Projektleder til Sti- og Naturprojekter

Vil du være med til at bringe naturen tættere på borgerne? Brænder du for at skabe formidling i den frie natur? Kan du skabe samarbejde mellem forskellige interessegrupper?

Skive Kommune er i gang med kortlægning af kommunens stinet med henblik på at få udarbejdet en samlet stiplan. Derudover arbejder vi med etablering af Naturpark Flyndersø–Sønder Lemvig. Målet er at få denne certificeret som naturpark med en relevant infrastruktur og digital formidling.

Stillingens indhold
Din opgave bliver at udarbejde en samlet stiplan for kommunens naturstier, drift og vedligehold af eksisterende stier samt etablering af Naturpark Flyndersø-Sønder Lem Vig. Arbejdet vil i høj grad bestå i at skabe samarbejde med lodsejere og frivillige samt grønne organisationer. Du vil komme til at referere til et kommende naturparkråd.

Du vil komme til at arbejde med:

 • Etablering af rekreative faciliteter
 • Videreføre og udvikle netværket af frivillige og lodsejere
 • Udvikling af en samlet stiplan for kommunen
 • Markedsføring af naturparken samt stier i kommunen (RENT liv eller lignende)
 • Intern kommunikation som en af Teknik, Miljø og Udviklings kommunikationsagenter

Du skal have erfaring med eller godt kendskab til:
 • Projektledelse
 • Formidling
 • Lovgivning om naturbeskyttelse og fysisk planlægning
 • Lodsejerinddragelse
 • Administration af projekter og budgetstyring
 • Kendskab til natur- og kulturhistorie – gerne lokalt
 • Kommunikation med lodsejere og entreprenører
 • Fundraising
 • Tværgående samarbejde
 • GIS

Da stillingen indebærer meget samarbejde med frivillige omkring Naturpark Flyndersø–Sønder Lemvig, skal du være indforstået med en fleksibel arbejdstid, som kan indbefatte aktiviteter aften, weekend og enkelte helligdage.

Om dig
Din uddannelse er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har en uddannelse indenfor biologi, geologi, landskabsforvaltning eller lignende.

Vi lægger vægt på, at
 • du arbejder effektivt, kvalitetsbevidst og er god til at håndtere interessekonflikter
 • være fremsynet, initiativrig samt besidde gode samarbejdsevner er en klar fordel
 • du skal være udadvendt, god til den mundtlige dialog og den skriftlige formidling
 • du er åben og har et godt humør - også når det brænder på
 • du skal have kørekort B.

Om os
Du vil blive en del i naturfaggruppen i Byg & Miljø som er en del af Teknik, Miljø & Udvikling. Byg & Miljø har 35 medarbejdere med arbejdsområder inden for naturbeskyttelse, vandløb, landbrug, virksomheder, affald, forurenet jord, rotter, grundvand, spildevand og byggesager.

Vi har en hyggelig og uformel omgangstone i det daglige. Mottoet er, at det skal være sjovt at komme på arbejde samtidig med at arbejdet har stor betydning for Skive Kommunes borgere og virksomheder.

Skive Kommune har bl.a. en sundhedsordning, samt en aktiv personaleforening og sportsforening.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter forhandling med den relevante faglige organisation.
Arbejdstiden er 37 t/uge med flekstid.

Ønsker du flere oplysninger er du velkommen til at kontakte teamleder Peter Haugsted, tlf. 99 15 36 51 / mail: peha@skivekommune.dk eller Byg & Miljøchef Ann Ammitzbo, tlf. 99 15 63 57 / mail: anao@skivekommune.dk.

Frist
Ansøgningen skal være os i hænde senest torsdag den 22. februar 2018.

Samtaler forventes afholdt i uge 11.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Projektleder til vådområdeprojekter

Skive Kommune

Skive Kommune udvider indsatsen indenfor vandplansprojekter, så hvis du har lyst til at arbejde med vådområdeprojekter, har vi måske drømmejobbet til dig.I Skive Kommune vil vi gerne sikre naturen og miljøet. Samtidig har vi som mål at yde en god se...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Projektleder til tværfunktionelle projekter

DEIF A/S

Brænder du for at lede projekter fra start til slut? Og motiveres du af tværgående samarbejde? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en projektleder til at drive tværfunktionelle projekter med det formål at optimere vores processer og forbedre ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Projektleder

Jakobsen & Blindkilde A/S

Viborg
Projektleder søges til nyoprettet stilling Jakobsen Blindkilde A S har travlt og søger derfor en projektleder til en nyoprettet stilling. Som projektleder er du overordnet ansvarlig for byggeprojekter fra start til slut. Din opgave er således at led...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Intern projektkoordinator

DANMATIC AUTOMATED BAKERY SYSTEMS A/S

Viborg
Er du en tekniskuddannet og erfaren INTERN PROJEKTKOORDINATOR er vi måske din næste arbejdsgiver Danmatic er en privatejet virksomhed, som beskæftiger sig med projektering, fremstilling, salg og service af procesanlæg til bageriindustrien Worldwide....
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:10. marts 2018

LEAN Projektleder

DEIF A/S

Viborg
Brænder du for at lede projekter fra start til slut? Og har du en baggrund inden for LEAN og kendskab til Six Sigma? Så er du måske vores nye projektleder, der skal lede LEAN projekter med det formål at optimere vores processer og forbedre vores sys...