Projektudvikler

Kan du afsøge muligheder og skabe rammer samt udarbejde økonomisk overblik over fremtidens bæredygtige og funktionelle byggerier?

Om stillingen

Har du erfaring med arbejdet omkring udviklingsprojekter, herunder afsøgning af forskellige scenarier og udarbejdelse af totaløkonomiske businesscases? Kan du tænke ”ud af boksen”, så kommunens bæredygtige ambitioner kan forenes med god økonomisk forvaltning af borgernes penge, når vi udvikler renoveringsprojekter og nybyggeri?

Så er det dig vi søger til at blive en del af Byggeri & Infrastruktur i Holbæk Kommune, hvor du vil indgå i et velfungerende team af højtkvalificerede og erfarne kolleger.

Dine opgaver

Som projektudvikler får du ansvar for projektudvikling i de indledende faser fra første idé, til den politiske beslutning om, at projektet skal realiseres. Dette indebærer udarbejdelse af businesscases for mulige scenarier, oplæg til ledelse og politisk niveau i tæt samråd med brugerne af bygningerne, kollegerne i Team Asset (ejendomsejer), projektledere, som styrer den senere realisering af projekterne, de øvrige afdelinger på det tekniske område i kommunen, samt eksterne interessenter og samarbejdspartnere. Du skal kunne se muligheder i udfordringer, have en visionær og kreativ tilgang til at finde nye løsninger samt være god til at skabe relationer til borgere, samarbejdspartnere og kollegaer.

Ansvarsområder

  • Afsøgning af muligheder og rammesætning af de enkelte bygge- og renoveringsprojekters økonomi
  • Belysning af mulighederne for bæredygtige og energibesparende valg i projekterne
  • Faglig sparring med kollegerne i afdelingen, samt brugerne
  • Udarbejdelse af beslutningsoplæg i form af indstillinger til ledelse og politisk niveau, samt ansøgninger til fonde, udviklingspuljer mv.
  • Understøtte afdelingens fælles kultur og arbejdsmetodik gennem blandt andet deltagelse i ad hoc-opgaver og tværgående udviklingsprojekter internt i organisationen
  • Understøtte virksomhedens ansigt udadtil gennem deltagelse i eksterne netværksarrangementer, konferencer mv. for at opbygge relevant netværk til samarbejdspartnere, investorer mv. samt for kontinuerligt at have fingeren på pulsen ift. bæredygtighed

Kvalifikationer

  • Relevant økonomisk uddannelse på kandidatniveau, alternativ arkitekt, ingeniør el. lign.
  • Erfaring med projektering af bygge- og renoveringsprojekter
  • Erfaring med energioptimering og bæredygtighed i byggeprojekter
  • Stærk kommunikator som kan skabe økonomisk overblik og synliggøre muligheder og faldgrupper.

Du tilbydes

En spændende hverdag i en kommune i rivende udvikling, hvor du får stor indflydelse på din egen arbejdsdag og mulighed for at få et stort selvstændigt ansvar for små, som store opgaver. Holbæk Kommune vægter trivsel og arbejdsglæde højt og du bliver en del af en velfungerende og fagligt dygtig afdeling, som arbejder fra lyse og indbydende lokaler, der ligger tæt på offentlig transport. 

Holbæk Kommune er ambitiøse i forhold til bæredygtigt byggeri, og det er besluttet at al nybyggeri skal DGNB-certificeres. Derudover vil vi gerne udforske mulighederne for genbrug af byggematerialer og andre lignende tiltag.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling, som vi ønsker besat i foråret 2021. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Der er fleksible arbejdstider, betalt frokostpause og mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Søg stillingen

Stillingen ønskes besat snarest og du opfordres derfor til at søge hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Partner, Anette Timm på telefon 29867616.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.