Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog til Center for Funktionelle Lidelser

Vi søger en autoriseret psykolog til Center for Funktionelle Lidelser med erfaring med eller interesse for funktionelle lidelser og solid erfaring med psykoterapi af komplekse problemstillinger.

Stillingen er 37 timer pr. uge og ønskes besat fra den 1. maj eller snarest derefter.

Behandlingen foregår fortrinsvis i Køge, hvor Centret har ambulant behandlingstilbud til personer i alderen 18 år og opefter. Aktuelt har vi også behandlinger i Vordingborg samt samarbejde med regionens sygehuse, hvorfor der kan blive tale om regelmæssige konsultationer på andre af regionens sygehuse. Maj 2021 flytter vi til nye lokaler på Køge Sygehus.

Vores målgruppe er patienter med funktionelle lidelser, dvs tilstande med fysiske symptomer, men hvor der hverken findes en fysisk eller psykiatrisk årsag til symptomer og hvor funktionsniveau og livskvalitet er betydelig reduceret. Vi får henvist patienter fra praktiserende læger og speciallæger, psykiatrien og somatiske specialer. Patienterne er grundigt udredt inden de visiteres til behandling i centret. Behandlingen er flerfaglig, idet psykologer, læger og psykomotoriske terapeuter alle deltager i behandling. Behandlingen foregår både individuelt og i gruppe.

Centret arbejder psykoterapeutisk, kropsterapeutisk og psykoedukativt. Du vil få opgaver, hvor du primært arbejder med psykoterapeutiske forløb, med psykoedukative opgaver, men gruppebehandlinger og undervisning kommer også på tale. Herudover afholder vi en del netværksmøder med kommuner.

Vi har tæt samarbejde med somatiske specialer med fokus på tilrettelæggelse af komplicerede patientforløb på tværs af specialer/sektorer og sammen med patienten. Ud over klinisk arbejde varetager både læger og terapeuter en del undervisning, såvel i Region Sjælland som eksternt.

Vores mål er at dokumentere effekt af behandling, især flerfaglig behandling, så kendskab til forskningsprojekter vil være en fordel, men er ikke et krav.

Center for Funktionelle Lidelser hører under neurologisk afdeling, SUH. Der er ansat læger, psykologer og psykomotoriske terapeuter samt lægesekretær. Centret er aktuelt blevet opnormeret, hvorfor vi nu søger endnu en psykolog.

Vi arbejder udfra en bio-psyko-social tilgang og alle psykologer i centret har en kognitiv specialistuddannelse, samt flere andre videreuddannelser bag sig. Du vil således komme til at indgå i et team med høj faglighed og solid erfaring inden for området. Vi arbejder visionært og udviklingsorienteret og holder vores viden opdateret gennem deltagelse i såvel nationale som internationale konferencer og møder.

Dine kvalifikationer

 • Autoriseret psykolog, gerne specialist i psykoterapi eller sundhedspsykologi eller på vej dertil

 • Solid erfaring med psykoterapi med komplekse sager

 • Terapeutisk videreuddannelse, gerne kognitiv

 • Gerne erfaring med traumeterapi, evt traumeterapeutisk videreuddannelse

 • Erfaring med eller interesse for behandling af funktionelle lidelser

 • Gerne erfaring med behandling af kroniske smerter, træthed, eller PNES

 • Interesse for tværfagligt/tværsektorielt samarbejde

 • Undervisningserfaring og/eller interesse deri

 • Interesse for forskning og udvikling af klinisk praksis

 • Gode samarbejdsevner

 • Evne til at arbejde selvstændigt og tværfagligt

 • Være udviklingsorienteret med lyst og engagement i forhold til at udvikle arbejdsfeltet indenfor området for funktionelle lidelser

Vi tilbyder dig

 • En spændende og inspirerende arbejdsplads, hvor arbejdsmiljø, humor, godt kollegialt samarbejde og tværfaglighed prioriteres højt

 • Erfarne og fagligt højt kvalificerede kolleger

 • Supervision/faglig sparring, både fagspecifikt og med hele personalegruppen

 • Undervisning med såvel interne som eksterne undervisere

 • Mulighed for deltagelse i og udvikling af forskningsprojekter

 • Gode fysiske rammer

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.