Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog vikariat søges til PTSD Teamet på Psykoterapeutisk Ambulatorium, Psykiatrisk Center Ballerup

Psykiatrisk Center Ballerup søger en psykolog (Cand.psych.) med erfaring i KAT behandling og gerne traumebehandling.

Stillingen er et 10 måneders vikariat på 32-37 timer ugl. med ansættelse fra 1. juni 2021.

Om Psykoterapeutisk Ambulatorium og PTSD-teamet
Vi er et stort og moderne psykoterapeutisk ambulatorium, der vægter høj faglighed, og hvor trivsel og engagement er i højsædet. Det er patientbehandlingen og fagligheden, der sætter dagsordenen i samarbejdet og i vores selvforståelse. Ambulatoriet er kendetegnet ved kvalificerede og engagerede medarbejdere, en høj kvalitet i behandlingen, og vi lægger vægt på et udviklende og tillidsfuldt læringsmiljø, hvor vi afsætter tid til supervision og undervisning – alt sammen for at højne det gode arbejdsmiljø.

Psykoterapeutisk Ambulatorium består af 3 teams: Team for Personlighedsforstyrrelser, Team for Depression og Team for PTSD, hvor denne stilling knytter sig til PTSD-teamet. Ambulatoriet varetager udredning og behandling af depressiv enkeltepisode, periodisk depression, emotionelt ustabil og evasiv personlighedsstruktur, PTSD i pakkeforløb og varetager desuden regionsfunktionen for PTSD for hele Region Hovedstaden.

Vi er ca. 30 medarbejdere i ambulatoriet bestående af læger, psykologer, sygeplejersker, ergoterapeut og en tværgående socialrådgiver. PTSD-teamet består af 1 speciallæge og 9 psykologer. Teamet er kendetegnet ved en god atmosfære, der er høj faglighed og den sociale trivsel har høj prioritet.

Ambulatoriet har eget selvstændigt sekretariat.

I PTSD-teamet behandles patienter med såvel hoved som regions-funktion i pakkeforløb. Vi arbejder med evidensbaserede metoder herunder KAT, CPT og Prolonged exposure (PE). Vi tilbyder overvejende individuelle behandlingsforløb for PTSD men har også gruppeterapi. Afdelingen er forskningsinteresseret og har planer om kommende projekter. Afdelingen har også samarbejde med Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri, CTP, som rummer et internationalt anerkendt forskningsmiljø indenfor PTSD.

Dine opgaver

  • Psykoterapi ud fra evidensbaserede metoder, individuelt samt i grupper.
  • Netværkssamarbejde og pårørendearbejde.
  • Evt. supervision.
  • Indgå i teamfunktioner som behandlingskonferencer, supervisionsgrupper, teammøder og fællesmøder samt undervisning i ambulatoriet.
Vi søger:
En psykolog, cand.psych med erfaring med kognitiv adfærdsterapi. Gerne psykiatrisk erfaring. Selvstændigt arbejdende. Samarbejdsmindet og med en naturlig tilgang til tværfagligt samarbejde og ønske om at bidrage til det gode arbejdsmiljø.

Om Psykiatrisk Center Ballerup
PC Ballerup er et moderne hospital med ca. 750 ansatte og hovedfunktioner indenfor akut modtagelse, døgn-, dag- og ambulant behandling. PCB har specialfunktioner inden for behandling af PTSD, spiseforstyrrelser, traumatiserede flygtninge, rehabilitering og døvepsykiatri. Vi arbejder tæt sammen med Herlev Hospital omkring somatisk komplikation og komorbiditet bl.a. via udbygget tilsynsfunktion og undervisning. Vi har præ- og postgraduat uddannelse på alle niveauer.
PC Ballerup har en stor psykologgruppe på over 80 personer på tværs af afsnittene.

Der er fri parkering på PC Ballerup samt en meget attraktiv kantineordning.

Ansættelsesvilkår:
Stillingen er et 10 måneders vikariat på 32-37 timer ugl. med ansættelse pr 1. juni 2021. Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst.

Ansøgningsprocedure:
Ønsker du at vide mere om stillingen kontakt en af følgende:

Afsnitsleder og specialpsykolog Kirsten Stengaard Møller, tlf.: 38645010

Afsnitsledende overlæge Nadia Lyhne Andersen, tlf.: 38645010

Chefpsykolog Juno Calmer, tlf.: 38646070

Ansøgningsfristen er den 23/4 -2021 kl.12.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 17.

Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.