Projektleder til optimering af cykelindsamlingen i København (tidsbegrænset)

I Københavns Teknik- og Miljøforvaltning søger vi en erfaren projektleder, der har talent for at udvikle optimeringsløsninger i tæt samarbejde med de berørte aktører. Stillingen er af 1 års varighed, med mulighed for forlængelse.

Om jobbet
Stillingen er placeret i afdelingen Parker, Kirkegårde og Renhold, hvis overordnede formål er at understøtte og drive en fokuseret udvikling af driften i Teknik- og Miljøforvaltningen. Du bliver en del af enheden Kontrakter. Som ny projektleder vil du indgå i udviklingsteamet for adfærd, ren by og cykeloprydning. Du vil desuden komme til at arbejde sammen med kollegaer fra Byinventar, som blandt andet varetager indsamlingen af efterladte cykler i København. Generelt er vi en håndfuld engagerede kolleger med meget forskellige baggrunde, der tæller bl.a. ingeniører, jurister, geografer og humanister.

Primære arbejdsopgaver
Som projektleder for optimering af cykelindsamlingen, vil du få ansvar for følgende opgaver

 • Udvikle, teste og implementere konkrete tiltag for optimering af cykelindsamlingen i tæt samspil med berørte aktører
 • Gennemføre effektmålinger og fremvise konkrete effekter på de tiltag, der sættes i værk
 • Udvikle, eksekvere og formidle plan for færre efterladte cykler i København
 • Varetage politisk betjening vedrørende optimering af cykelindsamlingen

Vi søger dig, der

 • har en relevant videregående uddannelse
 • har erfaring med projektledelse
 • besidder særligt stærke samarbejdsevner med mange fagligheder
 • besidder særligt stærke kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt
 • har en analyserende og eksekverende tilgang til opgaveløsningen
 • arbejder effekt- og databaseret i din opgaveløsning, med andre ord du kan dokumentere, at de løsninger, du implementerer, har den ønskede effekt
 • har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation

Vi tilbyder

 • Flexordning
 • 37 timer/uge i 2020 og 30 timer/uge i 2021
 • Selvstændig opgaveløsning
 • Tæt sparring med kollegaer og chef
 • Et kompetent, udviklende og engageret arbejdsklima

Du bliver en del af enheden Kontrakter, der tæller 21 medarbejdere. Vi lægger vægt på et uformelt og inspirerende arbejdsklima med vægt på faglighed, engagement og sammenhold. Arbejdsmiljøet er uhøjtideligt og velfungerende. Jobbet rummer mange udviklingsmuligheder og udfordringer, både fagligt og personligt. Med afsæt i byens behov arbejder vi i resten af Parker, Kirkegårde og Renhold med fokuseret udvikling, der skaber resultater med effekt og relevans for byen og københavnerne.

Derudover tilbyder vi dig en gennemsnitlig 37 timers arbejdsuge inkl. frokost, idet vi lægger vægt på et afbalanceret forhold mellem arbejdsliv og familie-/fritidsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelse snarest muligt og senest den 1. oktober 2020. Stillingen varer til den 1. juli 2021. Der kan være mulighed for, at stillingen forlænges.

Arbejdssted
Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen, Kontrakter.
Vi bor i Njalsgården, en stor kontorbygning på Njalsgade, 2300 København S.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte enhedschef Jakob Hjuler Tamsmark på 2059 4225.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 5. august 2020

Om Teknik- og Miljøforvaltningen

Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.