Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektmedarbejder 5 mnd.

Sagsbehandler til HD-uddannelserne, Copenhagen Business School

CBS søger en sagsbehandler til at indgå i et velfungerende og professionelt sekretariat, hvor vi vægter kvalitet og højt serviceniveau. I HD sekretariatet varetager vi en bred vifte af opgaver fra markedsføring, kommunikation og tilmelding af nye studerende, til undervisningsplanlægning, eksamensafvikling og alumnearbejde.

Er du vores nye, dygtige kollega? Så skal du fra 1. april 2018 (eller snarest derefter) til 30. august 2018 varetage sagsbehandling af meritsager. Du skal også tage del i vejledning af ansøgere og optag af nye HD studerende frem til studiestart i september.

Vi lægger vægt på at yde kvalificeret vejledning og høj service til vores kommende studerende. Du skal derfor være servicemindet og have lyst til at tale med mange nye studerende hver dag. Du får naturligvis en grundig oplæring, så du hurtigt kan sætte dig ind i vores mange HD-uddannelser og navigere i de komplicerede tilmeldingsregler.

Opgaverne vil være af varierende karakter og omfang, herunder:

  • Sagsbehandling af meritansøgninger og dispensationer
  • Sagsbehandling af tilmeldinger i vores studieadministrative systemer
  • Vejledning af ansøgere på mail og telefon – både på dansk og engelsk
  • Løbende støtte til studiesekretariatets arbejde i øvrigt

Du kan arbejde selvstændigt, effektivt og omhyggeligt i opgaveløsningen, og du engagerer dig og har en evne til at bevare roen, selvom vi nogle gange har travlt. Du skal kunne formulere dig klart på dansk og engelsk, og hvis du i øvrigt kan bidrage med ideer til at rekruttere flere studerende til HD-uddannelsen, er det et stort plus. Du kan læse om HD-uddannelsen på http://www.cbs.dk/hd

Du får et indgående kendskab til efteruddannelsesområdet, samt et godt kendskab til studieadministrative systemer, hvis du ikke allerede har det.

Hvem er vi?
HD sekretariatet på CBS består af 13 medarbejdere fordelt i tre teams. Vi står for at markedsføre HD-uddannelserne, rekruttere og vejlede, optage studerende, sagsbehandle, have kontakt med undervisere, sende information ud til nuværende studerende, opdatere digitale platforme, tilrettelægge eksamener, koordinere events, opbygge alumnenetværk og meget mere.
Vi kan lide hinanden og lægger vægt på trivsel på vores fælles arbejdsplads.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation, med en indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Stillingen er en fuldtidsstilling og er tidsbegrænset til perioden 1. april (eller snarest derefter) til 30. august 2018.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne Daglig leder Iben Rein Waldorff på tlf. 3815 2768 / e-mail irw.hd@cbs.dk eller Admission Manager Maria Kibsgaard på tlf. 3815 5703 / e-mail mk.hd@cbs.dk.

Du kan søge stillingen via dette link senest 28. februar 2018. Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 10.

Ansøgningsfrist: 28. februar 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her