Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektsygeplejerske søges til Urologisk Forskningsenhed ved Urinvejskirurgi, Aarhus Universitetshospital

Blæreteamet ved Urologisk Forskningsenhed, Urinvejskirurgi søger en projektsygeplejerske med tiltrædelse pr. 1. april 2021. Stillingen er på 37 timer pr. uge, og er en tidsbegrænset stilling i en 2-årig periode, og der kan eventuelt senere være mulighed for forlængelse.

Stillingen er tilknyttet forskning i blærecancer og robotkirurgi med ledelsesmæssig reference til professor Jørgen Bjerggaard Jensen.

Stillingen er alsidig, og indebærer opgaver med både kliniske, tekniske og administrative funktioner. Du vil blive del af et team på i alt tre projektsygeplejersker tilknyttet blæreforskningsenheden.

Blæreforskningsenheden er en del af Urologisk Forskningsenhed, som driver forskning og udvikling inden for både benigne og maligne sygdomme i urinvejene. Enheden er tværfagligt sammensat af en lærestolsprofessor, kliniske professorer, sygeplejersker, bioanalytikere, sekretærer, Ph.d. studerende, medicinstuderende og læger fra afdelingen, som er tilknyttet de forskellige forskningsprojekter.

Blæreforskningsenheden samarbejder med Molekylær Medicinsk Afdeling ved Aarhus Universitetshospital, urologiske og onkologiske afdelinger i både Danmark og Norden, samt lægemiddelindustrien blandt flere.

Som projektsygeplejerske vil du skulle varetage ansvaret for planlægning og drift af både nystartede og igangværende kliniske studier. Det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde mono-og tværfagligt med bl.a. klinikere, myndigheder og private aktører både nationalt og internationalt.

Endvidere vil du skulle deltage i planlægning og koordinering af hensigtsmæssige behandlings- og kontrolforløb for de patienter, der deltager i enhedens kliniske studier. Du vil skulle bidrage til den praktiske gennemførelse af de kliniske studier bl.a. ved inklusion af egnede forsøgspersoner, hvor du vil skulle assistere enhedens Ph.d. studerende og tilknyttede lægefagligt personale. Ligeledes skal du bidrage ved koordinering af forskningsprojekter på deltagende centre i Danmark og i Norden med bl.a. monitorering og dataregistrering, hvorfor der må påregnes rejseaktivitet.

Erfaring fra det urologiske speciale eller erfaring med forskerinitierede studier vil være en fordel, men ikke et krav.

Hos ansøgere vil vi i øvrigt lægge stor vægt på følgende kompetencer

  • Udadvendt, positiv og dynamisk person
  • Vil bidrage til et godt arbejdsmiljø, og samarbejde i øvrigt
  • Arbejder selvstændigt, men samtidig er opsøgende og tager initiativ
  • Gode koordineringsevner, herunder flair for prioritering af arbejdsopgaver i en travl hverdag
  • Gode formidlingsevner i forhold til undervisning og patientkontakt
  • Besidder gode dansk-og engelskkundskaber, både skriftligt og mundtligt.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til projektsygeplejerske Anna Munk Nielsen på 3091 5459 eller professor Jørgen Bjerggaard Jensen på 3091 5682.

Ansøgningsfrist 8. februar 2021. Ansættelsessamtaler afholdes den 23. februar 2021.

Ansøgning, CV og øvrige relevante bilag sendes elektronisk.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.