Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog til Sygedagpengehuset

Psykolog til fast stilling i Sygedagpengehuset, Aalborg Jobcenter
Sygedagpengehuset søger en intern psykolog til en fast stilling på 37 timer ugentligt hurtigst muligt.
 
Er du uddannet psykolog, gerne med erfaring inden for arbejdsmarkedsområdet, og kan du:

  • Arbejde inden for en bio-psyko-social forståelsesramme og har erfaring med den kognitive tilgang til arbejdet
  • Arbejde helhedsorienteret, procesorienteret med blik for det tværfaglige arbejde?
  • Arbejde selvstændigt, prioritere og strukturere din egen dag?
  • Undervise og ønsker du at arbejde med udvikling af et gruppebaseret mestringsforløb?
  • Arbejde med psykologiske undersøgelser
Så har du nu muligheden for et job, hvor du i høj grad selv kan præge hverdagen. Vi søger nemlig en psykolog til at vejlede rådgivere på udredningsområdet og jobafklaringsområdet. Arbejdet sker gennem sagssparring og fællessamtaler, samt i vurderinger der udarbejdes på baggrund af journalmateriale. Der kan også være støttende samtaler med borgere, hvis der vurderes behov for dette. Derudover skal psykologen varetage gruppebaserede mestringsforløb, med det formål at støtte borgerne til håndtering af funktionsnedsættelse og tilbagevenden til arbejde.

Hvem er vi?
Sygedagpengehuset varetager sygemeldtes sagsbehandling iht. Sygdagpengeloven. Vi huser ca. 90 jobcenterrådgivere, virksomhedskonsulenter og andre vejledere, 3 ergoterapeuter og 1 psykolog, som nu opnormeres til 2 psykologer. Vi er en arbejdsplads med høj faglighed og fokus på at være i proces med at udvikle meningsfulde tværfaglige praksisser. Vi lægger vægt på høj grad af inddragelse af relevante samarbejdspartnere i sagsarbejdet, og vores arbejde med at støtte borgerne tilbage på arbejdsmarkedet tager udgangspunkt i den ressourceorienterede tankegang. Ud over en afvekslende hverdag med ovenstående opgaver, tilbyder vi faglig sparring med jobcentrets øvrige psykologer, og mulighed for supervision efter nærmere aftale
 
Arbejdssted:
Sygedagpengehuset, Vesterbro 14, 9000 Aalborg.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.


Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Teamleder Jette Rank Andersen 9982 7336 eller psykolog Anne Mette Hoffmann 9982 7388.

Herudover kan du læse mere om Aalborg Kommune, Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen på www.aalborgkommune.dk.


Ansøgningsfrist er: 26.02.18
Ansættelsessamtaler forventes afholdt: 19.03.18


Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her