Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog til Familiehuset Brønshøj Husum Vanløse

Brænder du for at vejlede forældre til børn med ASF, særligt Aspergers og GUA samt har du erfaring med familier med anden etnisk baggrund og traumebehandling?

Familiehuset Brønshøj Husum Vanløse søger en psykolog fra 1. oktober eller snarest derefter. Stilling er til fastansættelse på 37 timer om ugen.

Familiehuset i Brønshøj Husum Vanløse består af 20 fagligt dygtige og engagerede behandlere med socialfaglig, pædagogisk, psykoterapeutisk og psykologisk baggrund. Vi vægter tværfaglighed og fagligt samarbejde højt. Familiehuset varetager familie- og psykologbehandlingen i Borgercenter Brønshøj Husum Vanløse. Vi er et af fem familiehuse under Borgercenter Børn og Unge København (BBU), der yder støtte til børn, unge og deres familier i form af familierådgivning, familie- og psykologbehandling, praktisk/pædagogisk støtte i hjemmet og støttet/overvåget samvær i henhold til servicelovens bestemmelser.

Vi søger en psykolog, der kan varetage almene psykologbehandlingsopgaver målrettet mod børn og unge med vanskeligheder i forbindelse med belastende livsomstændigheder, traumatiske oplevelser, udviklings- og identitetsmæssige vanskeligheder, reguleringsmæssige vanskeligheder, tilknytningsproblematikker m.m. 

Derudover arbejder Familiehuset med en tværfaglig traumeindsats, der er en koordineret, helhedsorienteret indsats, der tilrettelægges med udgangspunkt i barnets og familiens behov og livssituation. Indsatsen involverer et tværfagligt perspektiv i opgaveløsningen og muliggør inddragelse af flere fagpersoner.

BBU har forskellige tilbud til målgruppen for udsatte børn, unge og familier, herunder dagbehandlingstilbud og døgninstitutioner. Derudover har borgercenteret en lang række aktiviteter som fx specialiserede psykiatriindsatser, samarbejde med skoler og institutioner og kriminalitetsforebyggende arbejde.

Opgaver:
Rådgivning og behandling til børn, unge og forældre samt supervision af netværksplejefamilier.

Profil:
Psykolog, gerne med autorisation, med erfaring inden for de almene psykologfaglige opgaver og traumer. Vi ser gerne, at du har specifik viden og erfaring med at vejlede forældre til børn med ASF, særligt Aspergers og GUA samt erfaring med familier med anden etnisk baggrund.

Vi søger en psykolog, som er fagligt velfunderet, stærk i kontakten og samarbejdsorienteret og åben. Du er en psykolog, som er stærk i det tværfaglige samarbejde, og som ser flerfaglighed som både en ressource og en nødvendighed i arbejdet med komplekse familiesager.

Derudover er humoristisk sans en fordel, når man arbejder på et område med mange udfordringer.

Vi forventer et positivt, ressourceorienteret syn på arbejdslivet og det tværfaglige samarbejde. Ligeledes ønsker vi en profil, der er kreativ i opgaveløsningen samt evner at se mulige løsninger i problemfyldte sammenhænge.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med:

  • 20 gode og fagligt dygtige kolleger og et stærkt fagligt fællesskab
  • mulighed for udvikling af nye tilbud og metoder
  • høj grad af indflydelse og ansvar
  • gode muligheder for sparring og supervision
  • masser af humor
  • sociale arrangementer i afdelingen
  • en introduktionsplan, der giver dig et fast afsæt for at lære os og Københavns Kommune at kende
  • god kantineordning

Andre informationer
Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Marianne Lau Munk på 3047 3918 eller psykolog Louise B Svendsen på 2966 4180.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 17. september 2020
Der bliver afholdt ansættelsessamtaler tirsdag den 22. september 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.