Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog til Psykoterapeutisk Ambulatorium (genopslag)

Om Psykoterapeutisk Ambulatorium
Psykoterapeutisk ambulatorium er en del af Psykiatrisk Center Glostrup. Ambulatoriet er delt i 3 teams med hver deres teamleder og en fælles ledende overlæge. Et team varetager behandlingen af personlighedsforstyrrelse og PTSD, et andet team varetager behandlingen af affektive lidelser, og et tredje team varetager udredning og behandling af ADHD og autisme. Vi modtager patienter fra Center for Visitation og Diagnostisk til de politisk bestemte pakkeforløb. Vi lægger vægt på at tilbyde behandling med et højt evidensniveau. Alle behandlere har fast tilknytning til et team, men kan afhængig af kompetencer, interesser og ressourcer have opgaver i de andre teams også.

Vi har en ledig psykologstilling i team for behandling af personlighedsforstyrrelse og PTSD.

Vi ønsker
Vi søger en psykolog med erfaring i at arbejde med personlighedsforstyrrelser. Vi behandler størstedelen af de henviste patienter med en borderline-diagnose med dialektisk adfærdsterapi (DAT).

Vi har haft programmet med standard DAT siden 2008. Programmet indeholder de fem funktioner, der kendetegner standard DAT, individuel psykoterapi, færdighedstræning i gruppe, krisetelefon, ugentligt teamkonsultation samt strukturering af omgivelserne. Vi har løbende tilpasset programmet efter de nyeste forskningsresultater og har fx integreret forløb med prolonged exposure til patienter med samtidig PTSD.

En mindre del af borderlinepatienterne får mentaliseringsbaseret psykoterapi (MBT) i gruppe.

Vi søger en ny kollega, der har erfaring med borderlinepatienter. Vi ønsker en psykolog, der er trænet i og har erfaring med DAT. Vi er også interesserede i ansøgere med MBT-erfaring, der kan være med til at udbygge vores MBT-tilbud. Gode samarbejdsevner og en fleksibel tilgang til arbejdsopgaver forudsættes. Desuden en evne og nysgerrighed til at arbejde med komplekse forløb inden for den organisatoriske ramme, der er givet.

Vi tilbyder
En dynamisk arbejdsplads i udvikling med vekslende arbejdsopgaver i tæt samarbejde med ambulatoriets øvrige medarbejdere, der består af sekretærer, overlæger, sygeplejersker, ergoterapeut, socialrådgiver, psykologer, yngre læger og specialpsykologstuderende.

Som psykolog i Psykoterapeutisk ambulatorium skal du varetage indledende vurderinger/ diagnostisk udredning, psykoterapeutisk behandling i grupper samt individuelle psykoterapiforløb. Der vil løbende være pårørendearbejde, supervisions- eller undervisningsopgaver. Det endelige stillingsindhold sammensættes ud fra ansøgers kompetencer.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er vagt- og weekendfri. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Ansøgningsfrist
Ansøgning skal være os i hænde senest tirsdag d. 22.05 2019 kl. 12:00. Søg via linket på siden.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag d. 29.05 2019 om formiddagen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamleder Marianne Vestentoft, email: marianne.vestentoft@regionh.dk, eller kontakt sekretariatet på 38645530 og bed om at blive ringet op af ovenstående.

Du kan læse mere om, hvordan det er at være ansat i Region Hovedstadens Psykiatri på vores onboarding site, klik her


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.