Gem job

Projektledere

Projektledere
Til udvikling af Swecos kundeleverancer i Midt- og Vestjylland

Sweco kender vigtigheden af, at deres medarbejdere har dyb forståelse for kundernes forretning og indsigt i det marked, de agerer i. Det er fundamentet for at fungere som engagerede samarbejdspartnere med kompetencer og viden til at skabe værdi for kunderne i rådgivningsopgaver og udviklingsprojekter.

Da Sweco ønsker at styrke sin position i Midt- og Vestjylland søges nu flere projektledere, som er drevet af at udvikle egen faglighed og løfte opgaver i forsyningssektoren.

Projektledelse og rådgivning til vand- og forsyningssektoren
Som projektleder får du muligheden for at arbejde selvstændigt med stor indflydelse på dine daglige opgaver. Du får desuden adgang til et bagland med stærke specialistkompetencer, som du kan drage fordel af i opgaveløsningen, ligesom du bliver en del af en afdeling med stort fokus på trivsel og kollegaskab.

Der er god mulighed for at skabe en opgavesammensætning, som matcher netop dine ønsker og styrker, og hvor du sammen med dine kollegaer får mulighed for at sikre, at Sweco bliver den foretrukne rådgivningsvirksomhed.

Dine primære opgaver er:

 • Projektledelsesopgaver inden for regnvandshåndtering, klimatilpasning, kloakseparering eller tilsvarende, hvor du får ansvar for planlægning, dokumentation, økonomi og tæt kundekontakt
 • Følge marked og kunder med fokus på at opsøge og skabe opgaver i eget netværk samt udarbejde tilbud i tæt samarbejde med kollegaer
 • Sikre planlægning og aftalegrundlag ved nye projekter
 • Udarbejde og opdatere budget for egne opgaver i tæt sparring med din nærmeste leder
 • KAM-funktion hos udvalgte kernekunder
 • Du har succes i jobbet, når du bidrager aktivt til det gode kollegaskab, samt når du gennem din opgaveløsning er med til at sikre, at Sweco forbliver kendt og anerkendt som en betydelig rådgiver, særligt i Vestjylland.

  Stærke faglige, analytiske og kommunikative kompetencer
  Vi forventer, at du har en relevant ingeniøruddannelse samt dokumenteret viden inden for et eller flere af områderne: Afløb, regnvandshåndtering, klimatilpasning eller vej og anlæg. I tillæg til dette er det en fordel, hvis du har erfaring med projektledelse og kundekontakt, hvor der har været snitflader med forsyningskunder i Vestjylland.

  Det afgørende er dog, at du brænder for at arbejde med rådgivningsopgaver, samt at du har stærke analytiske og kommunikative kompetencer. Summen af dette sætter dig i stand til at drøfte de tekniske løsninger i øjenhøjde med kunderne, uanset om du taler med lederen eller driftsmedarbejderen. Desuden er det vigtigt, at du trives i rollen med at skabe og pleje stærke, professionelle relationer med såvel kunder som kollegaer.

  Hos Sweco får du en hverdag præget af højt tempo og mange forskellige opgaver, hvorfor det er vigtigt, at du har stort overblik samt arbejder struktureret og målrettet. Du får daglig arbejdsplads i Herning med mulighed for at arbejde to dage om ugen i enten Viborg eller Silkeborg.

  En arbejdsplads præget af engagement og gode udviklingsmuligheder 
  Du bliver en del af et ungt team med en stærk, positiv kultur og fælles engagement til at skabe succes for både Sweco og for kunderne. Derfor arbejdes der kontinuerligt med medarbejderudvikling og tæt sparring om opgaverne.

  Stillingen som projektleder er en unik mulighed for at sætte dit præg på virksomhedens fortsatte udvikling, og afhængig af din baggrund og faglige profil får du stor indflydelse på opgavesammensætningen. Du får en kombination af både små og store projekter, hvor du vil opleve stor opbakning til dine opgaver samt adgang til sparring og viden på højt niveau.

  Arbejdssted: Herning med mulighed for at arbejde to dage om ugen i Viborg eller Silkeborg.


  Gem job

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Gem

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.