdefornyelsen Folehavekvarteret på www.facebook.com/Folehavekvarteret

 Ansættelsesvilkår
Stillingen er 37 timer inklusiv frokost og er tidsbegrænset frem til udgangen af 2022. Stillingen er med tiltrædelse den 1. august 2019. 

Mere information
Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektchef Ditte Bertolt Døssing på 2932 2251.

Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 17. juni 2019
Vi afholder samtaler i uge 26. 

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.