Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til udvikling af dysfagikost på Herlev Gentofte hospital

Mangfoldighedens køkken på Herlev Gentofte Hospital stræber mod at blive det førende køkken inden for hjemmelavet økologisk dysfagikost.
Til det har vi brug for en kompetent ildsjæl, der vil være med til at opbygge en afdeling fra bunden, udvikle og fastholde en høj sensorisk kvalitet i et ekstremt højt hygiejnisk miljø før,under og efter produktionen.
Som udgangspunkt bliver afdelingen en del af et forskningsprojekt, som skal sikre at vores dysfagipatienter får ernæringsrigtig og velsmagende mad til alle måltider.

Den profil vi søger skal på det faglige niveau:

  • som minimum være uddannet professions bachelor i ernæring og sundhed
  • have erfaring med tilberedning og udvikling af dysfagikost
  • have erfaring med risikoanalyser
  • kunne udarbejde menuplaner ud fra gældende menuplan til kostarter med varierende konsistens
  • have en professionel tilgang til produktionstilrettelæggelse
  • udvikle informationsmateriale til patienterne og køkkenets medarbejdere
  • indgå i et tværfagligt samarbejde med kliniske diætister, ergoterapeuter og sygeplejersker.
På det personlige plan :
  • arbejder du systematisk og organiseret
  • har du gennemslagskraft og får ført dine ideer ud i livet
  • er du en levende og engageret formidler, som har lyst til at undervise dine kolleger og dygtiggøre vores elever
  • har du, en positiv tilgang forandringer og samarbejder på tværs i organisationen.
Dine arbejdsområder vil i starten være at få opbygget en afdeling i samarbejdet med vores Produktionsledere, Hygiejneansvarlig, vores kvalitetsleder og et team bestående af ernæringsassistenter, så vi pr. 1. september kan servere indbydende og veltillavet måltider til dysfagikostpatienter.
Du vil blive en del af teamet, således, at du til dagligt vil være en del af produktionen og anretningen.
Organisatorisk refererer du til Køkkenchefen

Dine målepinde vil kort være:
  • Højne den kulinariske kvalitet
  • øge økologiprocenten
  • mindske madspildet
  • sikre et ekstrem høj hygiejnisk miljø
  • sikre større patienttilfredshed både gennem rigtig ernæring og velsmagende

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor der sker rigtig mange nye tiltag og plads til mangfoldighed. Du har også mulighed for at nyde godt af en aktiv sportsforening, massageordning, cykelcafeer, medarbejderrabatordninger m.m.

Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Din arbejdstid forventes at være mandag til fredag mellem 6.00 og 15.30.
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelse pr. 1. juni 2018.

Har du spørgsmål kan Køkkenchef Marianne Lange træffes på telefon 24641404 i tidsrummet 8.30-16.00

Tænker du, det her er lige dig, så send din ansøgning via nedenstående link senest 17. april 2018 klokken 12.00

Samtaler vil blive afholdt 20. april 2018.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329788308Phoenix-e998917e12018-04-05T18:04:22.330Projektleder til udvikling af dysfagikost på Herlev Gentofte hospitalMangfoldighedens køkken på Herlev Gentofte Hospital stræber mod at blive det førende køkken inden for hjemmelavet økologisk dysfagikost.
Til det har vi brug for en kompetent ildsjæl, der vil være med til at opbygge en afdeling fra bunden, udvikle og fastholde en høj sensorisk kvalitet i et ekstremt højt hygiejnisk miljø før,under og efter produktionen.
Som udgangspunkt bliver afdelingen en del af et forskningsprojekt, som skal sikre at vores dysfagipatienter får ernæringsrigtig og velsmagende mad til alle måltider.

Den profil vi søger skal på det faglige niveau:
  • som minimum være uddannet professions bachelor i ernæring og sundhed
  • have erfaring med tilberedning og udvikling af dysfagikost
  • have erfaring med risikoanalyser
  • kunne udarbejde menuplaner ud fra gældende menuplan til kostarter med varierende konsistens
  • have en professionel tilgang til produktionstilrettelæggelse
  • udvikle informationsmateriale til patienterne og køkkenets medarbejdere
  • indgå i et tværfagligt samarbejde med kliniske diætister, ergoterapeuter og sygeplejersker.
På det personlige plan :
  • arbejder du systematisk og organiseret
  • har du gennemslagskraft og får ført dine ideer ud i livet
  • er du en levende og engageret formidler, som har lyst til at undervise dine kolleger og dygtiggøre vores elever
  • har du, en positiv tilgang forandringer og samarbejder på tværs i organisationen.
Dine arbejdsområder vil i starten være at få opbygget en afdeling i samarbejdet med vores Produktionsledere, Hygiejneansvarlig, vores kvalitetsleder og et team bestående af ernæringsassistenter, så vi pr. 1. september kan servere indbydende og veltillavet måltider til dysfagikostpatienter.
Du vil blive en del af teamet, således, at du til dagligt vil være en del af produktionen og anretningen.
Organisatorisk refererer du til Køkkenchefen

Dine målepinde vil kort være:
  • Højne den kulinariske kvalitet
  • øge økologiprocenten
  • mindske madspildet
  • sikre et ekstrem høj hygiejnisk miljø
  • sikre større patienttilfredshed både gennem rigtig ernæring og velsmagende

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor der sker rigtig mange nye tiltag og plads til mangfoldighed. Du har også mulighed for at nyde godt af en aktiv sportsforening, massageordning, cykelcafeer, medarbejderrabatordninger m.m.

Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Din arbejdstid forventes at være mandag til fredag mellem 6.00 og 15.30.
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelse pr. 1. juni 2018.

Har du spørgsmål kan Køkkenchef Marianne Lange træffes på telefon 24641404 i tidsrummet 8.30-16.00

Tænker du, det her er lige dig, så send din ansøgning via nedenstående link senest 17. april 2018 klokken 12.00

Samtaler vil blive afholdt 20. april 2018.
2018-04-18T00:50:43.263 Mangfoldighedens køkken på Herlev Gentofte Hospital stræber mod at blive det førende køkken inden for hjemmelavet økologisk dysfagikost. Til det har vi brug for en kompetent ildsjæl, der vil være med til at opbygge en afdeling fra bunden, udvikle og fastholde en høj sensorisk kvalitet i et ekstremt højt hygiejnisk miljø før,under og efter produktionen. Som udgangspunkt bliver afdelingen en del af et forskningsprojekt, som skal sikre at vores dysfagipatienter får ernæringsrigtig og velsmagende mad til alle måltider. Den profil vi søger skal på det faglige niveau: som minimum være uddannet professions bachelor i ernæring og sundhed have erfaring med tilberedning og udvikling af dysfagikost have erfaring med risikoanalyser kunne udarbejde menuplaner ud fra gældende menuplan til kostarter med varierende konsistens have en professionel tilgang til produktionstilrettelæggelse udvikle informationsmateriale til patienterne og køkkenets medarbejdere indgå i et tværfagligt samarbejde med kliniske diætister, ergoterapeuter og sygeplejersker. På det personlige plan : arbejder du systematisk og organiseret har du gennemslagskraft og får ført dine ideer ud i livet er du en levende og engageret formidler, som har lyst til at undervise dine kolleger og dygtiggøre vores elever har du, en positiv tilgang forandringer og samarbejder på tværs i organisationen. Dine arbejdsområder vil i starten være at få opbygget en afdeling i samarbejdet med vores Produktionsledere, Hygiejneansvarlig, vores kvalitetsleder og et team bestående af ernæringsassistenter, så vi pr. 1. september kan servere indbydende og veltillavet måltider til dysfagikostpatienter. Du vil blive en del af teamet, således, at du til dagligt vil være en del af produktionen og anretningen. Organisatorisk refererer du til Køkkenchefen Dine målepinde vil kort være: Højne den kulinariske kvalitet øge økologiprocenten mindske madspildet sikre et ekstrem høj hygiejnisk miljø sikre større patienttilfredshed både gennem rigtig ernæring og velsmagende Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor der sker rigtig mange nye tiltag og plads til mangfoldighed. Du har også mulighed for at nyde godt af en aktiv sportsforening, massageordning, cykelcafeer, medarbejderrabatordninger m.m. Løn- og ansættelsesvilkår Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Din arbejdstid forventes at være mandag til fredag mellem 6.00 og 15.30. Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Ansættelse pr. 1. juni 2018. Har du spørgsmål kan Køkkenchef Marianne Lange træffes på telefon 24641404 i tidsrummet 8.30-16.00 Tænker du, det her er lige dig, så send din ansøgning via nedenstående link senest 17. april 2018 klokken 12.00 Samtaler vil blive afholdt 20. april 2018.11Jobnete998917e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-17T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=211216&DepartmentId=18542&MediaId=4720&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHerlev3206719Køkkenenheden11Herlev Ringvej 752730Herlev24641404DKDanmark155.7312440012.44329110
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent550000JobNet48048591000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e998917ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e998917ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e998917e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e998917e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12007991Dansk3Læse/ tale322306Økonoma18Hotel og restauration354172031Anneanne.skou.andersen@regionh.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK