Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog til udredning og behandling af børn og deres familier

En af vores dygtige psykologer i Udrednings- og Behandlingsteamet i Socialrådgivningen har valgt at søge nye udfordringer, og vi har derfor en ledig stilling på 32 timer til besættelse hurtigst muligt og senest pr. 1. marts 2021.
Udrednings- og Behandlingsteamet består af i alt fire psykologer, som varetager de psykologiske udrednings- og behandlingsopgaver for Socialrådgivningen i Børn og Familie. Teamet er fysisk placeret på Servicecenter Videbæk.
I Børn og Familie er også Pædagogisk Psykologisk Rådgivning placeret, og Udrednings- og Behandlingsteamet er således del af et psykologfagligt fællesskab bestående af 15 psykologer, på tværs af afdelinger.
Ud over Socialrådgivningen og Pædagogisk Psykologisk Rådgivning består Børn og Familie af Sundhedsplejen, Familiecentret, Tandplejen og Sekretariatet.
Psykologerne i Udrednings- og Behandlingsteamet varetager følgende opgaver:

 • Brede psykologiske undersøgelser og vurderinger af børn og unge
 • Tilknytnings- og forældrekompetenceundersøgelser jf. Socialministeriets retningslinjer
 • Behandlingsforløb af børn og unge samt deres forældre
Udrednings- og Behandlingsteamet arbejder med belastede borgere og sårbare børn og unge, der kan være anbragt uden for hjemmet, hvorfor der også er samarbejde med forældre, plejeforældre, og anbringelsessteder. Teamet har blik for at vurdere borgerens aktuelle ressourcer, udrede hvilke eventuelle støtte- og behandlingsmæssige behov barnet, den unge, forældre og familien som helhed måtte have, for at sikre den bedst mulige positive udvikling hos barnet. Behandling af voksne retter sig mod at forbedre forældreevnen og her kan temaerne for såvel behandling som udredning, omhandle alle former for psykologiske og sociale problemstillinger.
I Udrednings- og Behandlingsteamet har vi stor indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdsopgaverne med udgangspunkt i den enkelte sag. Der arbejdes ud fra de metoder og tilgange, der giver mening for det enkelte barn og familie.
I Udrednings- og Behandlingsteamet er der mulighed for psykologfaglig opkvalificering i form af intern sparring, supervision og efteruddannelse, med henblik på en løbende kompetenceudvikling af teamets medlemmer i forhold til opgaverne.
Vi står aktuelt overfor at skulle udarbejde et serviceniveau til politisk godkendelse, og eftersom der samtidig er flere nye medarbejdere i teamet er der ikke meget ”plejer” i vores team. Du får derfor gode muligheder for at være med til at forme teamet.
Udrednings- og Behandlingsteamet ønsker en kollega som:
 • Er uddannet cand.psyk eller cand.pæd.psyk, autoriseret og gerne specialist eller på vej dertil.
 • Har erfaring med udredninger af børn, unge og voksne, såvel kognitive, personlighedsmæssige som relationelle test.
 • Har erfaring med behandlingsmetoder rettet mod børn, unge og voksne, og gerne erfaring i arbejde med ovennævnte borgergruppe.
 • Har erfaring med forældrekompetenceundersøgelser og interesse for at lave disse.
 • Kan arbejde selvstændigt og struktureret samtidig med en konstruktiv deltagelse i teamets interne møder, hvor sagerne drøftes.
 • Kan arbejde tværfagligt i komplekse sager med mange aktører samtidig.
 • Er en stærk formidler i skrift og tale
 • Er en empatisk, respektfuld og tryghedsskabende person, også når dit budskab kan skabe bekymring hos borgeren.
 • Har en høj faglighed og ordentlighed i forhold til opgaveløsning.
 • Har en åbenhed over for andres perspektiver og er i stand til at være i møder med et potentielt højt konfliktniveau.
Vi kan tilbyde et spændende tværfagligt arbejdsfelt på en arbejdsplads præget af et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, faglige udviklingsmuligheder, fleksible arbejdsvilkår, f.eks. hjemmearbejdsdage. Løn og arbejdsvilkår efter gældende regler.
Vil du høre mere om denne spændende stilling, er du velkommen til at kontakte leder af Socialrådgivningen Lise Friis på tlf. 2199 6796.
Ansøgning:
Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge via www.job.rksk.dk Tryk på knappen ”send ansøgning” under stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV, samt relevante bilag i PDF format, så ansøgningen er modtaget senest søndag den 17. januar 2021.
Tirsdag den 19. januar udvælger ansættelsesudvalget kandidater til samtale. Indkaldelse sker via mail eller pr. telefon.
 
Ansættelsessamtalerne afholdes torsdag den 21. januar 2021.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.