Projektøkonom til eksterne bevillinger på CBS

Som en del af Projektadministrationen får du selvstændigt ansvar for at administrere et antal eksterne bevillinger for forskere ved CBS. Bevillingerne stammer fra en bred vifte af kilder fordelt på nationale og internationale, offentlige og private bevillingsgivere. Der er stor spredning i størrelse og kompleksitet, og vi vægter at alle får indsigt i forskellige typer bevillinger.

Dine opgaver vil bestå i

  • Administration af projekter fra kontraktindgåelse til projektet kan lukkes
  • Kontakt og løbende opfølgningsmøder med projektleder
  • Kontering og controlling af driftsudgifter, rejseafregninger og løn
  • Løbende afstemning, controlling og kvartalsmæssig budgetopfølgning
  • Afrapportering og regnskabsaflæggelse
  • Rådgivning og løsning af ad hoc opgaver i forbindelse med projekterne
  • Aktiv deltagelse i den interne videndeling og udvikling i Projektadministrationen

Dine kvalifikationer
Du har flere års relevant erfaring med økonomistyring af eksternt finansierede forskningsprojekter, og godt kendskab til en række af de offentlige og private bevillingsgivere. Hvis du yderligere har kendskab til indtægtsdækket virksomhed, ser vi det som en fordel.
Fagligt har du en relevant økonomi-eller regnskabsuddannelse og meget gerne indsigt i bogføring og økonomistyring på universiteterne.

Derudover gode kommunikations- og formidlingsevner, på såvel dansk som engelsk, samt en veludviklet evne til at omsætte regler og vejledninger til aktiv handling.
Du skal have lyst til at supportere vore forskere og ledelse og være omstillingsparat, da vi lever i en organisation med en del forandringer. Derfor er det en fordel, hvis du trives med at have gang i flere opgaver samtidig med, at du håndterer deadlines.

Excel er et dagligt arbejdsredskab for dig og du har indsigt i et eller flere økonomi systemer.

Hvem er vi
Projektadministrationen er en del af Økonomisupporten ved CBS, som varetager den samlede økonomistyring for institutter og fællesadministration. Teamet har ansvar for den samlede administration af CBS forskernes danske og udenlandske forskningsbevillinger fra bevillingen er modtaget til projektet afrapporteres og lukkes.

Godt kollegaskab har høj værdi for os og vi værdsætter samarbejde og fælles viden udvikling. I dagligdagen sidder vi tæt på hinanden med gode muligheder for intern kommunikation og kollega sparring.

Økonomisupporten er en del af Økonomi & Analyse, som forestår budgettering, økonomistyring, undervisningsevaluering samt økonomiske og produktivitetsmæssige analyser af uddannelses- og forskningsaktiviteterne på CBS.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker efter gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer (herunder HK) og Organisationsaftale for kontorfunktionærer i statens tjeneste. Stillingen er indplaceret i løngruppe 3,1. Indplacering på sats afhænger af tidligere uddannelse. Der vil ved ansættelsen være mulighed for forhandling af personlige tillæg. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Tiltrædelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillings indhold er du velkommen til at kontakte teamchef Kirsten Lange, kl.fa@cbs.dk eller tlf. 2875 5662.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

Ansøgningsfrist: 28. februar 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Eksterne lektorer i erhvervsøkonomi og marketing ved Institut for Afsætningsøkonomi

Copenhagen Business School

Frederiksberg
Stilling som eksterne lektorer med bred viden inden for det erhvervsøkonomiske område og marketing er ledig til besættelse fra d. 1. marts 2018. Der er tale om midlertidige deltidsstillinger, som er tidsbegrænset for tre år, med mulighed for 2 forlæ...