Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog til barselsvikariat i Område Nørrebro/Bispebjerg i Børne- og Ungdomsforvaltningen

Vil du være med til at sikre alle børns læring og trivsel i et multikulturelt område?

Ved Børne- og Ungdomsforvaltningen Område Nørrebro Bispebjerg, Københavns Kommune har vi et ledigt barselsvikariat til besættelse den 1. november 2020.

I Områdeforvaltningen Nørrebro Bispebjerg supporterer vi vores ca. 100 institutioner på 0-18-års området, 10 folkeskoler, 16 privatskoler og tre specialskoler. Psykologområdet er en del af områdets Tværfaglige Supportfunktion, der består af sundhedsplejen, talehørerlærere, støttepædagoger, konsulenter og psykologer. Områdeforvaltningen består udover den Tværfaglige Supportfunktion af en områdechef, en områdesouschef, en tværfaglig chef, tre teamledere og et fællessekretariat. Du bliver en del af psykologgruppen bestående af 21 psykologer og du refererer til en af de tre teamledere. Du indgår i et samarbejde med forvaltningens øvrige medarbejdere, som alle løser opgaver ud fra et flerfagligt og løsningsorienteret perspektiv.

Vi søger psykologer, der har en relevant psykologuddannelse såsom cand.psych. eller cand.pæd.psych. gerne med autorisation. I ansættelsen vil vi lægge vægt på at få psykologer, der er engagerede i og fokuserede på netop at udvikle det flerfaglige samarbejde med et blik på at skabe god pædagogisk praksis. 

Vi forventer, at du

  • er cand.psych. eller cand.pæd.psych.
  • har erfaring med og interesse for det pædagogiske psykologiske arbejdsområde, gerne med viden om at arbejde med at understøtte pædagogisk kvalitet og inkluderende fællesskaber inden for institutions- og skoleområdet
  • har kendskab og lyst til at arbejde med tværkulturelle problemstillinger
  • har indsigt i og lyst til tværfagligt samarbejde omkring udvikling af den pædagogiske praksis
  • er åben og imødekommende med et ressourcefokuseret menneskesyn
  • er fleksibel og udviklingsorienteret
  • kan arbejde selvstændigt
  • kan håndtere en til tider presset arbejdssituation og har humoristisk sans

Vi er bosiddende på Ørnevej i København NV.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med engagerede og gode kolleger, engagerede og forventningsfulde ledere i vores institutioner og skoler, der sætter samarbejdet med dig højt. I perioder er der travlhed, men der er mulighed for fleksibel tilrettelæggelse af en arbejdsdag. Vi har som arbejdsplads fokus på trivsel og arbejdsglæde og er kendt for at tage vare på hinanden.

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse s????ker efter kvalifikationer og i henhold til den gældende overenskomst med Dansk Psykolog Forening eller Københavns Lærerforening.

Vil du vide mere?
Du kan kontakte teamleder Mette Nielsen på 5171 4347.

I din ansøgning vil vi gerne have, at du kommer ind på, hvad der motiverer dig i forhold til stillingen og opgaverne, samt hvilke kompetencer og erfaringer du har, som gør, at du kan gå ind og løfte opgaverne. Ansøgning bedes vedhæftet bilag i form af CV og relevant dokumentation.

Søg via nedenstående link senest søndag den 20. september 2020
Ansættelsessamtaler vil finde sted tirsdag den 29. september.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.