Psykolog Klinik for Personlighedsforstyrrelser, Affektiv Enhed Regionspsykiatrien Vest, Herning

Kan du se dig selv som en del af en psykiatrisk afdeling i en markant udvikling med øget fokus på brugerinddraget behandling?

Vi søger en psykolog i et barselsvikariat i 18 mdr., 37 timer i ugen, med tiltrædelse 1. april 2018 og efter aftale ved Affektiv Enhed. Som udgangspunkt er stillingen i Klinik for Personlighedsforstyrrelser. Vi lægger vægt på terapeutisk erfaring og rette personlighed i udvælgelsen til jobbet. 
 
Klinik for Personlighedsforstyrrelser er en klinik ved Regionspsykiatrien Vest, som startede 1. februar 2014. Klinikken varetager udredning og behandling af
personlighedsforstyrrelser på både hoved- og regionsfunktionsniveau. Geografisk er den placeret med kontorer i Herning. De metodiske referencerammer er som udgangspunkt Dialektisk Adfærdsterapi (DAT) og Mentaliseringsbaseret Terapi (MBT). 
 
Klinikken er organisatorisk placeret i Ambulant Affektiv Enhed, der udover Klinik for Personlighedsforstyrrelser også indeholder Specialiseret Affektivt Ambulatorium, Klinik for OCD og Angstlidelser, Klinik for Selvmordforebyggelse, Klinik for Traumatiserede Flygtninge, Gerontopsykiatrisk Ambulatorium og Klinik for Afklaring.
 
Dine primære opgaver bliver:
•    Varetagelse af DAT-forløb, psykoedukation, gruppeterapi og individuelle samtaler
•    Varetagelse af MBT-forløb, psykoedukation, gruppeterapi og individuelle samtaler
•    Udredning
•    Samarbejde med kommunale instanser 
 
Regionspsykiatrien Vest er i øjeblikket i gang med nye tiltag for at leve op til lovkrav ift. udrednings- og behandlingsretten. 
Vi arbejder ud fra visionen: ”Bedre behandling og længere liv til flere med psykisk sygdom”, hvorfor vi i højere grad vil inddrage borgere og pårørende i vores strategier. Et af tiltagene er en systematiseret opstart af telepsykiatrisk behandling. Dette vil derfor være en stor del af den fremtidige behandling.
 
Vi lægger vægt på, at du:
•    Er er cand.psych., gerne med autorisation og med erfaring fra psykiatri
•    Har evnen til at arbejde selvstændigt og prioritere egne opgaver
•    Har IT kendskab (vi bruger Elektronisk Patient Journal og Outlook)
•    Udviser stabilitet og robusthed
•    Har evnen til at være samarbejdsvillig
•    Har evnen til at bidrage til et højt fagligt miljø
•    Har evnen til at bidrage til et godt arbejdsmiljø
•    Udviser fleksibilitet og effektivitet i opgaveløsningen
•    Er udviklings- og implementeringsparat
 
For stillingen gælder, at vi lægger vægt på stor stabilitet, ansvarsfølelse og høj produktivitet, da vi er en organisation med mange krav.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen eller om Klinik for Personlighedsforstyrrelser, er du velkommen til at kontakte enhedsleder Marianne Løvenskjold Lauridsen, tlf.: 2423 8813 eller enhedsleder Jette Nielsen, tlf.: 2051 1680.

Du kan søge jobbet ved at klikke på " send ansøgning ". Vedhæft din ansøgning, CV og uddannelsesbevis ( de vedhæftede filer skal være i pfd- eller word-format).
Husk at mærke ansøgningen " KPF "

Alternativt kan ansøgningen stiles og sendes til: Regionspsykiatrien Vest, psyk. adm. Lægårdvej 12, 7500 Holstebro, Att.: Løn- og HR konsulent Britta K. Ulsted.

Ansøgningsfristen er 7. marts 2018 kl. 12.00. 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 19. marts 2018.  

Du kan læse mere om os på www.rv.rm.dk

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Beskæftigelsespsykolog søges til Quick Cares afdeling i Høje Taastrup

Quick Care A/S

Herning
Vi søger en beskæftigelsesprykolog til at indgå i vores tværfaglige indsatser i samarbejde med Høje Taastrup Jobcenter. Der er tale om en stilling på 30 timer med opstart hurtigst muligt. Quick Care leverer afdækkende og opkvalificerede ydelser til ...
Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Fire medarbejder til Psykiatrien i Nordvest

Holstebro Kommune

Holstebro
Fire medarbejdere til udvikling af spændende ny afdeling, Psykiatrien i NordvestHolstebro Kommune søger fire medarbejder til nyoprettede stillinger i forbindelse med drift af ambulante sengepladser i Psykiatrien i Nordvest. Afdelingen placeres i det...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Psykolog med opgaver som Pals-vejleder til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning

Holstebro Kommune

Holstebro
Da vores nuværende Pals-vejleder går på pension 1. august 2018, søger vi en ny til funktionen.Da PPR er involveret i en række forskellige aktiviteter, er det hensigtsmæssigt, at få afklaring på denne ansættelse allerede nu.Stillingen indebærer Pals ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Psykolog til PPR

PPR

Silkeborg
Silkeborg Kommunale Skolevæsen søger snarest muligt en psykolog til en 20 timers stilling ved PPR Silkeborg. PPR i Silkeborg Kommune udgør ca. 44 medarbejdere bestående af psykologer, tale høre-konsulenter, læse stave-konsulenter, AKT-konsulenter sa...