Projektleder/bygherre til de kommunale ejendomme

Vi søger en erfaren projektleder/bygherre til at hjælpe os med vores mange spændende opgaver inden for de kommunale ejendomme. 

Din hovedopgave som bygherre og projektleder bliver at lede en række byggeprojekter i kommunen i samarbejde med kollegaer, brugere/ borgere, private ejendomsudviklere, bygherrerådgivere, rådgivere og entreprenører.

Du kommer bl.a. til at stå for opførelse af 3. etape af plejecenter Albertshøj samt ny hal på Stadion.

Herudover kommer du til at deltage i afdelingens øvrige arbejde med planlægning og gen-nemførelse af anlægsprojekter på det kommunale ejendomsområde. Albertslund er i gang med en omfattende byudvikling, hvor vi forventer, at der kommer mange nye borgere til byen i de kommende år. Det medfører behov for at udvide og nytænke den kommunale ejendomsportefølje såsom skoler, daginstitutioner, fritidstilbud, ældrepleje mm.

Du vil blive placeret i enheden Kommunale Ejendomme i afdelingen Miljø & Teknik. 
Enheden består af tre teams, som varetager alle opgaver vedrørende de kommunale bygninger. Enheden er en blanding af mange fagligheder, hvor din faglighed kommer i spil. Vi har højt til loftet og godt humør.

Du kommer til at indgå i et fagligt stærkt team, som primært arbejder med vores store byggeprojekter, porteføljestyring på strategisk niveau samt by-teknologiske løsninger.

Du vil komme til at arbejde på flere niveauer i organisationen og vil derfor have en tæt kontakt til mange forskellige personer og fagligheder både indenfor og udenfor organisa-tionen. 

For at du lykkes i stillingen skal du være en dygtig projektleder/bygherre med gode kommunikative kompetencer samt have styr på tid, økonomi og kvalitet. 

Du er typisk uddannet arkitekt, ingeniør eller lignende, eventuelt suppleret med en bygge-økonom- eller projektlederuddannelse. Du har minimum 5 års erfaring, hvoraf noget gerne må være fra en kommune. Du skal have gode samarbejdsevner, være interesseret i helhedsløsninger og kunne begå dig i en politisk styret organisation. Vi har travlt og har mange bolde i luften, så systematik, selvstændighed og initiativrigdom er vigtige kompe-tencer. Du har gode digitale kompetencer og IT værktøjer, journaliseringssystemer mm er naturligt for dig at anvende. 

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes pr. 1. februar 2021 eller snarest muligt. Der er tale om en fuldtidsstilling. Lønplacering sker efter principperne i Ny Løn og efter aftale mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte leder af Kommunale Ejendomme Frederik Lerche på mail fle@albertslund.dk eller tlf. 29 42 84 15.
 
Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og CV til os senest den 8. december 2020. 

Samtalerne afholdes mandag den 14. december og opfølgende samtaler den 17. decem-ber 2020.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.