Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til Petrokemi & Industri i Aalborg

Er du en erfaren projektleder med gåpåmod og teknisk baggrund indenfor industrien? Så har vi en spændende stilling ledig, med spændende projekter og gode udviklingsmuligheder.

Som projektleder får du mulighed for at udfolde dine ledelsesmæssige kompetencer og tekniske evner, samtidigt med at du eksekverer dine projekter med høj kvalitet.

Dine primære opgaver vil være:

  • Planlægning og eksekvering af projekter, herunder mandskab, udstyr, materialer og granskning af teknisk grundlag for arbejdets udførelse

  • Udarbejdelse / Vurdering af tilbud, prisfastsættelser og deltagelse i kontraktforhandlinger

  • Økonomistyring og opfølgning

  • Sikre at kvalitet og kundetilfredshed er i overensstemmelse med Kemp & Lauritzens procedurer

Overblik, målrettet og resultatskabende er ord som du genkender som styrker i din egen adfærd på jobbet. Derudover forventer vi at du er tydelig i din ledelsesstil, hvor klart kommunikerer holdninger og budskaber, som du også selv lever op til. Du er endvidere selvstændig og har et højt drive.

Din uddannelsesmæssige baggrund er eksempelvis Maskinmester, Kemi- eller Proces-ingeniør, VVS-tekniker eller Smed med en teoretisk eller ledelsesmæssig overbygning.

Derudover besidder du:

  • min. 5 års projektledelseserfaring indenfor Fjernvarmebranchen eller lignede

  • Erfaring med røranlæg, procesindustri eller form for tung industri

  • Teknisk indsigt, primært med proces rørinstallation, herunder anvendelse af isometriske rørtegninger, proces forståelse, læse og opmærke P&ID, læse ståltegninger, og svejsning i rør og stål efter WPS.

Du tilbydes

En stilling hvor der er fokus på, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. En stilling der vil bidrage til, at forme din karriere videre, hvor du kan arbejde med stor selvstændighed og en høj grad af frihed under ansvar.

Som medarbejder hos Kemp & Lauritzen bliver du mødt med et spændende og meningsfyldt job med frihed under ansvar og gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt.

Du vil få nogle fagligt professionelle kolleger i en afdeling præget af en uformel omgangstone og med respekt og hensyntagen til hinanden.

Såfremt du finder ovenstående interessant og udfordrende, vil vi se frem til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket.

Vi forbeholder os retten til at fjerne stillingsopslaget før ansøgningsfristens udløb, såfremt vi finder den rette kandidat.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.