Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog til Famlieindsatser, Børne- og Familierådgivningen

Vi søger en autoriseret psykolog til Børne- og Familierådgivningens Sektion for Myndighed og Familieindsatser, der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse pr. 1. november 2019 eller snarest muligt derefter.

Sektion for Myndighed og Familieindsatser er en integreret del af Børne- og Familierådgivningen, hvor kerneydelserne er at yde støtte og behandling til øget trivsel for kommunes mest udsatte børn, unge og deres familier. I teamet familieindsatser, er der både psykologer og familiekonsulenter ansat.

I sektionen udfører vi en bred vifte af opgaver, hvor du som psykolog skal varetage forskellige behandlings- og udredningsopgaver, samtaleforløb, samt have tværfagligt samarbejde og sparring med de øvrige ansatte i afdelingen og på tværs af afdelinger. Vi har også et ønske om at du vil være med til at udvikle vores indsatser, så vi kommer et skridt ud af terapirummet mod borgeren, og tænker flere fremskudte og tværfaglige løsninger ind i arbejdet.

Dine primære opgaver vil være terapeutiske samtaler og familiebehandling. Børn og unge der er anbragte eller er i periferien til anbringelse, indgår også som en del af målgruppen, hvor du som psykolog kan være inddraget i udfærdigelsen af psykologiske undersøgelser, herunder forældrekompetenceundersøgelser, have samtaler m.m. Der kan også blive tale om supervision af plejefamilier.

Vi søger:

  • Autoriseret erfaren psykolog, gerne med kendskab til området
  • Psykolog med gode kontakt- og samarbejdsevner, robusthed, humoristisk sans, engagement samt en høj arbejdsmoral, idet meget af arbejdet udføres og planlægges selvstændigt
  • Psykolog med lyst og evne til at arbejde tværfagligt
  • Psykolog, gerne med terapeutisk og praktisk erfaring i arbejde med forældre-barn kontakt med fokus på samspil og tilknytning, samt erfaring med relations arbejde
  • Psykolog med erfaring med samtaleforløb på både individuel- og familieniveau.

Vi tilbyder dig
En dynamisk arbejdsplads med en arbejdskultur som bygger på faglig dygtighed, anerkendelse, ansvarlighed, engagement samt fleksibilitet. Vi tilbyder intern samt ekstern supervision og sparring med sektionens øvrige team af psykologer, hvor den monofaglige kontakt og udvikling sættes højt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst samt principperne om ny løn.
Ved eventuel ansættelse skal der underskrives samtykkeerklæring til indhentelse af børneattest.

Stillingen er på fuld tid - 37 timer ugentlig.
Dit stillested bliver Thisted Rådhus, Asylgade 30, 7700 Thisted.

Yderligere oplysninger kan fås hos teamleder Louise Smed Hedegaard på telefonnr. 4088 7170 eller mail loso@thisted.dk

Ansøgningsfristen er 17. oktober 2019 kl. 9.00.

Samtaler forventes fredag den 25. oktober 2019.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.