Projektleder til vådområdeprojekter

Skive Kommune udvider indsatsen indenfor vandplansprojekter, så hvis du har lyst til at arbejde med vådområdeprojekter, har vi måske drømmejobbet til dig.

I Skive Kommune vil vi gerne sikre naturen og miljøet. Samtidig har vi som mål at yde en god service og skabe gode udviklingsmuligheder for alle. Vådområdeprojekternes formål er at reducere udvaskningen af kvælstof og fosfor til sårbare fjorde, kyster og søer, da store mængder af disse næringsstoffer skaber iltsvind og skader vandmiljø, dyr og planter.

Om jobbet
Du vil blive en del af vandløbsteamet i Byg & Miljø under Teknik, Miljø & Udvikling. Du bliver én af to personer som for fremtiden til have fokus på gennemførsel af vådområde- og vandløbsprojekter. Dit primære ansvarsområde bliver etablering af vådområdeprojekter, og vi er pt. i gang med 7 projekter, så der er nok at tage fat i. Skive Kommune etablerer vådområder i samarbejder med Limfjordssekretariatet, hvorfor der vil være god mulighed for sparring.

Du kan i mindre omfang også blive inddraget i vandløbsteamets øvrige arbejdsopgaver.

Der er tale om en fast stilling med ansættelse snarest muligt.

Om dig
Din uddannelse er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som ingeniør, biolog, agronom eller lignende.

På det faglige område vægter vi følgende, du har

  • erfaring med kommunale vådområdeprojekter
  • flair for kontakt og dialog med lodsejere, entreprenører og øvrige interessenter
  • erfaring med projektledelse, herunder økonomistyring
  • viden om vandmiljø og omsætning af næringsstoffer

Vi lægger vægt på, at du arbejder effektivt, er kvalitetsbevidst og har en god fornemmelse for andre mennesker. At være fremsynet, initiativrig samt besidde gode samarbejdsevner er en klar fordel i jobbet. Du skal være udadvendt, god til at lytte, dialog og skriftlige formidling. Du er åben og har et godt humør - også når det brænder på.
Du skal have kørekort.

Om os
Byg & Miljø har 35 medarbejdere med arbejdsområder indenfor naturbeskyttelse, vandløb, landbrug, virksomheder, affald, forurenet jord, rotter, grundvand, spildevand og byggesager.

Vi har en hyggelig og uformel omgangstone i det daglige. Vores motto er, at det skal være sjovt at komme på arbejde og vores værdier er udvikling, trivsel og ordentlighed. I det daglige er der frihed under ansvar i forhold til planlægning af arbejdstid og -opgaver.

Skive Kommune har bl.a. en sundhedsordning, samt en aktiv personaleforening og sportsforening.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter forhandling med den relevante faglige organisation.
Arbejdstiden er 37 t/uge med flekstid.
Arbejdsstedet vil være Den Blå Diamant, Rådhuspladsen 2, 7800 Skive.

Ønsker du flere oplysninger er du velkommen til at kontakte
  • biolog Michael Gramkow på 99 15 66 43 eller migr@skivekommune.dk
  • teamleder Peter Haugsted på 99 15 36 51 eller peha@skivekommune.dk
  • Byg & Miljøchef Ann Ammitzbo på 99 15 63 57 eller anao@skivekommune.dk

Ansøgningen skal være os i hænde senest torsdag den 22. februar 2018.
Samtaler forventes afholdt i uge 9.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Projektleder til Sti- og Naturprojekter

Skive Kommune

Vil du være med til at bringe naturen tættere på borgerne? Brænder du for at skabe formidling i den frie natur? Kan du skabe samarbejde mellem forskellige interessegrupper?Skive Kommune er i gang med kortlægning af kommunens stinet med henblik på at...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Projektleder til tværfunktionelle projekter

DEIF A/S

Brænder du for at lede projekter fra start til slut? Og motiveres du af tværgående samarbejde? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en projektleder til at drive tværfunktionelle projekter med det formål at optimere vores processer og forbedre ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Projektleder

Jakobsen & Blindkilde A/S

Viborg
Projektleder søges til nyoprettet stilling Jakobsen Blindkilde A S har travlt og søger derfor en projektleder til en nyoprettet stilling. Som projektleder er du overordnet ansvarlig for byggeprojekter fra start til slut. Din opgave er således at led...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Intern projektkoordinator

DANMATIC AUTOMATED BAKERY SYSTEMS A/S

Viborg
Er du en tekniskuddannet og erfaren INTERN PROJEKTKOORDINATOR er vi måske din næste arbejdsgiver Danmatic er en privatejet virksomhed, som beskæftiger sig med projektering, fremstilling, salg og service af procesanlæg til bageriindustrien Worldwide....
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Projektleder

HMN ENTREPRENØREN A/S

Grundet øget ordretilgang, og som en styrkelse af driftsorganisationen søger HMN Entreprenøren A S Løgstør en erfaren projektleder til jord, kloak og anlæg til varigt arbejde. Arbejdsområde: Himmerland-Hanherred og Aalborg området Som projektleder, ...