Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektsygeplejersker til Klinisk Forskningsenhed, Hjertemedicinsk Afdeling, Center for Hjerte-, Kar-, Lunge- og Infektionssygdomme

Har du lyst til at arbejde med klinisk hjerteforskning og være en del af en afdeling med høj faglighed og kompetencer indenfor alle facetter af det hjertemedicinske speciale? Så er stillingen som projektsygeplejerske i Klinisk Forskningsenhed (KFE) måske noget for dig?

Vores to meget erfarne projektsygeplejersker indenfor henholdsvis det iskæmiske og det elektrofysiologiske felt har desværre valgt at gå på pension.

Derfor søger vi snarest nye sygeplejersker svarende til to fuldtidsstillinger, der kan varetage klinisk forskning indenfor disse områder. Ansættelsen er foreløbig 1 år, men med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden er 30-37 timer pr. uge, men vi er også åbne for delte stillinger mellem klinikken og KFE, såfremt interne kandidater ønsker at søge.

Som projektsygeplejerske vil du være ansvarlig for planlægning og koordinering af et antal forskningsprojekter. Dine arbejdsopgaver vil være patientrelaterede, administrative, koordinerende og pædagogiske i et tværfagligt samarbejde med den projektansvarlige læge, afdelingens øvrige projektsygeplejersker samt henholdsvis pace-ambulatoriet og kardiologisk laboratorium.

Arbejdet omfatter klinisk og telefonisk kontakt med patienterne, såvel som elektronisk rapportering af studierelevante informationer.

Afdelingens projektsygeplejersker fortæller, hvorfor de arbejder i KFE:

”Jeg har en spændende og afvekslende hverdag med mange ’bolde i luften’ og hvor jeg selv tilrettelægger min tid. Jeg er glad for det tværfaglige samarbejde med gode kollegaer og jeg er glad for patientkontakten, hvor jeg følger patienterne i mange år”

- Berit

”Vi er en sygeplejegruppe med høj faglighed og som i det daglige arbejder meget selvstændigt. Vores daglige arbejde kan se meget forskelligt ud; nogle studier er med korte patientforløb, andre med længere. Men ens for os alle er, ar vi selv tilrettelægger vores tid og arbejder meget selvstændigt”

- Christina

”Som forholdsvis ny projektsygeplejerske synes jeg det er spændende at arbejde i KFE fordi jeg har forskellige arbejdsopgaver, hvor jeg både har patientkontakt og har administrativt arbejde. Jeg har desuden stor indflydelse på hvordan min arbejdsdag ser ud”

- Cathrine

Vi lægger vægt på, at den vi ansætter:

  • har kardiologisk erfaring
  • har erfaring fra Kardiologisk Laboratorium, eller
  • har erfaring indenfor det elektrofysiologiske felt
  • har lyst og evne til at arbejde både selvstændigt, tværfagligt, struktureret og målrettet
  • har sans for orden og detaljer, og samtidig kan have mange bolde i luften
  • er ansvarlig og vedholdende, med et stort personligt drive og gåpåmod
  • er god til at planlægge sin arbejdsdag og nå sine mål
  • har gode engelskkundskaber.
Den kliniske forskningsenhed er en del af Hjertemedicinsk Afdeling. Vi er 25 projektsygeplejersker, 2 sekretærer, 1 økonomimedarbejder og 1 forskningskoordinator, og vi arbejder tæt sammen med Hjertemedicinsk Afdelings læger og sygeplejersker. Vores kerneområde er at varetage koordineringen af alle de administrative og kliniske opgaver, som kræves i forbindelse med gennemførelsen af kliniske forsøg.

Behovet for samarbejde med kollegaer, sponsorer, monitorer og kontakten til patienterne kræver en medarbejder, som har let ved at skabe kontakt og netværk, og har personlige egenskaber som fleksibilitet, initiativ, intuition, godt humør og stort engagement.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd.

Yderligere oplysninger:
Er du interesseret i yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Marie Louise Mahler Sørensen på tlf. 3545 1199 eller mail marie.louise.mahler.soerensen@regionh.dk.

Ansøgningen:
Send os en skriftlig motiveret ansøgning (max 1 A4 side) og CV via link på denne side. Ansøgningsfrist er søndag den 5. juli 2020. Der vil blive afholdt samtaler onsdag den 8. juli, men hvis du er forhindret grundet sommerferie, finder vi selvfølgelig en løsning herpå.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.