Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektøkonom til Aarhus Universitet, Faculty of Technical Sciences

Brænder du for økonomistyring, rådgiverrollen og selvstændigt ansvar?

Så er det dig vi mangler, til at være med på holdet af projektøkonomer og forretningscontrollere i Økonomiafdelingen i Aarhus. Der er tale om én fast stilling på 37 timer pr. uge.

Stillingen
Som projektøkonom bliver du en del af økonomicenteret og kommer til at indgå i afdelingens samlede opgaveløsning. Jobbet i sin helhed er en blanding af faste driftsopgaver og løbende udviklings- og analyseopgaver, hvorfor det er vigtigt at du trives med begge typer af opgaver.

Mere konkret vil du blandt andet skulle varetage følgende:

 • Primær kontaktperson og sparringspartner for et antal forskere vedr. økonomien på deres eksternt finansierede projekter
 • Økonomisk administration af forskellige typer projekter, herunder budgetlægning, afrapportering og løbende opfølgning
 • Udarbejdelse af økonomiske analyser i samarbejde med bevillingshaver og andre interessenter
 • Rådgivning ifm. fondsansøgninger i samarbejde med universitetets centrale forskningsstøtteenhed
 • Understøtte udarbejdelse af forecasts i samarbejde med institutteamet
 • Godkendelse af fakturaer, rejseafregninger og øvrige betalinger m.v.

Vi tilbyder
Et dynamisk arbejdsmiljø hvor åbenhed, humor og godt kollegaskab betyder meget. En travl og fleksibel arbejdsplads med en uformel omgangstone. Selv om vi har mange bolde i luften, har vi tid til et godt grin og vi sætter pris på et godt samarbejde i teamet og med dem vi arbejder sammen med. Du vil få kolleger med høj faglighed og gode muligheder for at udvikle sig gennem både opgaverne og kompetenceudvikling.

Afvekslende arbejdsdage, særligt som følge af vores meget brede kontaktflade, både internt i Nat-Tech Økonomi og de øvrige afdelinger på AU, men i høj grad også medarbejderne på institutterne og partnere uden for AU.

Vi har et vedvarende fokus på at optimere og forbedre vores processer. Det er derfor vigtigt at du trives med forandringer, og har nemt ved og lyst til at sætte dig ind i nye systemer og procedurer.

Dine kvalifikationer
Som vores nye kollega har du:
 • en relevant økonomifaglig uddannelse, der matcher opgaverne
 • struktureret med en evne til at sætte opgaverne i system
 • erfaren IT bruger (særligt Excel og Navision)
 • stærke kommunikative evner, som gør dig i stand til at tilpasse og formidle dine opfølgninger og analyser til aftagere på forskellige niveauer i organisationen (formidle økonomi for ikke-økonomer)
 • faglig stolthed, lyst til at tage ansvar og evnen til at følge opgaverne til dørs
 • smil på læben, selv når tingene går stærkt

Det er vigtigt, at du evner at balancerer behovet for høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen, med det grundvilkår at du indgår i et team, hvor vi er afhængige af hinanden for at kunne levere en helhed. Vi lærer meget af hinanden og det er derfor vigtigt at du har evnen og viljen til at dele din viden med dine kolleger og også selv kan drage nytte af kollegers erfaringer.

Arbejdsstedet og ansættelsesområde
Arbejdsstedet er Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.

Har du spørgsmål?
Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til teamleder Tina Lauridsen på mobil: 51 93 30 44 eller pr. mail: tina.lauridsen@au.dk

Ansøgningsfrist er den 16. februar 2020
Samtaler forventes afholdt den 20. og 21. februar 2020
Forventet startdato: 1. april 2020

Se evt. mere om Nat-Tech Økonomi på vores hjemmeside:
http://medarbejdere.au.dk/administration/oekonomi/oekonomi-paa-fakulteterne/oekonomi-paa-st/

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i forhold til uddannelsesmæssig baggrund og gældende overenskomst, hvilket f.eks. kunne være fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer samt organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere eller AC-overenskomsten.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 38,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 885 million. Learn more at www.international.au.dk/

Ansøgningsfrist:
16. februar 2020

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.