Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder/bygningskonstruktør til byggerier ved Projekt Universitetshospital Køge

Projekt Universitetshospital Køge omfatter en række byggeetaper med senge- og behandlingsbygning, sterilcentral, laboratorier m.v., der gennemføres som totalentrepriser samt i det eksisterende hospital løbende ombygningsopgaver, der forventes gennemført som hoved- eller storentrepriser. Vi har derfor brug for en kompetent person, der især kan varetage bygherres interesser ved bygherretilsyn og forestå projektledelse mindre delprojekter.

Den du er
Du er målorienteret og kan arbejde selvstændigt. Som person er du udadvendt, god til at skabe relationer og du formår at skabe resultater gennem samarbejde. Du ser samarbejde med mange interessenter som en styrke for projektet, og du formår at lytte og fastholde de overordnede linjer for projektet, så de fastlagte leverancer kommer i mål.

Som person er du åben, troværdig og stærk i din kommunikation. Engagement, kreativitet og handlekraft er nogle af dine styrker. Du trives i et dynamisk og komplekst miljø, hvor du evner at være løsningsorienteret samtidig med, at du fastholder projektets fokus.

Projektstyringen tager ud­gangs­punkt i klassiske værktøjer som dialog og samarbejde, planlægning, rapportering, risikohåndtering, kvalitetsstyring og håndtering af interessenter; alle discipliner hvor vi forventer, du er kompetent.

Dine kompetencer
Du har en generel bred byggeteknisk viden med særlig erfaring og kom­petencer indenfor hospitalsbyggeri eller andre komplekse byggerier. Din erfaring sætter dig i stand til at gennemskue konsekvenserne af de løsningsforslag, totalentreprenør eller rådgivere fremlægger, og til at indgå i en konstruktiv dialog herom.

Den ideelle kandidat er uddannet bygningskonstruktør gerne suppleret med projektlederuddannelse. Du har erfaring fra store komplekse byggerier. Desuden lægger vi vægt på, at du

  • kommer med praktisk teknisk erfaring som bygningskonstruktør, herunder erfaring med hospitalsbyggeri
  • er procesorienteret og har indgående kendskab til, hvordan processer i byggeprojekter håndteres
  • har en teknisk baggrund med erfaring fra større byggeprojekter
  • kan forestå fagligt bygherretilsyn efter behov på de forskellige bygeetaper
  • kan forestå projektledelse ved mindre delprojekter
  • kan arbejde selvstændigt og samarbejde med mennesker på tværs af organisationen og har en pragmatisk og struktureret tilgang til arbejdet
  • taler og skriver dansk og engelsk

Vi tilbyder
For den rette person vil der være mulighed for et særdeles spændende og udviklende job. Du får selvstændigt ansvar, faglige udfordringer og engagerede kolleger i et stærkt, ambitiøst, tværfagligt team. Det primære arbejdssted er det fælles projektkontor i Køge.

Løn og ansættelsesvilkår efter aftale og gældende overenskomst.

Er det noget for dig, så skriv en begrundet ansøgning inkluderet CV og referencer, og send den til os.

Om projektet
Det eksisterende hospital udbygges til fremtidens store universitetshospital i Region Sjælland med ca. 800 senge. Hospitalet får ansvar for al specialiseret behandling i regionen. Det fremtidige hospital bliver ca. tre gange så stort som det eksisterende hospital.

Projektet er delt i to hovedspor med en ansvarlig projektchef for henholdsvis:

• Byggeri og anlæg
• Udstyr

Herudover er der en projektchef med ansvar for Økonomi- og Risikostyring samt Contract Management.

Ansvaret for gennemførelse af det fysiske byggeri er forankret i byggeri og anlæg, og stillingen vil primært få reference til projektchefen for byggeri og anlæg.

Udstyrssporet står for planlægning af medicoteknisk udstyr, it (hardware), teknisk og løst inventar. Herudover indgår der i projektteamet tværgående områder, der varetager ansvar for henholdsvis økonomi- og risikostyring, brugerprocesser, innovation og kommunikation.

Ansøgningsfrist 11. marts 2021.

Flere oplysninger om stillingen kan fås hos projektchef Jens Peter Nielsen, tlf. 93 56 76 13 eller projektdirektør Helle Gaub, tlf. 24 96 97 34. Læs mere om projektet på www.regionsjaelland.dk/koege2020

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansættelsessamtaler 17. marts 2021.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.