Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til tværgående kulturprojekter i Midt- og Vestjylland

Den Jyske Sangskole søger en projektleder til at drive og udbrede tværgående kulturprojekter i flere Midt- og Vestjyske kommuner.

Om Den Jyske Sangskole

Den Jyske Sangskole er en selvejende kulturinstitution, som blev etableret i 1999. På Sangskolen arbejder vi ud fra overbevisningen om, at talent findes overalt, og vi tror på, at miljø betyder mere end arv, når det handler om, hvor langt man kan nå med sit talent. Alle har et sangligt potentiale, som kan udfoldes – uanset alder og niveau. Vi huser til dagligt et helt særligt talentmiljø med 200 sangere fordelt på fire forskellige kor, heraf to elitekor. Dette gør Den Jyske Sangskole til en stabil leverandør af sangere til konservatorier, Operaakademiet, Musicalakademiet og universiteternes musikinstitutter. Sideløbende skaber vi en lang række udviklingsprojekter og events på tværs af fagligheder, kommunegrænser og sektorer, som alle har til formål at styrke sangens rolle i samfundet.

Vi arbejder målrettet på at overføre den succesfulde metodik fra Sangskolens talentarbejde til andre befolkningsgrupper og områder af samfundet. Det gør vi bl.a. gennem vores projekter med eksterne brugere og samarbejdspartnere - her kan nævnes Sang For Sindet i samarbejde med socialpsykiatrien, Sang, Sprog og Samvær i samarbejde med sundhedsplejen og Sangglad Mini i samarbejde med vuggestuer og børnehaver. Sangskolen står også bag en række forskellige tv produktioner og eventprojekter, hvoraf det største event er den årlige tilbagevendende Herning Opera Festival.

Om stillingen

Som projektleder på Den Jyske Sangskole bliver du en del af vores eksisterende projektteam, bestående af projektledere og projektmedarbejdere. Teamet håndterer i dag en bred projektportefølje med små såvel som store projekter. Som en del af teamet er det derfor nødvendigt at kunne gribe mange bolde og samtidig holde flere projekter kørende på samme tid.  

Du vil bl.a. blive ansvarlig for en række af vores tværgående projekter, der står overfor en udrulning i flere nye kommuner over de kommende år. Du vil få til opgave, at styre projekterne så de opfylder både de strategiske, økonomiske og indholdsmæssige rammer og målsætninger. Det vil også være din opgave, at skabe stærke samarbejder og sikre, at projekterne opnår en solid lokal forankring.  

Som projektleder vil du bl.a. skulle:

 • Planlægge og afvikle projekterne i overensstemmelse med de forventede målsætninger
 • Dokumentere og evaluere projekternes processer og resultater
 • Tage initiativ til løbende statusmøder og rapportering til projekternes interessenter
 • Koordinere div. aktiviteter, projektdeltagere og aktører
 • Overholde og styre projekternes økonomiske rammer samt aflægge regnskab.
 • Varetage fundraising, opfølgning på ansøgninger og afrapportering til fonde
 • Deltage i møder og aktiviteter som kan forekomme enten om aftenen eller i weekender

Din profil

Vi søger en projektleder med erfaring inden for arbejde med at drive og lede større projekter med flere samarbejdspartnere og en bred vifte af forskellige aktører. Det er en fordel hvis du har kendskab til arbejde med kunst og kultur og/eller erfaring i at samarbejde med social- og sundhedssektoren, men det er ikke et krav.

Du har en relevant uddannelse suppleret med projektledererfaring, og et godt greb om det kulturelle. Du er generalist, og mestrer at drive og bidrage til flere forskellige projekter på én gang. Derudover skal du være dygtig til at lede dig selv og dine kollegaer i projektteamet, og kunne skifte mellem lederskab og følgeskab - mellem strategiske overvejelser og praktiske opgaver på daglig basis.

Som projektleder forventer vi at du:

 • Er erfaren i at lede processer og projekter
 • Formår at arbejde strategisk og proaktivt for at nå projekternes mål og succeskriterier.
 • Er stærk i skriftlig og mundtlig kommunikation og forstår at formidle til forskellige modtagere
 • Evner at arbejde med regnskaber, budget- og tidsstyrring
 • Kan arbejde struktureret og systematisk, og evner at prioritere tid og opgaver hensigtsmæssigt
 • Formår at sætte dig ind i forskellige arbejdsgange med flere samarbejdspartnere og opgave-givere.
 • Har lyst til at udvikle dig fagligt og har mod på nye oplevelser og udfordringer i en hverdag hvor to dage sjældent er ens.
 • Det vil være en fordel, at du har adgang til bil, da der i perioder vil være møder ude af huset

Vi tilbyder

Du bliver en del af et engageret team bestående af folk med meget forskellige kompetencer inden for projektledelse, -udvikling, koordinering, undervisning og international turnéplanlægning. Her får du et spændende job i et af de mest aktive miljøer inden for sang- og kulturudvikling i Danmark.

Vi tilbyder:

 • Mulighed for at sætte dit eget præg på projekterne på den korte og lange bane
 • Gode udviklingsmuligheder og engagerede kolleger
 • En unik platform for at skabe banebrydende resultater inden for sang- og kulturverdenen
 • Mulighed for hjemmearbejdsdage og fleksible arbejdstider
 • En arbejdsplads hvor alt hvad vi gør, er bygget om kerneværdierne glæde, fællesskab, engagement, ordentlighed og kvalitet
 • En levende hus, hvor lyden af sang og musik er en naturlig del af hverdagen.

Stillingen er som udgangspunkt sat til 30 timer om ugen og tidsbegrænset til 1 år med mulighed for fastansættelse. Vi har kontor i Herning og du skal være indstillet på at være i Herning flere gange om ugen. Vil du vide mere om stillingen som projektleder, er du velkommen til at kontakte projektleder Line Nordentoft på tlf.: 2270 4663 eller pr mail: line@denjyskesangskole.dk

Er du interesseret? Så mail din ansøgning til mathilde@denjyskesangskole.dk senest torsdag d. 6. maj. Hvis du bliver indkaldt til samtale, får du en opgave, som du skal løse på forhånd og en case til selve samtalen. Vi forventer at have samtaler i uge 20 og 21. 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.