Protemp A/S (kr.210) søger 1 industri-elektriker til industri-service i Skanderborg / Aarhus

Vi forventer at du:

 • Har erfaring med industriopgaver (fejlfinding, mindre ombygning af maskiner/tavler)
 • Har fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver
 • Arbejder struktureret og selvstændigt
 • Har en høj arbejdsmoral
 • Mødestabil

Vi tilbyder dig:

 • Et spændende job med faglige udfordringer
 • Selvstændig arbejde under ansvar
 • Firmabil & firmatelefon
 • Løn i forhold til overenskomst og lokalaftaler
 • Løn hver 14. dag
 • Lønnen stemmer overens med kundens egne ansatte på pladsen
 • Attraktive medarbejder-ordninger

Vilkår:

Stillingen er fuldtid og varighed estimeres til 12 uger, derefter mulighed for fastansættelse hos kunden.

Tiltrædelse :

d.30/9-19 - eller efter aftale

Send din ansøgning til job@protemp.dk - eller ring 3140 0003


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330082322Phoenix-0b1fe88e12019-09-02T00:00:00Protemp A/S (kr.210) søger 1 industri-elektriker til industri-service i Skanderborg / Aarhus

Vi forventer at du:

 • Har erfaring med industriopgaver (fejlfinding, mindre ombygning af maskiner/tavler)
 • Har fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver
 • Arbejder struktureret og selvstændigt
 • Har en høj arbejdsmoral
 • Mødestabil

Vi tilbyder dig:

 • Et spændende job med faglige udfordringer
 • Selvstændig arbejde under ansvar
 • Firmabil & firmatelefon
 • Løn i forhold til overenskomst og lokalaftaler
 • Løn hver 14. dag
 • Lønnen stemmer overens med kundens egne ansatte på pladsen
 • Attraktive medarbejder-ordninger

Vilkår:

Stillingen er fuldtid og varighed estimeres til 12 uger, derefter mulighed for fastansættelse hos kunden.

Tiltrædelse :

d.30/9-19 - eller efter aftale

Send din ansøgning til job@protemp.dk - eller ring 3140 0003

Vi forventer at du: Har erfaring med industriopgaver (fejlfinding, mindre ombygning af maskiner tavler) Har fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver Arbejder struktureret og selvstændigt Har en høj arbejdsmoral Mødestabil Vi tilbyder dig: Et spændende job med faglige udfordringer Selvstændig arbejde under ansvar Firmabil firmatelefon Løn i forhold til overenskomst og lokalaftaler Løn hver 14. dag Lønnen stemmer overens med kundens egne ansatte på pladsen Attraktive medarbejder-ordninger Vilkår: Stillingen er fuldtid og varighed estimeres til 12 uger, derefter mulighed for fastansættelse hos kunden. Tiltrædelse : d.30 9-19 - eller efter aftale Send din ansøgning til job@protemp.dk - eller ring 3140 000311jobnet0b1fe88e100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-28T00:00:000000http://www.protemp.dk/0EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3599645Protemp A/S11Jyllandsgade 19B5250Odense SVDKDanmark0
job@protemp.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent816615JobNet5038268503826810002-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0b1fe88ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0b1fe88ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0b1fe88e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0b1fe88e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/14.jpgProtemp A/S (kr.210) søger 1 industri-elektriker til industri-service i Skanderborg / Aarhus12008001Dansk3Læse/ tale713701Elektriker7Håndværk & service362554500job@protemp.dkjob@protemp.dkDKDanmarkDKDanmark330097762Elektriker søges til Fyn-området - FAST STILLING - GOD LØNRobot Elektriker søges til Fyn-området - FAST STILLING - GOD LØN For samarbejdsvirksomhed i Odense-området søger vi en elektriker. Der er tale om en fast stilling. Dine daglige arbejdsopgaver kommer til, at spænde bredt indenfor faget. Der arbejdes bl.a. med el installationer både til privat og erhverv. Til den rette kandidat er der god løn. Om dig: Du er uddannet elektriker. Din erfaring indenfor faget må gerne være bred. Du er mødestabil og sætter din faglige stolthed højt. Du er positiv indstillet overfor nye udfordringer og kan arbejde selvstændigt. Er det lige dig vi står og mangler? Send CV allerede nu til: ca@jobinwest.dk Mærk din ansøgning: Elektriker Fyn Der er 1 ledig stilling

Elektriker søges til Fyn-området - FAST STILLING - GOD LØN

For samarbejdsvirksomhed i Odense-området søger vi en elektriker.

Der er tale om en fast stilling.

 

Dine daglige arbejdsopgaver kommer til, at spænde bredt indenfor faget. Der arbejdes bl.a. med el installationer både til privat og erhverv. Til den rette kandidat er der god løn.

Om dig:

Du er uddannet elektriker. Din erfaring indenfor faget må gerne være bred. Du er mødestabil og sætter din faglige stolthed højt. Du er positiv indstillet overfor nye udfordringer og kan arbejde selvstændigt. 

Er det lige dig vi står og mangler? Send CV allerede nu til:  ca@jobinwest.dk

Mærk din ansøgning: 'Elektriker Fyn'

Der er 1 ledig stilling

Job InWest VikarOdense M2019-09-30T00:00:002019-11-25T00:00:00
330085078Service/industri-elektriker, OdenseRobot Har du lyst til at blive en del af et positivt, engageret og professionelt team af gode kollegaer, hvor du kan få direkte indflydelse på udviklingen af en dynamisk virksomhed, så er Intego stedet for dig. Vi arbejder tværfagligt med respekt for hinandens kompetencer, og du kommer til at indgå i et team, hvor samarbejdsevner, initiativ og fleksibilitet vurderes højt. Grundet fortsat vækst søger vi til tiltrædelse hurtigst muligt en erfaren kollega til primært at indgå i bemanding ved vores faste industrikunder. Som vores nye medarbejder skal du: Udføre service og vedligehold ved eksisterende industrikunder Være med til at skabe optimeringsforbedringer Kunne finde en løsning i pressede situationer Være fleksibel overfor kunden Vi forventer at du: Er uddannet elektriker Er serviceminded, udadvendt og fleksibel Har interesse for erfaring med industriservice Er positiv og har flair for teamwork og kundeservice Kan og vil holde dig ajour med udviklingen inden for det el-tekniske fagområde Er villig til at formidle viden videre til både kunder og kolleger Kan deltage i weekendarbejde og skiftende arbejdstider Vi tilbyder dig: En selvstændig stilling med gode udviklingsmuligheder Frihed under ansvar med respekt for forskellighed Daglige udfordringer med spændende arbejdsopgaver, frihed og råderum Samarbejde med positive og engagerede kollegaer i et inspirerende arbejdsmiljø Løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks fortrukne partner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur, kan du kontakte Michael Bødker for yderligere information (41741500) eller sende en ansøgning via søg stillingen .

Har du lyst til at blive en del af et positivt, engageret og professionelt team af gode kollegaer, hvor du kan få direkte indflydelse på udviklingen af en dynamisk virksomhed, så er Intego stedet for dig. Vi arbejder tværfagligt med respekt for hinandens kompetencer, og du kommer til at indgå i et team, hvor samarbejdsevner, initiativ og fleksibilitet vurderes højt.

Grundet fortsat vækst søger vi til tiltrædelse hurtigst muligt en erfaren kollega til primært at indgå i bemanding ved vores faste industrikunder.

Som vores nye medarbejder skal du:

 • Udføre service og vedligehold ved eksisterende industrikunder
 • Være med til at skabe optimeringsforbedringer
 • Kunne finde en løsning i pressede situationer
 • Være fleksibel overfor kunden

Vi forventer at du:

 • Er uddannet elektriker
 • Er serviceminded, udadvendt og fleksibel
 • Har interesse for/erfaring med industriservice
 • Er positiv og har flair for teamwork og kundeservice
 • Kan og vil holde dig ajour med udviklingen inden for det el-tekniske fagområde
 • Er villig til at formidle viden videre til både kunder og kolleger
 • Kan deltage i weekendarbejde og skiftende arbejdstider

Vi tilbyder dig:

 • En selvstændig stilling med gode udviklingsmuligheder
 • Frihed under ansvar med respekt for forskellighed
 • Daglige udfordringer med spændende arbejdsopgaver, frihed og råderum
 • Samarbejde med positive og engagerede kollegaer i et inspirerende arbejdsmiljø
 • Løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer

Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks fortrukne partner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur, kan du kontakte Michael Bødker for yderligere information (41741500) eller sende en ansøgning via "søg stillingen".

IntegoOdense SV2019-09-05T00:00:002019-10-31T00:00:00
330105206Elektriker til vores service afdelingRobot Vil du være en del af vores team? I Dansk Installations Teknik udfører vi alt inden for VVS, Ventilation, EL og blikarbejde. Både store og små projekter. Læs mere om virksomheden her på www.dit.as Vi har det sjovt sammen - også selvom vi har travlt. Vi søger en erfaren, selvstændig og dygtig elektriker til vores service afdeling. Som elektriker i service er dine opgaver: Service opgaver for både private og erhverv Være selvkørende på mindre projekter Vi forventer, at du: Er uddannet elektriker Er selvstændig og struktureret i din hverdag Har kørekort Har et godt humør, er fleksibel og imødekommende Vi tilbyder: Gode og engagerede kolleger Et uhøjtideligt arbejdsmiljø Gode arbejdsforhold Ansættelse snarest muligt!

Vil du være en del af vores team?

I Dansk Installations Teknik udfører vi alt inden for VVS, Ventilation, EL og blikarbejde. Både store og små projekter. Læs mere om virksomheden her på www.dit.as

Vi har det sjovt sammen - også selvom vi har travlt.

Vi søger en erfaren, selvstændig og dygtig elektriker til vores service afdeling.  

Som elektriker i service er dine opgaver:

 • Service opgaver for både private og erhverv
 • Være selvkørende på mindre projekter

 

 

Vi forventer, at du:

• Er uddannet elektriker

• Er selvstændig og struktureret i din hverdag

• Har kørekort

• Har et godt humør, er fleksibel og imødekommende

 

Vi tilbyder:

• Gode og engagerede kolleger

• Et uhøjtideligt arbejdsmiljø

• Gode arbejdsforhold

 

Ansættelse snarest muligt!

Dansk Installations Teknik A/SOdense S2019-10-11T00:00:002019-11-22T00:00:00
330101599Montør til innovative maskinerRobot Har du erfaring med automatiseringsanlæg? Har du lyst til at se dit arbejde blive til gavn for vores kunder rundt i verden? Hos Inwatec får du muligheden for at arbejde sammen med vores dygtige mekaniske og elektriske montører samt ingeniører i vores flotte nye produktionshal. Den, vi søger: Brænder for automation Har erfaring med mekanisk og eller elektrisk montage Har lyst til at rejse på installationer, hvor du bidrager til, at vores løsninger bliver installeret, så kunden er tilfreds, når du rejser hjem. Er åben for at kommunikere på engelsk og eventuelt andre sprog Skal samarbejde med vores dygtige montører, elektrikere og ingeniører Er fleksibel, udadvendt og med et godt humør Har et godt kendskab til IT og er åben for nye systemer Har en teknisk uddannelse Vi tilbyder dig: Et spændende og udfordrende job blandt gode og engagerede kolleger i en uformel virksomhed i kraftig vækst Muligheden for at installere vores anlæg til produktion hos vores kunder i ind- og udlandet Et arbejde i en virksomhed, der omfavner forandring, skaber nye løsninger og perfektionerer det eksisterende Stor frihedsgrad og mulighed for indflydelse på din hverdag Et international miljø med ansatte og kunder fra hele verden ?Inwatec ApS udviklinger og producerer maskiner til industrielle vaskerier i hele verden. Vores niche er at implementere automatiseringsprojekter, der gør en forskel for vores kunders forretning. Vi er en udviklende ingeniørvirksomhed i hurtig vækst, og vores team er kreativ og dynamisk med meget dedikerede medarbejdere. Vi er vilde med vores uformelle arbejdsmiljø, hvor hver og en id bliver taget seriøst, og alle bliver behandlet ligeværdigt. Selvfølgelig kan du også have det sjovt med os - om fredagen mødes vi i vores bar til fredagsøl, lidt bordtennis eller nyder lidt fredagsgrill. Vi er også glade for at udvikle vores Counter Strike evner sammen for vores to FirmaCS hold efter job. Lyder det godt? Hvad venter du på? Ansøg nu! Hent hele jobopslaget.

Har du erfaring med automatiseringsanlæg? Har du lyst til at se dit arbejde blive til gavn for vores kunder rundt i verden?

Hos Inwatec får du muligheden for at arbejde sammen med vores dygtige mekaniske og elektriske montører samt ingeniører i vores flotte nye produktionshal.

Den, vi søger:

 • Brænder for automation

 • Har erfaring med mekanisk og/eller elektrisk montage

 • Har lyst til at rejse på installationer, hvor du bidrager til, at vores løsninger bliver installeret, så kunden er tilfreds, når du rejser hjem.

 • Er åben for at kommunikere på engelsk og eventuelt andre sprog

 • Skal samarbejde med vores dygtige montører, elektrikere og ingeniører

 • Er fleksibel, udadvendt og med et godt humør

 • Har et godt kendskab til IT og er åben for nye systemer

 • Har en teknisk uddannelse

Vi tilbyder dig:

 • Et spændende og udfordrende job blandt gode og engagerede kolleger i en uformel virksomhed i kraftig vækst

 • Muligheden for at installere vores anlæg til produktion hos vores kunder i ind- og udlandet

 • Et arbejde i en virksomhed, der omfavner forandring, skaber nye løsninger og perfektionerer det eksisterende

 • Stor frihedsgrad og mulighed for indflydelse på din hverdag

 • Et international miljø med ansatte og kunder fra hele verden

?Inwatec ApS udviklinger og producerer maskiner til industrielle vaskerier i hele verden. Vores niche er at implementere automatiseringsprojekter, der gør en forskel for vores kunders forretning. Vi er en udviklende ingeniørvirksomhed i hurtig vækst, og vores team er kreativ og dynamisk med meget dedikerede medarbejdere. Vi er vilde med vores uformelle arbejdsmiljø, hvor hver og en idé bliver taget seriøst, og alle bliver behandlet ligeværdigt. Selvfølgelig kan du også have det sjovt med os - om fredagen mødes vi i vores bar til fredagsøl, lidt bordtennis eller nyder lidt fredagsgrill. Vi er også glade for at udvikle vores Counter Strike evner sammen for vores to FirmaCS hold efter job.

Lyder det godt? Hvad venter du på? Ansøg nu!

Hent hele jobopslaget.

InwatecOdense SV2019-10-07T00:00:002019-11-28T00:00:00
330107228Industri-elektrikere søges til Odense!Robot Vi søger på vegne af kunde dygtige industri-elektrikere til Odense! Vi forventer: At du er uddannet elektriker Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel At du har erfaring med industri At du har erfaring med service af maskiner For mere information kontakt konsulent Malene Andersen på tlf.: 25 78 35 36 hverdage mellem kl. 8-16 eller send cv til cv@connectionvikar.dk

Vi søger på vegne af kunde dygtige industri-elektrikere til Odense!

Vi forventer:

 • At du er uddannet elektriker

 • Har gode samarbejdsevner

 • Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed

 • Kan arbejde selvstændigt

 • At du er fleksibel

 • At du har erfaring med industri 

 • At du har erfaring med service af maskiner 

For mere information kontakt konsulent Malene Andersen på tlf.: 25 78 35 36 hverdage mellem kl. 8-16

eller

send cv til cv@connectionvikar.dk

CONNECTION VIKAR ApSOdense C2019-10-15T00:00:002019-12-10T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Elektriker søges til Fyn-området - FAST STILLING - GOD LØN

Job InWest Vikar

Odense M
Elektriker søges til Fyn-området - FAST STILLING - GOD LØN For samarbejdsvirksomhed i Odense-området søger vi en elektriker. Der er tale om en fast stilling. Dine daglige arbejdsopgaver kommer til, at spænde bredt indenfor faget. Der arbejdes bl.a. ...
Indrykket:30. september 2019
Udløbsdato:25. november 2019

Service/industri-elektriker, Odense

Intego

Odense SV
Har du lyst til at blive en del af et positivt, engageret og professionelt team af gode kollegaer, hvor du kan få direkte indflydelse på udviklingen af en dynamisk virksomhed, så er Intego stedet for dig. Vi arbejder tværfagligt med respekt for hina...
Indrykket:5. september 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Elektriker til vores service afdeling

Dansk Installations Teknik A/S

Odense S
Vil du være en del af vores team? I Dansk Installations Teknik udfører vi alt inden for VVS, Ventilation, EL og blikarbejde. Både store og små projekter. Læs mere om virksomheden her på www.dit.as Vi har det sjovt sammen - også selvom vi har travlt....
Indrykket:11. oktober 2019
Udløbsdato:22. november 2019

Montør til innovative maskiner

Inwatec

Odense SV
Har du erfaring med automatiseringsanlæg? Har du lyst til at se dit arbejde blive til gavn for vores kunder rundt i verden? Hos Inwatec får du muligheden for at arbejde sammen med vores dygtige mekaniske og elektriske montører samt ingeniører i vore...
Indrykket:7. oktober 2019
Udløbsdato:28. november 2019

Industri-elektrikere søges til Odense!

CONNECTION VIKAR ApS

Odense C
Vi søger på vegne af kunde dygtige industri-elektrikere til Odense! Vi forventer: At du er uddannet elektriker Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel At du har erfar...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:10. december 2019