Gem job

Psykiatrisk speciallægekonsulent til deltidsstilling i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Psykiatrisk speciallægekonsulent til deltidsstilling i Arbejdsmarkedets ErhvervssikringVil du bidrage med din faglige viden, så skaderamte danskere får en kvalificeret afgørelse på deres sag? Kan du arbejde digitalt? Så er det måske dig, vi søger i Lægefaglig Enhed, der er en del af Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i ATP.

Vil du være sagsbehandlerens sparringspartner?
I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) søger vi dig, der er uddannet psykiater og i 12-15 timer ugentligt kan hjælpe i vurderingen af spørgsmål, som omhandler psykiatriske problemstillinger. Arbejdet vil primært foregå digitalt, men der vil være brug for, at du indimellem kan deltage i fysiske møder.

Du kommer til at indgå i et tværfagligt miljø, hvor du i samarbejde med vores sagsbehandlere sikrer, at sagerne bliver afgjort kvalificeret og til tiden. Konkret skal du:

 • arbejde digitalt i vores sagsbehandlingssystem

 • hjælpe sagsbehandleren ved vurdering af psykiatriske spørgsmål i vores arbejdsskadesager og private erstatningssager

 • lave skriftlige vurderinger i de sager, som du bliver forelagt

 • efter behov deltage i lægemøder og erhvervssygdomsudvalgsmøder, hvor principielle spørgsmål i arbejdsskadesager bliver drøftet og afklaret

 • bidrage med din faglige viden ved generelle henvendelser eller spørgsmål fra vores fagområder.

 • Vores lægekonsulenter bistår med rådgivning om medicinske spørgsmål som led i sagsbehandlingen. Og vi sørger for en grundig introduktion, hvor du i samarbejde med sagsbehandlere og psykiatriske lægekonsulenter vil deltage i relevante lægemøder og lære vores sagsområder at kende.

  Kan du gøre det komplekse forståeligt?
  Du er uddannet psykiater og kan formidle din viden på en let forståelig måde. Derudover kan du arbejde selvstændigt og objektivt med sagerne.

  Som person er du fleksibel og god til at samarbejde (også på tværs af faggrænser).

  Vil du hjælpe skaderamte danskere?
  Du bliver ansat i Lægefaglig Enhed, som er en del af AES. Her har vi ca. 40 lægekonsulenter ansat, der hvert år modtager mere end 30.000 opgaver med spørgsmål fra vores sagsbehandlere. 

  Arbejdsmarkedets Erhvervssikring er en del af ATP Koncernen. I AES sikrer vi, at alle, der kommer til skade på arbejdet, får den erstatning, de har ret til efter loven. Du kan læse mere om vores opgaver .

  =


  Gem job
  ellerDownload

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.