Har du lyst til at gøre en forskel for forskning inden for sundhedsvidenskaben?
Vil du hjælpe forskere ved at servicere og rådgive om økonomien på deres projekter?
Så er du måske en af SUND’s nye projektøkonomer – hvor den ene er med særligt fokus på EU-bevillinger.
Om os
SUND vækster på området for eksternt finansierede projekter. Derfor opslås to nye stillinger som projektøkonomer i økonomicenteret på SUND.
Økonomicenterets overordnede formål er at understøtte kerneforretningen på SUND ved at servicere
institutter, centre og de enkelte brugere med drifts- og udviklingsopgaver på økonomi- og regnskabsområdet. Rådgivning af vores brugere er derfor en central del af jobbet. Det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og trives med at samarbejde med mange forskellige mennesker.
Vi arbejder tæt sammen i økonomicenteret for at sikre effektiv opgaveløsning af høj kvalitet, og vi lægger vægt på at have et fagligt miljø med sparring og videndeling. Det skal du bidrage til sker.
I centeret er vi ca. 55 medarbejdere fordelt på tre sektioner. To sektioner, der arbejder med rådgivning og administration af eksternt finansierede forskningsprojekter og en sektion, der arbejder med finans og indkøb. Hver sektion ledes af en sektionsleder, der refererer til økonomidriftschefen. Du vil blive en del af en projektøkonomisektion på ca. 17 medarbejdere.
Om stillingen
Som projektøkonom har du selvstændigt ansvar for at rådgive og servicere forskere på et eller flere institutter og centre. Som projektøkonom etablerer du konstruktive samarbejdsrelationer til de forskere, du servicerer, og du er deres ”go-to-person” på økonomien i deres projekter.
SUND modtager bevillinger fra mange forskellige bevillingsgivere. EU-bevillinger udgør en væsentlig del af SUNDs projektportefølje. Vi ønsker derfor, at den ene nye projektøkonom har særlig erfaring med og interesse for EU-bevillinger.
Opgaverne som projektøkonom vil være at:
Servicere og rådgive forskere i din egen projektportefølje med den økonomiske styring af deres projekter, herunder
- ansøgningsbudgetter og projektoprettelse
- rebudgettering og prognoser
- månedlig og kvartalsvis opfølgning og rapportering
- regnskabsaflæggelse, indhentning af partnerregnskaber og materiale til revision
- fakturering, afrapportering og projektafslutning
- dialog med partnere og bevillingsgivere
- Være opsøgende i dialogen med forskerne og samarbejdspartnere og sikre bedst mulig servicering
Særligt for projektøkonom med fokus på EU-bevillinger:
- ved siden af din selvstændige projektportefølje skal du bistå med budgettering, regnskabsaflæggelse og rådgivning om EU-bevillinger på tværs af SUND. Du skal endvidere bidrage til intern oplæring af og sparring med kollegaer omkring EU-bevillinger og indgå i samarbejde med andre enheder på SUND om koordinering vedr. EU-bevillinger.
Om dig Vi søger kollegaer som:
- Har relevant økonomifaglig uddannelse (fx kontoruddannelse med økonomi som speciale)
- Har erfaring med eksternt finansierede projekter fra universitetsverdenen, bevillingsgivende fonde eller anden relevant erfaring
- Er god til at samarbejde og opbygge relationer i rollen som rådgiver
- Har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt, da en væsentlig del af kommunikationen med forskerne er på engelsk
- Har kompetencer i Excel og gerne erfaring med Navision, IndFak og LDV
- Tænker i procesoptimering og initiativer til øget kvalitet og service
- Udviser engagement og motivation både fagligt og socialt
Særligt for projektøkonom med fokus på EU-bevillinger:
- Har erfaring med styring og rapportering af EU-bevillinger
- Har evne for og erfaringer med at læse, fortolke og formidle EU-calls og omsætte det i ansøgninger og afrapporteringer af høj kvalitet
- Ønsker at bidrage til oplære og sparre med kollegaer om EU-bevillinger
Vi tilbyder Vi tilbyder dig et fagligt spændende og udfordrende job med fokus på høj kvalitet og service. Du bliver en del af et center i udvikling, der har til formål at drive og understøtte den bedst mulige servicering af kerneforretningen på KU SUND. Vi prioriterer god introduktion til opgaver og organisation, og du får en ’buddy’ i opstartsperioden. Vi har en god og uformel omgangstone, hvor vi lægger vægt på trivsel, samarbejde, sparring og dialog.
Vi har fleksibel arbejdstid og tilbyder gode muligheder for videreudvikling af dine personlige og faglige kompetencer. Vi tilbyder gratis parkering og andre personalegoder (fx personaleforening, leje af feriebolig, kunst- og kulturtilbud samt motionstilbud). Vi har til huse centralt på Nørrebro – tæt ved byen, Søerne og offentlig transport.
Læs mere om Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på
http://sund.ku.dk/ Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er tidsubegrænset og er på fuld tid med ansættelse hurtigst muligt eller senest pr. 1. maj 2021.
Ansættelsen kan ske efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT og OAO-S-fællesoverenskomst med indplacering i løngruppe 3, sats 1 eller 2, afhængig af erfaringsniveau. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.
Arbejdsstedet er Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.
Ansøgning Har ovenstående vakt din interesse, opfordrer vi dig til at søge stillingen uanset køn, alder, religiøs eller etnisk baggrund. Send ansøgning vedlagt cv samt dokumentation for uddannelse elektronisk via dette opslag på KUs jobportal
her under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, så den er KU SUND i hænde
senest søndag den 28. februar 2021. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt 3.- 5. marts.
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Yderligere oplysninger Du er velkommen til at kontakte sektionsleder Dzenan Omerbegovic tlf.nr. 50 55 29 55 og sektionsleder Laila Heldgaard Rasmussen, tlf. 24 95 97 30.