Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektledere til vejprojekter

Job Description

Projektledere til vejprojekter

Vil du være med til at lede vores vejprojekter og blive en anerkendt og værdifuld holdspiller i vores udvikling af fremtidens infrastrukturprojekter? Så er det DIG, vi søger.

I Atkins forholder vi os aktivt til den verden, vi er en del af. I rådgivningen af vores kunder arbejder vi for at bidrage til FNs verdensmål og tage ansvar for det aftryk, vi efterlader på miljø og samfund. Dette lykkes vi med gennem et tæt samarbejde med vores kunder, kollegaer og samfund. Den typiske Atkins-medarbejder er derfor samarbejdsorienteret, engageret og faglig dygtig.

Hos os vil du gøre en forskel

I afdelingen Veje & Motorveje hjælper vi vores kunder med at realisere mange alsidige vejopgaver rundt om i Danmark. Vi har travlt og vokser, og vi har derfor brug for flere dygtige og initiativrige kollegaer, der ønsker at skabe værdi for vores kunder. På den baggrund søger vi erfarne projektledere, som er vant til at tage ansvar og selvstændigt kan drive vores infrastrukturprojekter i samspil med vores kunder. Du bliver en central medarbejder med ansvar for at gennemføre vores projekter – fra skitseniveau til udbud og anlæg – således at vores projektleverancer leveres til rigtig kvalitet, tid og budget. Mange af vores infrastrukturprojekter er tværdisciplinære. Du får derfor rig mulighed for at udnytte dine samarbejdsevner og faglighed til at skabe gode resultater og bæredygtige løsninger med dygtige kollegaer på tværs af organisationen.

Hos os vil du udvikle dig

Vi tilbyder et selvstændigt og spændende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du får dygtige og engagerede kolleger både internt i afdelingen og i et bredt fagligt miljø på tværs af organisationen. Kulturen i Atkins kendetegnes ved en flad struktur, en uformel tone og spændende projekter, der kan give adgang til internationale udfordringer. Vi ser ekstremt positivt på innovation, initiativ og gode idéer – vi er en virksomhed i bevægelse.

Stillingerne som projektleder er både på kontoret i Ørestad og Horsens. Du kan blive tilknyttet det kontor, der passer dig bedst.

Dine opgaver

 • Du kommer til at lede større og mindre tværfaglige infrastrukturprojekter inden for vejområdet
 • Du løser sammensatte opgaver inden for eget fagområde i projekterne og bidrager med innovative, bæredygtige og forretningsmæssige løsninger
 • Du leder og bistår i forbindelse med tilbudsarbejde
 • Du gør dig synlig i markedet
 • Du kan være kundens projektleder og/eller byggeleder
 • Du bidrager til at videreudvikle Atkins’ ydelser og kundeforhold
 • Du tager ansvar for og bidrager til at få yngre medarbejdere ind i projekterne
 • Du deler naturligt dine erfaringer og din viden
 • Der må påregne nogen rejseaktivitet. Niveauet vil ca. være 1-2 dage i måneden.

  Hvem er du?

 • Du er uddannet ingeniør med mindst 10 års erfaring indenfor vej og/eller anlægsvirksomhed
 • Du har solid erfaring med projektledelse af veje-, sti-, og plads-projekter
 • Du har erfaring med udarbejdelse og opfølgning på kontrakter
 • Du har fremragende samarbejds- og kommunikationsfærdigheder
 • Du er initiativrig, nysgerrig og løsningsorienteret, en udpræget holdspiller og etisk bevidst
 • Du er imødekommende, motiverende og brænder for at gøre en forskel, både selv og igennem andre
 • Du behersker dansk som arbejdssprog.
 • Ansøgning

  Vi glæder os til at snarest at modtage din ansøgning. Vi inviterer løbende til samtaler.

  Det er kun muligt at uploade et enkelt dokument på vores ansøgningsside under ’Candidate Upload CV’. Derfor vil vi gerne bede dig samle ansøgning, cv og evt. andet indhold i ét dokument. Tak.

  Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte: Irene Strunge Ostenfeld, , 52 51 97 37

  Om virksomheden

  Atkins er en af verdens største infrastrukturrådgivere, og vi er en anerkendt rådgiver i Danmark. Her i landet har Atkins ca. 450 medarbejdere med stor viden og passion for vores felt. Virksomheden løser opgaver inden for vej, broer og konstruktioner, trafik- og byudvikling, bane, miljø, GIS, energi, projektledelse med lokale kontorer i København, Aarhus og Horsens. Veje & Motorveje tæller 22 dedikerede medarbejdere i Ørestad og Horsens, hvor vi sammen løser vejopgaver – typisk for kommuner, arkitekter, entreprenører, Banedanmark og Vejdirektoratet. Læs mere om Atkins på

  Worker Type

  Employee

  Job Type

  Regular

  At SNC-Lavalin, we seek to hire individuals with diverse characteristics, backgrounds and perspectives. We strongly believe that world-class talent makes no distinctions based on gender, ethnic or national origin, sexual identity and orientation, age, religion or disability, but enriches itself through these differences.

  SNC-Lavalin cares about your privacy. SNC-Lavalin and other subsidiary or affiliated companies of SNC-Lavalin (referred to throughout as “SNC-Lavalin”) are committed to protecting your privacy. Please consult our on our Careers site to know more about how we collect, use and transfer your Personal Data.

  By submitting your personal information to SNC-Lavalin, you confirm that you have read and accept our Privacy Notice.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.