Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog eller psykoterapeut til Tværfagligt Smertecenter, Næstved Sygehus


Tværfagligt Smertecenter, Næstved Sygehus, søger en psykolog/psykoterapeut 37 timer pr. uge.

Tværfagligt Smertecenter har eksisteret siden 2014 og består af sygeplejersker, fysioterapeuter, psykologer, socialrådgiver, læger og sekretærer. I alt er vi 22 medarbejdere, som har opbygget et rigtigt godt team, der med udgangspunkt i et tværfagligt samarbejde har fået styrket tilbuddene til vores patientgruppe.

Vi har igennem de knapt fire år, vi har eksisteret, været i stadig udvikling.

Vi kan i dag tilbyde forskellige former for undervisning til patienterne, såsom introduktionsmøder med forberedende opgaver til patienterne, smerteskole, mindfulness, respirationskurser, søvnhold og fibromyalgihold. Vi har yderligere holdundervisning på tegnebrættet i forhold til mænd, kost og sexualitet.

Vi afprøver nye medicinske behandlingsmuligheder, og vi har gjort journaloptagelsen mere tværfaglig.

Stillingen som psykolog/psykoterapeut indebærer, at du bliver en del af den udvikling, der allerede er i gang for så vidt angår patientkontakt, undervisning, uddannelse, forskning og ikke mindst samarbejde med gode kolleger.

Hvis du overvejer at søge stillingen, er du meget velkommen til at besøge os og få et indblik i vores arbejde i smertecentret. Du kan også orientere dig nærmere her

Ved besættelse af stillingen vil der blive lagt vægt på, at du

 • Har viden om kognitiv terapi eller er villig til at lære det, mhp at benytte terapiformen som én af metoderne til behandling af de kroniske smertepatienter
 • Besidder en personlig modenhed og formår at bevare ro og overblik
 • Vil medvirke til at udbygge de tværfaglige tilbud til patienterne
 • Gerne har erfaring fra arbejde med patienter med kroniske lidelser
 • Har gode kommunikative, samarbejdsmæssige og pædagogiske evner
 • Lyst til at arbejde på en arbejdsplads under stadig udvikling og forandring
 • Sætter pris på at arbejde selvstændigt, samt som en del af et tæt tværfagligt team
 • Er villig til at påtage sig opgaver, der ikke fordrer specialviden, men som er medvirkende til at få et tværfagligt team til at være velfungerende
 • Er interesseret i at medvirke til udvikling af forskningstradition i klinikken

 • Dine arbejdsområder vil bl.a. være, at
 • Deltage i planlægning, udvikling og udførelse af den tværfaglige behandling, herunder individuelle forløb samt gruppebehandling - primært i relation til kroniske smertepatienter
 • Medvirke til kvalitetssikring og akkreditering af behandlingen
 • På sigt vil der blive mulighed for at undervise og vejlede samarbejdspartnere i formaliseret form på uddannelsesinstitutioner
 • Deltage i det regionale netværk for psykologer som arbejder med kroniske smertepatienter

 • Du refererer til konstitueret klinisk funktionschef Mai Omel, og varetager i det daglige dine opgaver efter aftale med afsnittets specialeansvarlige overlæge.

  Anæstesiologisk Afdeling i øvrigt samt sygehuset generelt

  Anæstesiologisk Afdeling er en velfungerende afdeling på Næstved Sygehus, der er midt i en spændende omstillingsproces fra akutte til elektive patientforløb. Vores mål er at blive regionens førende hospital indenfor elektiv kirurgi. Anæstesiologisk Afdeling omfatter: Anæstesi- og Operationsafsnit, Sterilcentral, Opvågnings- og observationsafsnit, Sammedagskirurgisk Afsnit og Tværfagligt Smertecenter.

  Der gives årligt ca. 7.900 anæstesier hvoraf ca. 1.000 anæstesier/analgesier ydes til ambulante patienter. Derudover varetager afdelingens speciallæger tjenester på Psykiatrihospitalet Oringe i Vordingborg og på Ringsted Sygehus.

  Løn- og ansættelsesvilkår

  Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

  Stillings- og funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos sekretariatsleder Pia van der Watt, piev@regionsjaelland.dk

  Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse
  Vi har viljen til at blive bedre hver dag

  Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
  Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
  På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

  Dit behov – vores fælles opgave


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her