Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykologer søges til den specialiserede behandlingsinstitution, Nødebogård

Vi opnormerer vores psykologgruppe med 37 timer og vi mangler en barselsvikarBliv en del af Nødebogård og vær med til at gøre en kæmpe forskel for børn, unge og familier, der er særligt udfordret.Målgruppen på Nødebogård er normaltbegavede børn og unge med komplekse psykiatriske diagnoser, hvoraf en del af børnene/de unge ikke har været i skole gennem længere tid eller meget sporadisk.

Vi står midt i et paradigmeskifte, idet vi skal kunne varetage de fleste af de opgaver, som kommunerne ikke selv kan tage hånd om. Behandlingen tager udgangspunkt i multiteoretisk tænkning, hvor tilgangen tilrettelægges individuelt, så barnet eller den unge bedst muligt kan arbejde med egen udvikling. Vi arbejder ud fra et teoretiske grundlag med afstemt pædagogik, kognitive, systemiske og narrative teorier og metoder. Dette for at kunne tilpasse tilgangen til det enkelte barn/ung. Vi vil i fremtiden udvikle vores familiearbejde endnu mere og etablere unge og forældregrupper.

Nærvær og omsorg er en stor del af rammerne, og det er en prioritet for os, at vores unge altid føler sig velkomne og vellidte, samt bliver mødt ud fra en undrende og nysgerrig tilgang.

Om jobbet

Du vil som psykolog på Nødebogård få en spændende og afvekslende hverdag, hvor du vil være ansvarlig for én af døgnafdelingerne eller skolen/dagbehandlingen og være behandlingsansvarlig og tovholder på diverse tværfaglige behandlingsmøder. Derudover vil dit arbejde bestå af individuelle psykologsamtaler/terapi, supervision, undervisning på temadage og forældre/familiesamtaler. Du vil være i tæt og spændende samarbejde med ledelsen, de øvrige psykologer, socialrådgivere, pædagoger og lærer.

Om dig:

 • Er uddannet Cand. Psych med autorisation, gerne specialist
 • Gerne har erfaring med terapi/psykologsamtaler, supervision, undervisning og forældre/familiesamtaler
 • Gerne erfaring fra psykiatrien og /eller specialområdet
 • Selvstændigt kan tilrettelægge dine arbejdsopgaver og prioritere
 • Kan indgå positivt, reflekteret og engageret i samarbejdet
 • Har lyst til og erfaring med at indgå i et tværfagligt samarbejde herunder
  psykiatrien og øvrige samarbejdspartner
Vi tilbyder:

 • Ekstern og intern supervision samt kollegial sparring
 • Muligheder for kurser og videreuddannelse
 • At være en del af gruppen af psykologer og socialrådgivere
 • En arbejdsplads i løbende udvikling og forandring, som du har mulighed for at påvirke med din faglighed.
 • Faglige udfordringer
 • Engagerede og fagligt dygtige kolleger
Om Nødebogård

Nødebogård er en behandlingsinstitution som har 2 døgnafdelinger i Nødebo med henholdsvis 9 og 10 pladser, en intern behandlingsskole, hvor der også går dagelever og en STU i Nødebo.

I Bagsværd har vi opstartet en delvist lukket afdeling til 14 unge, hvor der kan laves pædagogiske observationer og behandlingsforløb, og hvor de unge i kortere perioder kan tilbageholdes, hvis de er til fare for sig selv eller andre. Skolen underviser også i Bagsværd

I Hillerød har vi tilknyttet et bofællesskab for 6 voksne og derudover er der 1. værelses lejligheder, hvor borgerne også er en del af fællesskabet.

På Nødebogård er der også tilknyttet lærer, pædagoger, socialrådgivere, administration, husassistenter og pedeller.Vil du vide mere?

Kontakt forstander Tine Theker Stryhn på 26369695 eller mail tine.stryhn@regionh.dk


Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomstvilkår og efter principperne i ny løn. Stillingen er på 37 timer og er ledig fra den 1-12-2020


Ansøgningsfrist

D.19-10-2020 kl. 12.00 og der vil blive afholdt ansættelsessamtaler fredag d.23-10-2020Ansøgningen med oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse, samt kopi af relevante uddannelsesbeviser sendes via link:
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.