Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog til barselsvikariat, Børn og Unge, Regionshospitalet Randers

Barselsvikariat for Psykolog i Børn og Unge Afdelingen ved Regionshospitalet Randers til ansættelse pr. 1. november 2020 – 30. november 2021

Børn og unge Afdelingen på Regionshospitalet Randers er en velrenommeret afdeling med en stærk og bred faglig profil. Vores psykolog skal på barsel, og vi ønsker at fastholde den høje faglige kvalitet i behandlingen af børn og unge. Derfor søger vi nu en vikar, som sammen med afdelingens øvrige personale vil bidrage til at fastholde kvaliteten og have fokus på det gode og sammenhængende patientforløb.
Stillingen er på 37 timer.

Vi søger en autoriseret psykolog og forventer, at ansøger har:

  • Sundhedspsykologisk specialistuddannelse eller tilsvarende bred sundhedspsykologisk viden og erfaring
  • Solid klinisk erfaring med udredning, rådgivning og behandling inden for børne- og famlieområdet
  • Erfaring med tværfagligt samarbejde og supervision
  • Erfaring med undervisning og formidling

Psykologens opgave er at sikre afdelingens faglige niveau inden for det psykologiske fagområde og de nærmeste samarbejdspartnere er læger, sygeplejersker og socialpædagog.
Samarbejdet ønskes udmøntet ved sagsspecifikt tværfagligt samarbejde i udrednings- og behandlingsforløb samt gennem konsulentfunktion og supervision af læger, sygeplejersker, lægesekretærer, socialpædagog og psykologisk debriefing til personale ved svære patientrelaterede hændelser i afdelingen.

Psykologens primære kliniske og terapeutiske opgaver vil være udredning og behandling af børn med funktionelle lidelser og børn til observationsindlæggelser i tværfagligt samarbejde med de øvrige fagpersoner fra det social pædiatriske team, udredning af børn med specifikke vanskeligheder og børn med diabetes.
Derudover psykologisk krisehjælp til forældre i forbindelse med for tidlig fødsel, fødsel af syge børn samt alvorlig sygdom eller traume hos deres barn, samt støttende psykologsamtaler til barn, forældre og i særlige tilfælde søskende i forbindelse med kronisk sygdom hos barnet.

Psykologen deltager i den ugentlige socialpædiatriske konference, i udvalgte tværfaglige konferencer og efter behov i lægernes konferencer. Ved behov underviser psykologen ved relevante interne patientskoler.

Børneafdelingens mission er at yde optimal behandling og pleje af syge børn under trygge forhold og i et tillidsfuldt samarbejde med forældrene. Vi vægter personalets trivsel og faglige udvikling højt og ønsker at være en afdeling, hvor der hersker korpsånd, og hvor den enkelte medarbejder har ejerskabsfølelse i forhold til egne opgaver og ansvarsområder.
Vi er en afdeling, der er kendetegnet ved dialog præget af åbenhed og loyalitet.

Ansøgningsfrist 18.september .2020, ansættelsessamtaler i uge 39.
Ansøgningen stiles til oversygeplejerske Nina Søndergaard, Børn og Unge, Regionshospitalet Randers, nisoen@rm.dk, tlf. 29627665

Send ansøgningen ved link: Send ansøgning/søg job.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.