Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektstilling som programmør til Scandiatransplant

Scandiatransplant søger medarbejder til standardisering af eksisterende software
 
Scandiatransplant har i snart 50 år varetaget formidlingen af livsvigtige organer (hjerter - lunger - lever - nyrer - bugspytkirtler) mellem indbyggere i Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige og fra 2017 Estland. Samtidigt driver vi registre til kvalitetssikring af de nævnte transplantations-typer og levende donorer for medlemslandene.
 
Opgaver
Vi søger en kvalificeret person til at understøtte de eksisterende systemer med standardisering med henblik på open source udbredelse.
 
Arbejdsopgaverne vil desuden bestå i at udvikle software ved brug af teknologierne: html, css, javascript (specielt extjs), xml, xslt, SQL, git, bugzilla, mono/C# mm.
 
Vi tilbyder et alsidigt og spændende job med gode muligheder for at præge og tilrettelægge egne arbejdsopgaver, hvor du får mulighed for at udnytte din teoretiske viden og tilegne dig praktisk erfaring.
 
Om dig
Du har en afsluttet datalogisk bachelor- eller kandidatuddannelse.
 
Yderligere oplysninger
Projektstillingen er en tidsbegrænset ansættelse på 12 måneder med tiltrædelse snarest. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst i Region Midt. 
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Bo Pedersen på 2872 7656.
 
Scandiatransplant er placeret på Aarhus Universitetshospital Skejby, Blodbank og Immunologi, Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N. Telefon 7845 5131 (kl. 10-15, mandag-fredag undt. onsdag).
 
 
www.scandiatransplant.org


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her