Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog eller Familiebehandler

Om jobbet

Som kollega i Familiehuset bliver du en del af det samlede hus på 22 medarbejdere. Du kommer til at arbejde tværfagligt med familiebehandlere/psykologer med behandlingsmæssig uddannelse og erfaring. Du får ansvar for løsningen af sager, der henvises til huset fra myndighedsafdelingen, primært på §52. Vores visitation foregår i tæt samarbejde med socialrådgiverne og familierne ved SOS møder, hvorigennem vi styrker samarbejdet og inddragelse af familierne. Du kan forvente et godt arbejdsmiljø, let adgang til kolleger og leder.

Din profil
  • Du skal kunne indgå på et solidt fagligt niveau i vejledning og familiebehandling af ASF og ADHD i familier, sammen med samarbejdspartnere og internt i vores Familiehus.
  • Du skal kunne indgå i løsningen af Familiehusets henviste opgaver, hvor komorbiditet, sociale problemstillinger og børn, unge og familiers vanskeligheder er i centrum.
  • Du kan indgå fagligt i opgaver med børn, unge og deres familier, der skal positivt videre efter fx indlæggelser i psykiatrien, udredninger, eller er i en svær skole-behandlings placering.
  • Du skal have lyst til og erfaring med, arbejdet med højkonflikt skilsmisse-opgaver, gerne SES.
  • Du har praksiserfaring med og gerne uddannelse i familiebehandling/terapeutiske forandringsprocesser.
  • Sekundært, må du må gerne have erfaring med angstbehandling herunder fx Cool Kids/Chilled.
  • Du skal kunne trives i arbejdet med børn, unge og familier - både i deres hjem, i skolen og her i Familiehuset, hvor arbejdet med familierne spænde bredt mellem at have samtaler og yde praktisk pædagogisk støtte i hjemmet.
Derfor skal du vælge os

Familiehuset er en organisatorisk del af Børn & Familie. Der tilbydes supervision/sparring, fleksible arbejdsforhold – i opgaver og ”kontortid”. Vi er en arbejdsplads, der vægter godt humør og arbejdsglæde i en travl hverdag. I Familiehuset anvender vi metametoden Feedback Informed Treatment (FIT) og værdsætter derudover en bred vifte af kompetencer, metoder og faglige tilgange; Mentaliseringsbaseret, Narrativt, COS-P, SES, Theraplay og Cool Kids er nogle.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer pr. uge med start senest 1. marts 2021

Om os

Vi har et godt arbejdsklima med en uhøjtidelig omgangsform og med en høj og kontinuerligt udviklende faglighed. Familiehuset ligget centralt i Birkerød nær offentlig transport. Familiehuset har to lokaliteter- Teglporten 11, (din faste arbejdsplads) og p.t. 1. sal over Nærum Bibliotek.

Ansøgning, samtale og kontakt

Når du er klar til at stille spørgsmål, ringer du til Familiehusets stedfortræder/daglige faglige leder Line Albech 72682583, eller konstitueret leder Christina Olsen 72684403

Du søger jobbet ved at klikke på knappen ”Søg stillingen” nedenfor.

Vi vil gerne modtage: Ansøgning, CV og div. relevante beviser for uddannelse mv.
Ansøgningsfrist er torsdag den 21. januar 2021

Samtaler: Afholdes mandag den 25. januar 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.