Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog til Børne-og ungdomspsykiatri, Esbjerg - Barselsvikariat

Er du psykolog og brænder for at arbejde med børn/unge og deres netværk i kortere og/eller længere udrednings- og behandlingsforløb? Er du fagligt engageret og vil du være med til at udvikle behandlingstilbuddene i børne- og ungdomspsykiatrien samtidig med at du bidrager til at få hverdagen i ambulatoriet til at fungere optimalt for både børnene/de unge og for kollegaerne? Så er det måske dig vi søger!

Vi har et barselsvikariat som psykolog på 37 timer/uge til ambulatoriet i Esbjerg ledigt pr. 1. april 2020 til 31. marts 2021. Stillingen er tilknyttet neuropsykiatrisk team, som arbejder med ambulante udrednings- og behandlingsforløb af børn og unge fra 4 til 19 år med ADHD, autismespektrumforstyrrelse og andre neuropsykiatriske lidelser.

 Vi vil vægte at vores kommende kollega:

 • Er Psykolog og har klinisk erfaring inden for det børne- og ungdomspsykiatriske speciale, herunder udredningserfaring.
 • Er engageret, initiativrig og har interesse for børne- og ungdomspsykiatrien med vilje til personlig og faglig udvikling.
 • Ser tværfaglighed som en fordel og et vigtigt supplement til egen faglighed, hvorved samarbejde bliver en naturlig del af hverdagen.
 • Kan arbejde selvstændigt i en travl hverdag, hvor det er vigtigt at kunne bevare overblikket og strukturere egne arbejdsopgaver.
 • Kan formidle sager på samarbejdskonferencer med skole, PPR, sagsbehandler i kommune og andre relevante samarbejdspartnere.
 • At du er dygtig til at dokumentere og kan formidle vigtigheden heraf til kolleger.
 • Har et positivt sind og en veludviklet humoristisk sans.

Vi kan tilbyde:

 • Et job med psykopatologisk diagnostisk udredning og behandling af børn og unge.
 • En hverdag med faglige udfordringer. Vi arbejder for at give barnet, den unge og familien en kvalificeret behandling, hvor der tages hensyn til barnet/den unge, samt familiens behov og ønsker.
 • Selvstændige arbejdsopgaver med ansvaret for udrednings- og behandlingsforløb.
 • En arbejdsplads, hvor det tværfaglige samarbejde er en stor del af vores hverdag og vægtes højt. 

Om afdelingen:

Børne- og ungdomspsykiatri Sydjylland varetager det børne- og ungdomspsykiatriske udrednings- og behandlingsarbejde i Sydjylland. Afdelingen har ca. 300 ansatte. Afdelingen fusionerede i 2017 og er fordelt på tre matrikler (Aabenraa, Vejle, Esbjerg) med ambulante funktioner på alle matrikler og sengeafsnit i Aabenraa og Esbjerg.

Den overordnede ledelse for de tre matrikler varetages af afdelingsledelsen, bestående af en ledende overlæge og en oversygeplejerske. Ledelsen udøves i en matrixorganisation med funktionsledere ift. Personaleansvar og specialeansvarlige overlæger ift. det faglige udviklingsansvar, der i et forpligtende samarbejde understøtter medarbejderne i løsningen af kerneopgaven.

Praktiske oplysninger:

Ansøgningsfristen er den 18. februar 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 24. februar 2020 om eftermiddagen.

Stillingen tiltrædes d. 1. april 2020 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til funktionsleder Dorthe Brodersen Hilker, tlf. 9944 7390 eller overlæge Maria Melonik, tlf. 9944 7300.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Danske Regioner.

Referencer:

Vi tager reference umiddelbart efter en evt. samtale efter aftale med ansøger. Medbring derfor kontaktoplysninger på reference (en tidligere leder) til samtalen eller skriv dem i din ansøgning.

Du kan læse mere om afdelingen på hjemmesiden om http://psykiatrienisyddanmark.dk/wm459880

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.