Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til tværgående projekt med fokus på at skabe sunde rammer for børn

Vi søger en alsidig, selvstændig, struktureret og faglig stærk projektleder, der sammen med en vifte af forskellige samarbejdspartner, i og uden for kommunen, kan realisere projektet ”Børneliv i sund balance” 
 
”Børneliv i sund balance” skal styrke kommunale og civile aktører i fire udvalgte lokalområder til at stå sammen om, at skabe et godt og sundt børneliv. Med udgangspunkt i vidensbaserede indsatser vil projektet fremme børnefamiliers muligheder for at trives i inkluderende fællesskaber, spise sundt og være fysisk aktive for herigennem at fremme en sund vægtudvikling hos børnene. Projektets indsatser retter sig mod familien, sundhedsplejen, børnehave, skole, fritidsliv og øvrige lokale aktører.
 
Aalborg Kommune deltager i projektet sammen med to sjællandske kommuner. Center for Forebyggelse i praksis i KL er overordnet ansvarlig for projektet.
 
Du skal som projektleder bidrage til at gennemføre projektet, koordinere indsatserne samt understøtte projektets fremdrift hos alle de involverede aktører. Vi forventer at projektlederen kan bevare det store overblik over projektets fremdrift og aktiviteter, og samtidig kan understøtte aktiviteter sammen med de involverede aktører. Projektlederen skal sammen med den overordnede projektledelse i KL og projektlederne i de øvrige kommuner bidrage til udvikling af indsatser, tværgående videndeling og indsamling af data til evaluering af det samlede projekt.
 
Projektlederen skal derfor både være åben og god til at skabe lokale relationer og samarbejder, og samtidig være i stand til at arbejde struktureret og systematisk. Både kunne lide at være ’ude’ i lokalområderne og sidde på kontoret og have styr på møder og tidsplaner. Udover aktivitet til lokalområderne i kommunen, skal projektlederen også forvente månedlige projektmøder i København.

Om os
Du vil blive ansat i Sundhedsstrategisk Team i Sundheds- og Kulturforvaltningen men vil i det daglige have et meget nært samarbejde med ledere og medarbejdere i primært Skoleforvaltningen, Familie – og Beskæftigelsesforvaltningen og aktører indenfor fritidsområdet.
 
Sundhedsstrategisk Team er en enhed i afdelingen for Sundhed og Administration i Sundheds- og Kulturforvaltningen. Teamet arbejder med udviklingsopgaver inden for sundhedsområdet, herunder udarbejdelse, implementering og opfølgning på tværgående politikker, strategier og projekter inden for sundhedsområdet. Du vil i Sundhedsstrategisk Team få 14 kollegaer som kan bistå og støtte dig med erfaring og indsigt i de opgaver og udfordringer, som projektet indeholder. I teamet har vi en stærk social kultur og en uformel omgangstone, samtidig med at vi holder et fagligt højt niveau.
 
Om dig
Vi forventer, at du har en uddannelse på kandidatniveau og gerne et par års erfaring fra en kommune eller anden politisk ledet organisation. Derudover vil vi lægge vægt på at ansøgeren:

  • har dokumenteret erfaring med konkret projektarbejde og gerne projektledelse
  • er en nysgerrig og åben person, der kan arbejde med respekt for menneskers forskelligheder og vilkårene for forskellige faggruppers arbejde
  • kan understøtte og engagere projektdeltagerne i at gennemføre konkrete indsatser i projektperioden
  • har viden om potentialer ved og metoder til gennemførelse af lokalsamfundsbaserede sundhedsindsatser
  • har kendskab til kommunal forvaltning og kommunale indsatser på børne- og sundhedsområdet
  • kan arbejde systematisk og struktureret med opsamling af erfaringer fra projektet
  • er klar og præcis i både skrift og tale og kan formidle mellem stærke fagligheder 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Stillingen er tidsbegrænset i en femårig periode. 
Arbejdsstedet er Sundheds- og Kulturforvaltningen, Danmarksgade 17, 9000 Aalborg. 
 
Tiltrædelse
Ansættelse 1. maj 2020 eller snarest muligt.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er fredag, den 21. februar 2020. Samtaler forventes afholdt mandag, den 2. marts 2020.

Vil du vide mere
Hvis du har relevante spørgsmål til jobbet, er du i perioden 3. - 21. februar velkommen til at kontakte leder af Sundhedsstrategisk team, Torben Kjeldgaard på telefon 99311916.
 
Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.