Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til optimering og styring af valideringsopgaver

Har du solid projektledererfaring? Og motiveres du af at være med til at sætte dit fodaftryk på baneprojekter med stor bevågenhed?

Vi søger en projektleder til vores valideringsopgaver, hvor du er med til at sikre, at både store og små projekter på jernbanen bliver prioriteret og gennemført optimalt i forhold til knappe validatorressourcer.

Banedanmark har mange bolde i luften. Vi bygger og fornyer i disse år den danske jernbane i en række megaprojekter, hvor validering indgår som en lille men meget kritisk opgave. Kunsten for vores team er at sikre, at der leveres den rette sikringstekniske validering til alle projekter – store som små.

Helt generelt er der for få validatorer i markedet. Validatorerne risikerer at blive flaskehals for mange projekter – i Banedanmark og hos vores dygtige leverandører. For at mindske dette problem i fremtiden har vores team til formål at samle de garvede kræfter, uddanne og oplære nye, styre eksterne leverandører samt ikke mindst at have overblik over status, fremdrift og behov på den korte og lange bane.

Proces, kommunikation og optimering

Din rolle består fra dag et i at agere projektleder på en række valideringsopgaver, som tildeles eksterne samarbejdspartnere samt i mindre omfang at bistå i arbejdet med den overordnede porteføljestyring.

Det er din rolle at definere, koordinere og sikre fremdriften af den enkelte valideringsopgave, herunder den løbende dialog med alle interessenter. Du sikrer, at processerne kører smidigt, at vi holder deadlines, og at flowet kører så godt, at validatorerne kan bruge deres energi på at validere – ikke på at projektlede.

Du har et tæt samarbejde med mange projekter og flere eksterne valideringsleverandører og selvfølgelig også dine tre projektleder- og plannerkollegaer i København og Fredericia. I samråd med din teamleder og øvrige projektledere indgår du som en naturlig del i teamets styring af leverandører i forhold til scope, tid og cost.

Samtidig med at du agerer projektleder, arbejder du løbende med at optimere og udvikle valideringsprocesserne i samarbejde med teamets øvrige medarbejdere. Processerne for validering skal løbende gennemgås, forkortes og forsimples, hvor det er muligt, og vi skal sikre, at allerede gode metoder og processer fastholdes og at nye introduceres, gerne ud fra lean-tankegangen.

Selvstændighed og stærk projektlederfaglighed i et teknisk miljø

Du har en akademisk baggrund og teknisk interesse og har flere års erfaring som projektleder og med leverandørstyring. Det er en fordel, hvis du har en projektlederuddannelse, og ideelt set har du baneerfaring.

?Du kan arbejde både analytisk og strategisk, og du vil gerne selvstændigt lede og drive projekter indtil valideringen er gennemført. Herudover er du en stærk formidler og formulerer dig præcist i både skrift og tale, og med opgaver i et meget specialiseret teknisk miljø, er det vigtigt, at du tør stille spørgsmål, indtil du får den viden du har brug for.

Rollen som projektleder er selvstændig og ganske udadvendt. Det er afgørende, at du trives i denne rolle, er opsøgende og hurtigt danner gode relationer. Du kan se dig selv i en hverdag, hvor du har mange møder både internt og hos vores samarbejdspartnere, og samlet set er du god til at holde styr på dine interessenter og har blik for at få dem til at spille sammen.

?Ledelse og hverdag

Valideringsteamet har eksisteret 1½ år, består af ni medarbejdere og en teamleder og holder til i Aarhus, Fredericia og København. Du får arbejdsplads i København, hvor du primært har din daglige gang, dog må du i gennemsnit påregne 1-4 arbejdsdage om måneden i Jylland (primært Fredericia), da flere af dine kollegaer har arbejdssted i det jyske. Af samme grund skal du trives med, at kommunikationen med dine kollegaer ofte foregår via telefon.

Løn

Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

?Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt projektleder Ester Gùstavsson vedrørende fagligt indhold eller sektionschef Peter Vedel vedrørende løn og ansættelsesvilkår. 1. samtaler forventes afholdt torsdag d. 20. februar og fredag d. 21. februar, og 2. samtaler afholdes mandag d. 24. februar.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Sikringsteknisk validering = En systematisk kvalitetssikring af ændringer i den signaltekniske infrastruktur gennemført af signaltekniske eksperter med særlige kvalifikationer inden for fejlfinding i signalanlæg – med formålet at identificere sikkerheds- og driftskritiske projekteringsfejl. Gennemføres via sammenligning af projektdokumentation med tekniske regler og typedokumentation for den/de relevante signalanlægstyper.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.