Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Protemp A/S (kr.196,50) søger 3 elektrikere til ABA installation i Fredericia

Vi forventer at du:

 • Har erfaring med ABA installation
 • Har fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver
 • Arbejder struktureret og selvstændigt
 • Har en høj arbejdsmoral
 • Mødestabil

Vi tilbyder dig:

 • Et spændende job med faglige udfordringer
 • Selvstændig arbejde under ansvar
 • Firmabil og firmatelefon stilles til rådighed 
 • Løn i forhold til overenskomst og lokalaftaler
 • Løn hver 14. dag
 • Lønnen stemmer overens med kundens egne ansatte
 • Attraktive medarbejder-ordninger

Vilkår:

Stillingen er fuldtid og varighed estimeres til 12 uger

Tiltrædelse :

Så hurtig som muligt eller efter aftale.

Send din ansøgning til job@protemp.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329999213Phoenix-27d99de812019-04-02T00:00:00Protemp A/S (kr.196,50) søger 3 elektrikere til ABA installation i Fredericia

Vi forventer at du:

 • Har erfaring med ABA installation
 • Har fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver
 • Arbejder struktureret og selvstændigt
 • Har en høj arbejdsmoral
 • Mødestabil

Vi tilbyder dig:

 • Et spændende job med faglige udfordringer
 • Selvstændig arbejde under ansvar
 • Firmabil og firmatelefon stilles til rådighed 
 • Løn i forhold til overenskomst og lokalaftaler
 • Løn hver 14. dag
 • Lønnen stemmer overens med kundens egne ansatte
 • Attraktive medarbejder-ordninger

Vilkår:

Stillingen er fuldtid og varighed estimeres til 12 uger

Tiltrædelse :

Så hurtig som muligt eller efter aftale.

Send din ansøgning til job@protemp.dk

2019-05-29T00:51:16.320 Vi forventer at du: Har erfaring med ABA installation Har fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver Arbejder struktureret og selvstændigt Har en høj arbejdsmoral Mødestabil Vi tilbyder dig: Et spændende job med faglige udfordringer Selvstændig arbejde under ansvar Firmabil og firmatelefon stilles til rådighed Løn i forhold til overenskomst og lokalaftaler Løn hver 14. dag Lønnen stemmer overens med kundens egne ansatte Attraktive medarbejder-ordninger Vilkår: Stillingen er fuldtid og varighed estimeres til 12 uger Tiltrædelse : Så hurtig som muligt eller efter aftale. Send din ansøgning til job@protemp.dk11jobnet27d99de8100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-28T00:00:000000http://www.protemp.dk/0EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandFredericia3499853Protemp A/S11Jyllandsgade 19B7000FredericiaDKDanmark0
job@protemp.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent738205JobNet4968984496898410002-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=27d99de8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=27d99de8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=27d99de8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=27d99de8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/6.jpgEr du den nye Elektriker i Protemp A/S?162811791Dansk3Læse/ tale713701Elektriker7Håndværk & service361269695Martin Stormjob@protemp.dkDKDanmarkDKDanmark330076865ElektrikerRobot For en af vores kunder i Fredericia området søges en elektriker til projekt på ca. 2-3 mdr. Kunden service en større virksomhed i Fredericia, med vedligeholdelse, således at driften opretholdes, uden produktionsstop. Der skal udskiftes en del relæer i styretavle og trækkes nye ledninger. I den forbindelse mangler virksomheden en elektriker til at hjælpe til med ovenstående. Projektet er på daghold med almindelig arbejdstid, der kan dog forekomme overtid. Kvalifikationer: Uddannet elektriker med svendebrev. Erfaring med styretavler. Hvis du vil hører mere om stillingen så ring på tlf. nr. 75914413 i kontorets åbningstid 8.30-15.00 Løn efter gældende overenskomst. Stillingen vil blive besat hurtigst muligt.

For en af vores kunder i Fredericia området søges en elektriker til projekt på ca. 2-3 mdr.

Kunden service en større virksomhed i Fredericia, med vedligeholdelse, således at driften opretholdes, uden produktionsstop.

Der skal udskiftes en del relæer i styretavle og trækkes nye ledninger.

I den forbindelse mangler virksomheden en elektriker til at hjælpe til med ovenstående.

Projektet er på daghold med almindelig arbejdstid, der kan dog forekomme overtid.

Kvalifikationer:

Uddannet elektriker med svendebrev.

Erfaring med styretavler.

Hvis du vil hører mere om stillingen så ring på tlf. nr. 75914413 i kontorets åbningstid 8.30-15.00

Løn efter gældende overenskomst.

Stillingen vil blive besat hurtigst muligt.

 

 

IVS ApS 2002Fredericia2019-08-22T00:00:002019-08-25T00:00:00
330067791ElektrikerBasic Teknisk Afdeling på Vejle Sygehus en del af Sygehus Lillebælt - søger en uddannet elektriker. Sygehus Lillebælt består af tre sygehuse i Kolding, Middelfart og Vejle. På Sygehus Lillebælt arbejdes ud fra værdien om at patienten kommer først, og det er vigtigt at man som ansat kan leve op til dette. Endvidere skal det daglige arbejde kendetegne professionalisme med vægt på Sygehus Lillebælts værdier: Resultater Ordentlighed Samarbejde Excellence Dette gøres ved, at sikre, at opgaverne løses mest effektivt være med til at udvikle driften respektere at arbejde under en politisk ledet organisation anvende de vedtagne standarder, systemer og værktøjer indgå i faglige og kollegiale relationer til alles bedste både internt og eksternt bidrage til et godt arbejdsmiljø ved at tage medansvar for trivsel. Vi tilbyder et selvstændigt job i en afdeling præget af et uhøjtideligt miljø med gode kolleger indenfor mange forskellige faggrupper. Du vil få base på vores sygehus i Vejle, men arbejde på vores andre matrikler kan forekomme, hvorfor det er nødvendigt at du som minimum har B-kørekort. Hos os kan du bl.a. møde disse opgaver: Reparation, forebyggende vedligeholdelse og tilpasninger på sygehusets elektriske installationer (svagstrøm og stærkstrøm) Ad hoc opgaver ift. indkomne arbejdsrekvisitioner Diverse el-projekter Det er ønskeligt, at du har kendskab og lyst til at arbejde med: CTS installationer. PDS installationer Det er endvidere nødvendigt, at du har en god forståelse for IT. Som person er du: ansvarsbevist selvstændig og alsidig samarbejdsorienteret i besiddelse af godt humør villig til på sigt at indgå i vagtordning responstid max 30 minutter Teknisk Afdeling i Sygehus Lillebælt består af en samlet stab på 90 medarbejdere, hvoraf ca. 40 medarbejdere indenfor forskellige faggrene servicerer Vejle Sygehus. Der serviceres tekniske installationer, bygninger og apparaturpark. Afdelingen er ansvarlig for sygehusets forsyninger med energi, vand, luftarter, nød-elforsyning og andre tekniske fornødenheder til sygehusets drift. Der lægges vægt på forebyggende vedligeholdelse for at opnå optimal teknisk og økonomisk vedligeholdelse. Der vil i stillingen indgå projektopgaver, hvorfor du skal kunne trives med dette. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med din faglige organisation og med en prøvetid på 3 måneder. Sygehus Lillebælt er røgfrit, og man må som ansat ikke ryge i arbejdstiden. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Souschef Thomas Brynning i tidsrummet 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 fredag på tlf. 7940 5101.

Teknisk Afdeling på Vejle Sygehus – en del af Sygehus Lillebælt - søger en uddannet elektriker.

Sygehus Lillebælt består af tre sygehuse i Kolding, Middelfart og Vejle. På Sygehus Lillebælt arbejdes ud fra værdien om at patienten kommer først, og det er vigtigt at man som ansat kan leve op til dette.

Endvidere skal det daglige arbejde kendetegne professionalisme med vægt på Sygehus Lillebælts værdier:

Resultater

Ordentlighed

Samarbejde

Excellence

Dette gøres ved, at

 • sikre, at opgaverne løses mest effektivt
 • være med til at udvikle driften
 • respektere at arbejde under en politisk ledet organisation
 • anvende de vedtagne standarder, systemer og værktøjer
 • indgå i faglige og kollegiale relationer til alles bedste både internt og eksternt
 • bidrage til et godt arbejdsmiljø ved at tage medansvar for trivsel.

Vi tilbyder et selvstændigt job i en afdeling præget af et uhøjtideligt miljø med gode kolleger indenfor mange forskellige faggrupper. Du vil få base på vores sygehus i Vejle, men arbejde på vores andre matrikler kan forekomme, hvorfor det er nødvendigt at du som minimum har B-kørekort.

Hos os kan du bl.a. møde disse opgaver:

 • Reparation, forebyggende vedligeholdelse og tilpasninger på sygehusets elektriske installationer (svagstrøm og stærkstrøm)
 • Ad hoc opgaver ift. indkomne arbejdsrekvisitioner
 • Diverse el-projekter

Det er ønskeligt, at du har kendskab og lyst til at arbejde med:

 • CTS installationer.
 • PDS installationer

Det er endvidere nødvendigt, at du har en god forståelse for IT.

Som person er du:

 • ansvarsbevist
 • selvstændig og alsidig
 • samarbejdsorienteret
 • i besiddelse af godt humør
 • villig til på sigt at indgå i vagtordning – responstid max 30 minutter

Teknisk Afdeling i Sygehus Lillebælt består af en samlet stab på 90 medarbejdere, hvoraf ca. 40 medarbejdere indenfor forskellige faggrene servicerer Vejle Sygehus. Der serviceres tekniske installationer, bygninger og apparaturpark.

Afdelingen er ansvarlig for sygehusets forsyninger med energi, vand, luftarter, nød-elforsyning og andre tekniske fornødenheder til sygehusets drift.

Der lægges vægt på forebyggende vedligeholdelse for at opnå optimal teknisk og økonomisk vedligeholdelse. Der vil i stillingen indgå projektopgaver, hvorfor du skal kunne trives med dette.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med din faglige organisation og med en prøvetid på 3 måneder.

Sygehus Lillebælt er røgfrit, og man må som ansat ikke ryge i arbejdstiden.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Souschef Thomas Brynning i tidsrummet 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 fredag på tlf. 7940 5101.

 

ORS/Small/5f1d61d0_logo.pngTekniske afdelingerVejle2019-08-05T02:00:32.5702019-08-25T00:00:00
330077602ElektrikerBasic Teknisk Afdeling på Kolding Sygehus en del af Sygehus Lillebælt - søger 1-2 uddannede elektrikere. Sygehus Lillebælt består af tre sygehuse i Kolding, Middelfart og Vejle. På Sygehus Lillebælt arbejdes ud fra værdien om at patienten kommer først, og det er vigtigt at man som ansat kan leve op til dette. Endvidere skal det daglige arbejde kendetegne professionalisme med vægt på Sygehus Lillebælts værdier: Resultater Ordentlighed Samarbejde Excellence Dette gøres ved, at Sikre, at opgaverne løses mest effektivt Være med til at udvikle driften Respektere at arbejde under en politisk ledet organisation Anvende de vedtagne standarder, systemer og værktøjer Indgå i faglige og kollegiale relationer til alles bedste både internt og eksternt Bidrage til et godt arbejdsmiljø ved at tage medansvar for trivsel. Vi tilbyder et selvstændigt job i en afdeling præget af et uhøjtideligt miljø med gode kolleger indenfor mange forskellige faggrupper. Du vil få base på vores sygehus i Kolding, men arbejde på vores andre matrikler kan forekomme, hvorfor det er nødvendigt at du som minimum har B-kørekort. Hos os kan du bl.a. møde disse opgaver: Reparation, forebyggende vedligeholdelse og tilpasninger på sygehusets elektriske installationer (svagstrøm og stærkstrøm) Ad hoc opgaver ift. indkomne arbejdsrekvisitioner Diverse el-projekter Det er ønskeligt, at du har kendskab og lyst til at arbejde med: CTS installationer PDS installationer Det er endvidere nødvendigt, at du har en god forståelse for IT. Som person er du: ansvarsbevidst selvstændig og alsidig samarbejdsorienteret i besiddelse af godt humør villig til på sigt at indgå i vagtordning responstid max 30 minutter Teknisk Afdeling består af en samlet stab på 90 medarbejdere, hvoraf ca. 40 medarbejdere indenfor forskellige faggrene servicerer Kolding Sygehus. Der serviceres tekniske installationer, bygninger og apparaturpark. Afdelingen er ansvarlig for sygehusets forsyninger med energi, vand, luftarter, nød-elforsyning og andre tekniske fornødenheder til sygehusets drift. Der lægges vægt på forebyggende vedligeholdelse for at opnå optimal teknisk og økonomisk vedligeholdelse. Der vil i stillingen indgå projektopgaver, hvorfor du skal kunne trives med dette. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med din faglige organisation og med en prøvetid på 3 måneder. Sygehus Lillebælt er røgfrit, og man må som ansat ikke ryge i arbejdstiden. Samtaler forventes afholdt den 19. september 2019. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til konst. souschef Trine Andresen i tidsrummet 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 fredag på tlf. 7636 3409.

Teknisk Afdeling på Kolding Sygehus – en del af Sygehus Lillebælt - søger 1-2 uddannede elektrikere.

Sygehus Lillebælt består af tre sygehuse i Kolding, Middelfart og Vejle.

På Sygehus Lillebælt arbejdes ud fra værdien om at patienten kommer først, og det er vigtigt at man som ansat kan leve op til dette.

Endvidere skal det daglige arbejde kendetegne professionalisme med vægt på Sygehus Lillebælts værdier:

Resultater
Ordentlighed
Samarbejde
Excellence

Dette gøres ved, at

 • Sikre, at opgaverne løses mest effektivt
 • Være med til at udvikle driften
 • Respektere at arbejde under en politisk ledet organisation
 • Anvende de vedtagne standarder, systemer og værktøjer
 • Indgå i faglige og kollegiale relationer til alles bedste både internt og eksternt
 • Bidrage til et godt arbejdsmiljø ved at tage medansvar for trivsel.

Vi tilbyder et selvstændigt job i en afdeling præget af et uhøjtideligt miljø med gode kolleger indenfor mange forskellige faggrupper.

Du vil få base på vores sygehus i Kolding, men arbejde på vores andre matrikler kan forekomme, hvorfor det er nødvendigt at du som minimum har B-kørekort.

Hos os kan du bl.a. møde disse opgaver:

 • Reparation, forebyggende vedligeholdelse og tilpasninger på sygehusets elektriske installationer (svagstrøm og stærkstrøm)
 • Ad hoc opgaver ift. indkomne arbejdsrekvisitioner
 • Diverse el-projekter

Det er ønskeligt, at du har kendskab og lyst til at arbejde med:

 • CTS installationer
 • PDS installationer

Det er endvidere nødvendigt, at du har en god forståelse for IT.

Som person er du:

 • ansvarsbevidst
 • selvstændig og alsidig
 • samarbejdsorienteret
 • i besiddelse af godt humør
 • villig til på sigt at indgå i vagtordning – responstid max 30 minutter

Teknisk Afdeling består af en samlet stab på 90 medarbejdere, hvoraf ca. 40 medarbejdere indenfor forskellige faggrene servicerer Kolding Sygehus. Der serviceres tekniske installationer, bygninger og apparaturpark.

Afdelingen er ansvarlig for sygehusets forsyninger med energi, vand, luftarter, nød-elforsyning og andre tekniske fornødenheder til sygehusets drift.

Der lægges vægt på forebyggende vedligeholdelse for at opnå optimal teknisk og økonomisk vedligeholdelse. Der vil i stillingen indgå projektopgaver, hvorfor du skal kunne trives med dette.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med din faglige organisation og med en prøvetid på 3 måneder.

Sygehus Lillebælt er røgfrit, og man må som ansat ikke ryge i arbejdstiden.

Samtaler forventes afholdt den 19. september 2019.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til konst. souschef Trine Andresen i tidsrummet 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 fredag på tlf. 7636 3409.

 

ORS/Small/48abe508_logo.pngTekniske afdelingerVejle2019-08-23T11:01:37.6672019-09-13T00:00:00
330063697Termografitekniker - KoldingRobot Grundet stigende aktivitet søger vi en elektriker elinstallatør til vores termografiafdeling i Kolding. Afdelingen udfører alle former for service og forebyggende vedligehold i Jylland og på Fyn. Jobbet Du vil få et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar, hvor du sammen med dine kolleger og afdelingsleder tilrettelægge og udføre de daglige opgaver for vores brede kundekreds. Din hverdag bliver afvekslende og varierende med mange spændende opgaver og med mulighed for at opbygge og udvikle dine faglige kompetencer inden for el-området. Arbejdsopgavernes alsidighed bliver styret af vores kunders behov, samt ønsker, og du vil i det daglige derfor være i tæt kundekontakt. Kvalifikationer Vi forventer, at vores nye kollega har et godt teknisk fundament fungerer godt i teams og kan arbejde stukturet og selvstændigt. har flair for og kan lide at arbejde med service kan fremvise straffeattest og gyldigt kørekort har en relevant teknisk uddannelse, evt. er uddannet el-installatør eller elektriker Et plus vil være, hvis du har kendskab og eller erfaring med at udføre termografering af tavleanlæg. Vi tilbyder fast arbejde med gode arbejdsforhold og kolleger god løn efter kvalifikationer og pensionsordning et selvstændigt og afvekslende job i et godt miljø gode efteruddannelsesmuligheder servicevogn og mobiltelefon Finder du ovenstående interessant, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via & 39 Søg stillingen& 39 . Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet. Vil du vide mere om Kemp Lauritzen, så besøg os på www.kemp-lauritzen.dk

Grundet stigende aktivitet søger vi en elektriker / elinstallatør til vores termografiafdeling i Kolding. Afdelingen udfører alle former for service og forebyggende vedligehold i Jylland og på Fyn.

Jobbet

Du vil få et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar, hvor du sammen med dine kolleger og afdelingsleder tilrettelægge og udføre de daglige opgaver for vores brede kundekreds.

Din hverdag bliver afvekslende og varierende med mange spændende opgaver og med mulighed for at opbygge og udvikle dine faglige kompetencer inden for el-området. Arbejdsopgavernes alsidighed bliver styret af vores kunders behov, samt ønsker, og du vil i det daglige derfor være i tæt kundekontakt.

Kvalifikationer

Vi forventer, at vores nye kollega

 • har et godt teknisk fundament

 • fungerer godt i teams og kan arbejde stukturet og selvstændigt.

 • har flair for og kan lide at arbejde med service

 • kan fremvise straffeattest og gyldigt kørekort

 • har en relevant teknisk uddannelse, evt. er uddannet el-installatør eller elektriker

Et plus vil være, hvis du har kendskab og/eller erfaring med at udføre termografering af tavleanlæg.

Vi tilbyder
 • fast arbejde med gode arbejdsforhold og kolleger

 • god løn efter kvalifikationer og pensionsordning

 • et selvstændigt og afvekslende job i et godt miljø

 • gode efteruddannelsesmuligheder

 • servicevogn og mobiltelefon

Finder du ovenstående interessant, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet.

Vil du vide mere om Kemp & Lauritzen, så besøg os på www.kemp-lauritzen.dk

Kemp & LauritzenKolding2019-07-24T00:00:002019-09-16T00:00:00
330073537Elektriker - HV arbejdeRobot HV Elektriker skal helst have erfaring med at arbejde med højspænding. Arbejdet er i Esbjerg på Pre-assembly på en 4 dages arbejdsuge. Vi har meget travlt og søger lokalt (Esbjerg) baserede teknikere med elektrisk baggrund. Du bliver en del af et team, som arbejder tæt sammen med verdens førende aktører inden for vindsektoren. Faglige kompetencer: Du er faglært elektriker og kan fremvise gyldigt svendebrev, gyldige GWO certifikater er en fordel. Du har gerne erfaring med switchgear test Du arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er kvalitets- og ansvarsbevidst Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Kan læse og forstå dansk og engelsk Ansøgning For yderlige oplysninger om de åbne positioner kontakt venligst Pia Buhrkall på tlf.: 45 3037 3183. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Opret snarest dit CV på http: www.allnrg.com about join-us under Electrical Wind .

HV Elektriker – skal helst have erfaring med at arbejde med højspænding.

Arbejdet er i Esbjerg på Pre-assembly – på en 4 dages arbejdsuge.

Vi har meget travlt og søger lokalt (Esbjerg) baserede teknikere med elektrisk baggrund.

Du bliver en del af et team, som arbejder tæt sammen med verdens førende aktører inden for vindsektoren.

 

Faglige kompetencer:

 • Du er faglært elektriker og kan fremvise gyldigt svendebrev, gyldige GWO certifikater er en fordel.
 • Du har gerne erfaring med switchgear test
 • Du arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er kvalitets- og ansvarsbevidst

 

Personlige egenskaber:

 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Kan læse og forstå dansk og engelsk

 

Ansøgning

For yderlige oplysninger om de åbne positioner kontakt venligst Pia Buhrkall på tlf.: +45 3037 3183.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Opret snarest dit CV på http://www.allnrg.com/about/join-us under 'Electrical Wind'.

ALL NRG A/SEsbjerg2019-08-15T00:00:002019-09-16T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Elektriker

IVS ApS 2002

Fredericia
For en af vores kunder i Fredericia området søges en elektriker til projekt på ca. 2-3 mdr. Kunden service en større virksomhed i Fredericia, med vedligeholdelse, således at driften opretholdes, uden produktionsstop. Der skal udskiftes en del relæer...
Indrykket:22. august 2019
Udløbsdato:25. august 2019

Elektriker

Tekniske afdelinger

Vejle
Teknisk Afdeling på Vejle Sygehus en del af Sygehus Lillebælt - søger en uddannet elektriker. Sygehus Lillebælt består af tre sygehuse i Kolding, Middelfart og Vejle. På Sygehus Lillebælt arbejdes ud fra værdien om at patienten kommer først, og det ...
Indrykket:5. august 2019
Udløbsdato:25. august 2019

Elektriker

Tekniske afdelinger

Vejle
Teknisk Afdeling på Kolding Sygehus en del af Sygehus Lillebælt - søger 1-2 uddannede elektrikere. Sygehus Lillebælt består af tre sygehuse i Kolding, Middelfart og Vejle. På Sygehus Lillebælt arbejdes ud fra værdien om at patienten kommer først, og...
Indrykket:23. august 2019
Udløbsdato:13. september 2019

Termografitekniker - Kolding

Kemp & Lauritzen

Kolding
Grundet stigende aktivitet søger vi en elektriker elinstallatør til vores termografiafdeling i Kolding. Afdelingen udfører alle former for service og forebyggende vedligehold i Jylland og på Fyn. Jobbet Du vil få et selvstændigt job med en stor grad...
Indrykket:24. juli 2019
Udløbsdato:16. september 2019

Elektriker - HV arbejde

ALL NRG A/S

Esbjerg
HV Elektriker skal helst have erfaring med at arbejde med højspænding. Arbejdet er i Esbjerg på Pre-assembly på en 4 dages arbejdsuge. Vi har meget travlt og søger lokalt (Esbjerg) baserede teknikere med elektrisk baggrund. Du bliver en del af et te...
Indrykket:15. august 2019
Udløbsdato:16. september 2019