Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog til Furesø Kommune

Til Forebyggelse for Børn og Unge i Center for Børn og Voksne. 
 
Vi søger en psykolog, der har lyst til, interesse for og viden om at arbejde med børn og unge i aldersgruppen 6-18 år i en udviklingsorienteret PPR afdeling.
Stillingen er på 30 timer ugentlig og ønskes besat pr.1.6.2018
 
Arbejdsopgaverne for vores psykologer fordeler sig på organisations-, institutions- og individniveau. Du bliver tilknyttet en skole, hvor du kommer til at stå for en konsultativ praksis med enkelte udredninger og undersøgelser af børn og unge mellem 6 og 18 år og omsætte dette til handleplaner i den pædagogiske/læringsmæssige praksis.
Kommunen lægger vægt på et højt rådgivnings-og vejledningsniveau i forhold til forældrene gennem en tværfaglig opgaveløsning. Således indgår der et tæt samarbejde både med andre faggrupper i PPR, med kommunens socialrådgivere og med ledere og medarbejdere på skolerne.
 
Vores forventninger til dig:
 
 

  • Du har en relevant uddannelse - cand.psyk. eller cand. pæd.psyk. og gerne med erfaring og autorisation. 
  • Du trives med såvel selvstændigt arbejde som med mere teambaserede arbejdsformer og skal kunne håndtere hurtige skift imellem disse arbejdsformer. 
  • Du er i stand til at prioritere dine opgaver.
  
 
PPR 6-18 år er en travl arbejdsplads med mange bolde i luften. Du vil møde en velfungerende og engageret psykologgruppe, for hvem daglig sparing og kollegial supervision er en selvfølgelighed. Afdelingen består endvidere af fire specialkonsulenter med særlige kompetencer indenfor ADHD og Autisme, samt inkluderende opgaver. En fysioterapeut og tre tale/hørekonsulenter.
 
Vi tilbyder dig:

 
  • Et ressourceorienteret og selvuhøjtideligt miljø med gode kompetente kollegaer
  • Et spændende og alsidigt job med høj grad af selvtilrettelæggelse
  • En udviklingsorienteret arbejdsplads med fokus på kompetenceudvikling
  • Løn efter overenskomst med gældende organisation
  • Tværfaglighed og daglig sparring en selvfølge
 
Det praktiske
Har du spørgsmål til jobindholdet er du velkommen til at kontakte faglig konsulent Annette Als ana@furesoe.dk tlf.: 72 35 48 76 eller områdeleder Lene Vinsted lev@furesoe.dk tlf. 72 35 48 86
Ansøgningsfrist: 23. april 2018
Samtaler: afholdes onsdag den 25. april.
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her